Dhe mua keshtu me duket mi dreqSinfoni@ dhe uji me gaz- si dy pika shiu
Kush eshte moj kjo? Se me ngjalle deshire ta lexoj.
Me cilen Angel se ka shume ketu. Nje black Angel, nje Angel Love e pale sa do dalin dhe tjerePostuar mė parė nga Nete
Se di spe me duket se une ngjaj me ty ma shume. Endless e kisha menduar se eshte femer e me doli nga soji 2043Postuar mė parė nga stern
![]()
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Rigerta
hahaahhaaah
Humori ste mungon zemra
Ma embelsove mbremjen
pucccccccc
Sinfoni patjeter mi zemer te jap informacione per CHINO
inteligjent,me humor,shume i Respektuar menjefjale si ty
Pass auf dich auf
Hab dich Lieb![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Ti Synfoni pershtatesh me..............te mendohem nje here.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
SinFoni@ i ngjan plotesisht SinFoni@,te binjakzuara jane!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Edhe ti e panjohura i pershtatesh dikujt,po te mendohem nje here.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Ndoshta qe jemi nga i njejti qytet ngjasojme kaq shume me njeri tjeterin sikur me qene vella e moter
Me kon oj Sonfoni@ te shkoj ta lexoj e te shoh veten se si jamPostuar mė parė nga Sinfoni@
Me sa shume njerez ngjakam une se kisha dite.Bile njoni me ka thene ne Reputacin qe jam e pa_njohura.Jo qe ngjasoj me ate po jam ajo. Kerkoj te pa-njohuren te vije ketu para popullit te deklaroje qe une nuk jam ajo dhe ajo nuk eshte une
Keshtu e ka virtualiteti.Me shkronja ngjasojme ne shume njerez dhe vetem optikisht mund ti bindim se nuk jemi ato.
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Krijoni Kontakt