Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 125
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Ngushllime te perzemerta familjes,serbet jane populli me i ndyre,edhe pse kane mbetur pakice ende mundohen tu sjellin fatkeqesi shqiptareve,shpresoj ta marri denimin e te kalbet ne burg monstra.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin

Rasti i ushtarve kishte nje motiv jo aq sa ti thurnim levdata 21-vjecarit.
    askush nuk i thurri lavdata gjith muslimanet ne trojet tona e denuan kete krim edhe antaret musliman te ketij forumi nuk e perkrahen, nga ana tjeter gjith antaret jomusliman perfshi edhe moderatoret ju versulen antarve dhe gjith muslimaneve shqiptar duke na fy ne menyrat me te kqija te cilat mu me vjen turp ti permendi edhe shum antar musliman pa asnje arsyje u perjashtuan vetem pse ju kunderpergjigjen ketyre ofendimeve ky eshte turp ndersa ata te cilet na shajten ende jan ne forum,per shkak te nje 21 vjeqarit dhe vrasjes se 2 ushtarve te fyhen gjith shqiptaret musliman ne menyrat me te kqija nga antaret dhe moderatoret kjo eshte e papranushme, te fyhen bashkombasit njerzit e nje gjaku pa pas faj per shkak te dy ushtarve amerikan ky eshte nje gjest i lig nga moderatoret e ketij forumi

falenderimi i takon zotit qe ne jeten reale skemi te bejm me njerz te till te cilet jan plot urrejtje dhe qe mundohen vetem te perqajn shqiptaret sepse do kishte pasoja shum te medhaja

Zoti ju udhzoft dhe ju mundsoft qe te ja dini vleren dhe te rrespektoni kombin dhe atdheun e jo te urreni dhe te perqani siq po beni ne ket forum
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e larguar Maska e Jamarber
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    Jo zoteri gaboheshe.ketu u sulmu e denu gjesti i terroristit dhe terroristi,pore ju nuk dini te distancoheni nga terroriste perkundrazi e nigjoni veten pjese e tyre ne cdo debate.
    Mose harro se demin me te madhe ja ka ba kosoves dhe pastaj gjithe shqiptareve me vrasijen e dy amerikaneve,pore te gjithe keta qe bejne terrore ne emer te islamite i bejne nje dem te madhe shume vete fese myslimane,une njohe shume shqiptare ne perendime qe po konvertohen nga myslimane ne kristiane vetem duke pare e nigjuare qe ne emer te fese behet terrore pore edhe duke pare propaganden qe ju beni neper nete ne forumet islsamike.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-08-2010
    Postime
    2
    PSE MORE VLLA QAQ PATRIOTA PO BONI EDHE FETAR,po ktu nuk osht tema ?..po Gjilani ka mbet,...qysh po thu ti, se krejt trimat i ka pas nkomunen e gjakoves,sit dush ti permendi me emer,prej AGIM RAMADANIT..AHMET ISUFI.MUHARREM IBRAHIMI.e shum shum te tjer,se GJAKOVA ne at kohe kan qen krejt ne SHQIPERI,ti a po don me bo temen per GJAKOV a qysh?..do sene sun pi baj hiq aiii
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Ngushllime familjes.

Gjilani, si shume komuna tjera te Kosoves, gaboi rende ne vitin 1999 ku ne mes te mundesise per te debuar secilin shka nga keto troje dhe tolerances nderetnike...u percaktua per kete te dyten.
    Mundesia qe e humben ne vitin 1999 nuk do t'iu vie kurre ne te ardhmen, ose do te kaloj nje kohe shume e gjate deri sa te kthehet edhe nje here kjo mundesi e arte.

Ne Gjakove, mund te ndodhe ndonje vrasje, por nje gje eshte e sigurte - ajo vrasje nuk ka mundesi qe te shkaktohet nga dora e shkaut. Atje u pastrua tereni me kohe, u shfrytezua mundesia e arte qe u ofrua ne vitin 1999. Edhe pse numri i shkijeve para luftes ishte afruar ne rreth 5000, momentalisht ne Gjakove e rrethine nuk mund te gjendet as nje shka i vetem.

Shpresoj se edhe Gjilani nje dite ta kuptoj se dobesia me e madhe e shqiptareve gjate gjithe historise ka qene harresa. Asnje populli te botes nuk i eshte perseritur me shpesh historia se popullit shqiptar.

Kurre nuk u mbushem mend.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-08-2010
    Postime
    2
    PSE MORE VLLA QAQ PATRIOTA PO BONI EDHE FETAR,po ktu nuk osht tema ?..po Gjilani ka mbet,...qysh po thu ti, se krejt trimat i ka pas nkomunen e gjakoves,sit dush ti permendi me emer,prej AGIM RAMADANIT..AHMET ISUFI.MUHARREM IBRAHIMI.e shum shum te tjer,se GJAKOVA ne at kohe kan qen krejt ne SHQIPERI,ti a po don me bo temen per GJAKOV a qysh?..do sene sun pi baj hiq aiii
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Ngushllime familjes.

Gjilani, si shume komuna tjera te Kosoves, gaboi rende ne vitin 1999 ku ne mes te mundesise per te debuar secilin shka nga keto troje dhe tolerances nderetnike...u percaktua per kete te dyten.
    Mundesia qe e humben ne vitin 1999 nuk do t'iu vie kurre ne te ardhmen, ose do te kaloj nje kohe shume e gjate deri sa te kthehet edhe nje here kjo mundesi e arte.

Ne Gjakove, mund te ndodhe ndonje vrasje, por nje gje eshte e sigurte - ajo vrasje nuk ka mundesi qe te shkaktohet nga dora e shkaut. Atje u pastrua tereni me kohe, u shfrytezua mundesia e arte qe u ofrua ne vitin 1999. Edhe pse numri i shkijeve para luftes ishte afruar ne rreth 5000, momentalisht ne Gjakove e rrethine nuk mund te gjendet as nje shka i vetem.

Shpresoj se edhe Gjilani nje dite ta kuptoj se dobesia me e madhe e shqiptareve gjate gjithe historise ka qene harresa. Asnje populli te botes nuk i eshte perseritur me shpesh historia se popullit shqiptar.

Kurre nuk u mbushem mend.

Për një Shqipëri të madhe Maska e ment
    Anëtarësuar
    14-06-2004
    Postime
    202
    Prishtinë, 8 mars – Policia e Kosovës është vënë në ndjekje të një pjesëtari të strukturave të sigurisë së Serbisë, i dyshuar për vrasjen e 13-vjeçarit, Leutrim Musliu, nga fshati Uglar i Gjilanit, të shtunën. Burime brenda Prokurorisë së Qarkut të Gjilanit i kanë thënë “Kohës Ditore” se njësitë speciale kanë “blinduar” kufirin me Serbinë për të kapur të dyshuarit.
    Ndërkohë një qytetar serb i arrestuar të shtunën është liruar në mungesë të provave dhe dyshimit të bazuar se është i përfshirë në vrasjen e të miturit shqiptar. Lirimin e tij të hënën, rreth orës 18:00, e ka konfirmuar kryeprokurori i Prokurorisë së Gjilanit, Jetish Maloku.
    Burime nga Prokuroria kanë bërë të ditur se të hënën herët në mëngjes janë bastisur disa shtëpi në fshatin Pasjan, i banuar me popullatë serbe. Sipas burimit, në shtëpinë e të dyshuarit kryesor, emri i të cilit nuk është bërë i ditur për shkak të hetimeve, është gjetur një sasi e madhe armësh kalibrash të ndryshëm.
    “Përveç të dyshuarit kryesor, të cilit i është bastisur shtëpia dhe i janë gjetur shumë armë, i dyshuar mund të jetë edhe një person tjetër i nacionalitetit serb, të cilët ndodhen në arrati. Në mëngjes është verifikuar se njëri prej tyre ka punuar në strukturat e KOS-it, Shërbimi serb i kundërzbulimit në kuadër të ushtrisë”, ka thënë burimi i gazetës.
    “Janë gjetur një sasi armësh, një arsenal i madh i armëve shumë i madh, si bomba, kallashnikovë, disa mitraloza dhe sasi e madhe e municionit. Këto armë janë gjetur në shtëpinë e të dyshuarit kur është bastisur në orët e hershme të mëngjesit. Është sasi shumë e madhe armësh”, ka bërë të ditur burimi. Burimet kanë thënë se është bllokuar pjesa më e madhe e kufirit me Serbinë për të pamundësuar ikjen e të dyshuarve të mundshëm.
    Në kohën e vrasjes së të miturit, Leutrim Musliu, policia beson se në pyll ka qenë edhe i dyshuari për vrasje. Në vendin e ngjarjes burimi ka thënë se janë gjetur disa gëzhoja të kalibrit 7.62 milimetra dhe një dorëz e granatës. Provave të gjetura është duke iu bërë ekspertiza balistike dhe disa dëshmitarë janë duke u intervistuar nga Policia.
    Policia e Kosovës ka thënë të hënën se është duke zhvilluar hetime intensive lidhur me vrasjen e një 13-vjeçari në Uglar. Pas incidentit të së shtunës, policia arrestoi një të dyshuar serb, Zh. S. Gjatë bastisjeve në shtëpinë e tij në Pasjan, policia ka konfiskuar një pushkë gjuetie dhe 14 fishekë të kalibrit 16 milimetra, që nuk dyshohej të jetë përdorur për vrasjen e të riut.
    Zëdhënësi i Policisë Rajonale në Gjilan, Ismet Hashani, ka thënë të hënën se aktualisht nuk ka ndonjë të dyshuar tjetër dhe se gjatë hetimeve të deritanishme në vendin e ngjarjes janë gjetur shumë gjurmë që mbështesin dyshimin. Hashani nuk ka mundur të flasë as për motivin e vrasjes, mirëpo e ka pranuar se vrasja ka qenë e qëllimshme.
    “Besohet se është e qëllimshme dhe ata janë gjuajtur nga prita, por nuk mund të japim paragjykime se nga kush, pasi që ende nuk kemi dëshmi të mjaftueshme për t’i ditur motivet e kësaj vepre të rëndë. Sigurisht që hetimet në vazhdim do ta zbardhin këtë rast të rëndë”, ka thënë ai. Zëdhënësi i Policisë ka konfirmuar se bastisjet kanë vazhduar edhe të hënën në dy shtëpi të serbëve në Pasjan, ku besohet se ka prova se mund të gjenden prova që dëshmojnë vrasjen e 13-vjeçarit.
    “Për momentin nuk kemi diçka konkrete. Janë të angazhuar të gjithë për zbardhjen e vrasjes, por nuk ka diçka konkrete”, ka thënë Hashani.
    Leutrimi Musliu, shqiptar, është vrarë të shtunën në fshatin Uglar, gjatë kthimit nga mali me qerre kuajsh të ngarkuar me dru.
    Për vrasjen e këtij të riu kanë ardhur reagime të hënën. Presidenti i Republikës së Kosovës, Behgjet Pacolli, e ka dënuar vrasjen dhe ka kërkuar zbardhjen e saj.
    “Vrasja e Leutrim Musliut është një akt i rëndë dhe i shëmtuar. Humbja e çdo jete të njeriut në kohën që po jetojmë, në Kosovën e lirë, është një ngjarje e rëndë për të gjithë dhe një humbje e pakompensueshme për familjen”, ka thënë presidenti Pacolli nëpërmjet një komunikate. Presidenti Pacolli i ka shprehur ngushëllime familjes Musliu, derisa ka kërkuar nga organet përgjegjëse që të punojnë që sa më parë të zbardhin këtë rast dhe fajtorët të vihen para drejtësisë.
    Kryetari i Kuvendit, Jakup Krasniqi, vrasjen e Leutrimit e ka quajtur akt të rëndë kriminal dhe të shëmtuar.
    “Vrasja e 13-vjeçarit, Leutrim Musliu, ka tronditur të gjithë qytetarët e Kosovës. Në emrin tim dhe të Kuvendit të Kosovës shpreh dhembjen dhe njëherësh familjes Musliu u shprehim ngushëllimet më të thella”, thuhet në telegramin e ngushëllimit.
    Krasniqi ka kërkuar nga organet e rendit që sa më parë kriminelët t’i vënë para organeve të drejtësisë.
    Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut ka tërhequr vërejtjen që siguria në Kosovë është duke u cenuar rëndë si pasojë e neglizhencës së organeve që duhet të merren me sigurinë e qytetarëve
    URIME FITOREN PDK

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga didia Lexo Postimin
    Hajde edhe nje here dhe shkruaj pak me kjarte, se nuk po jam i sigurte e t'kam kuptu mire.

Hajt mos prito.

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Ngushlime familjes; a keta(serb) duhet ma te mirin lule te ballit plum.Po pis popull,katila edhe ne su mushem me mend u ka dasht me koh ti farojm krejt cka jan kosov asnja mos me mbet.....

i/e regjistruar Maska e honest
    Anëtarësuar
    21-04-2009
    Postime
    129
    Ti trurnin e kish shperla me fe,ti asnje koment nuk e ke qe nuk e ke lidh me fen islame boll bre se bothen na e ke lodh me te

JAM DAKORD ME MENDIMIN TUAJ
    MA SHQIP SDIN NJERI QYSH MJA SPJEGU

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Citim Postuar më parë nga honest Lexo Postimin
    Ti trurnin e kish shperla me fe,ti asnje koment nuk e ke qe nuk e ke lidh me fen islame boll bre se bothen na e ke lodh me te

JAM DAKORD ME MENDIMIN TUAJ
    MA SHQIP SDIN NJERI QYSH MJA SPJEGU
    Gabim je o mik un nuk postoj neper tema fetare,jamnje musliman qe nuk epraktikoj aq shum fejen ashtu si shumica e kosovareve qe i respektojn edhe fejet e tjera............
    Ndryshuar për herë të fundit nga kriko-38 : 08-03-2011 më 06:24

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •