Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 88 prej 111 FillimFillim ... 3878868788899098 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 871 deri 880 prej 1106
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Mu sikur ne kete teme ashtu eshte edhe gjendja reale edhe ne terren ne trojet shqiptare.
    Ky Aridi ka edhe shume shoke te tjere te idealit si ne Kosove ashtu edhe ne viset tjera.E kam thene edhe njehere ne kete teme se mos u cuditni kur kesi rastesh te ndodhin edhe ne kosove apo gjetiu ne trojet shqiptare.
    Ju qe mundoheni ta justifikoni aktin terrorist te tij qofte duke e minimizuar gjoja vepren e tij si veper e sherbimeve sekrete te huaja,pse nuk i pergjigjeni vetem nje pyetjeje.
    Kur njeh historia shqiptare qe nje shqiptar vret miqte e tij per talebanet e Afganistanit.?
    Nuk eshte tragjike pse nje person si ky Aridi arrestohet dhe denohet.Ketu me tragjikja eshte fenomeni si fenomen.Shpresoj te mos perseriten raste tjera si ky,mirepo dyshoj perderisa sheh te ashtuquajtur shqiptar duke ecurr rugeve te Kosoves dhe flasin arabisht,mendojne arabisht,jetojne arabisht dhe vrasin talebançe.
    Pikerisht siq edhe kjo teme i dalloi bindjet e atyre qe e ndienin veten shqiptar dhe me plot te drejte shprehnin mllefin e tyre te zemres ndaj ketij akti qyqar,perderisa nje pjese tjeter ne menyre indirekte solidarizoheshin me aktin qyqar.
    Keshtu eshte edhe ne realitet,fatkeqesisht.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Traboini Lexo Postimin
    \Sa per ceshtjen e katolikeve ne Kosove mund te them kete: u hodh dinamit mbi themelet e kishes ne Prishtine, kercenimet ndaj atyre qe u konveruan, djegja e shtepise se Gjergj (Bajram) Kabashit, Naim Ternava e quajti Nene Terezen magjupe, Krasniqi e coj ne ferr, Sulltan Murati u ba vella, Turqit i kemi vellezer etj. Kjo s'do te thote se katoliket jane te kercenuar ne Kosove. Po, pjesa dermuese e Kosovareve jane tolerant ne pikpamje fetare, kete e di shume mire se e kam perjetuar. Pjesen dermuese to shokeve ketu ku jetoj i kam te besimit islam, por jo fanatike as simpatizues arabo-turk. Ti don te tregohesh objektiv, por nuk je objektiv. ...
    Jo behu ti objektiv se une gjithmone jam objektive. Ti shaj ekstremistat fetare sa te duash, se edhe une i urrej ekstremet fetare te te gjitha llojeve. Por, kujdes kur flet per herojte e kombit, se edhe ata e jane te madherishem dhe te shenjte per kohen qe jetojme, sikurse ata qe ishin shekuj me pare.

Sa per ate qe eshte vene dinamit ne katedralen e Prishtines, une per here te pare po degjoj. Sa eshte e vertete ndoshta mund te na vertetosh ti me ndonje burim. Po me duket se ne pergjithesi po ju rrok njefare deliri jashte kontrollit dhe me nuk po mund ta dallohet se cka po urreni apo kritikoni e cka jo. Se seriozisht s'besoj qe ka mbetur forumi qe shqiptaret e Kosoves te mesojne per kombetarizmin e tyre. Ata e kane deshmuar veten me vepra gjate historise

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Kjo qfare ka ndodhe esht komplote kunder kombit shqiptare leni ato pallavra jo terorist jo morri hake per Afganistanet ore shqiptari nuk flijohet per Vlla te vet e lere me per te tjeret nuk jemi ne njerz qe sakrifikojm deri ne maksimum apo flijime ?

Qeveria e kosoves duhet sa me pare te kerkoje faktet video inxhizimet e Aeroportit

Ose te kerkoje takim urgjent me ket qunin shqiptare Uken sa me shpejt te jet e mundur se keta e shkatrrojne psiqikishte deri ne ate masa sa ja shperlajn komplet trurin.??

Por kjo e dyta nuk besoj se esht e mundur por shqiptaret duhet te ngulin kemb ne te paren vidottttttttttttttt.
    Ky arabi merrte ndihme sociale nga shteti.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Altmann: Aridi zgjodhi rrugën e gabuar, jo Kosova
    Publikuar: Sot, më 07 mars 2011

http://www.koha.net/repository/images/07altmann4.jpg

Eksperti për Ballkanin, Franz Lottar Altmann, vlerëson se “shqiptarët kanë një raport shumë pozitiv me SHBA-në”, por, sipas tij, dikush edhe mund të shkëputet fare qartë prej kësaj, “preket prej propagandës islamiste dhe vendos të ndërmarrë aksione të tilla kundër amerikanëve”.

Ndërsa duke folur për rastin e vrasjes së dy ushtarëve amerikanë në Aeroportin e Frankfurtit, Altmann thotë se vetëm fakti që një i ri nga Kosova, i cili ishte marrë intensivisht me përmbajtje islamiste në internet, shkaktoi “njëfarë tronditjeje”, sepse dëgjon vazhdimisht të flitet për lidhje të karakterit mafioz nga Kosova në vendet e Bashkimit Evropian.

“Kjo ishte një lidhje shumë e mbrapshtë, që u vendos në publik”, tha ai në një intervistë për “Deutsche Welle”.

“Pati irritime, por nga organet hetuese u konstatua: nuk ka lidhje me Kosovën apo me Shqipërinë. Kjo u prit shumë pozitivisht para së gjithash prej politikanëve, sepse kjo do ta kishte shtyrë gjithë diskutimin për Ballkanin dhe para së gjithash për Shqipërinë dhe për Kosovën në një drejtim shumë të keq”, theksoi Altmann.

Sipas tij, deri tani ishte përshtypja se ndër shqiptarët mbizotëronte mendimi, se miqtë më të mirë të Shqipërisë apo të Kosovës janë amerikanët. Ky i ri, Arid Uka, shtoi Altman, me sa duket është çuar në udhë të gabuar nga propaganda islamiste, jo nga Kosova a Shqipëria, po nga drejtime shumë antiperëndimore, dhe, siç thotë profesori Altman, duket se i riu ka qenë fort i impresionuar prej saj.

Ai thotë se në këtë kuptim është një rastësi jofatlume, që i riu ishte nga Kosova, i cili është nxitur në udhë të gabuar nga propaganda islamiste.

Sa i përket mundësisë që të ketë njerëz me të njëjtat karakteristika të cilët duan ta imitojnë veprën, Altmann thotë se “kjo është e mundshme”, por ata nuk duhet të jenë detyrimisht persona nga hapësira shqiptare.

“Këtë nuk e besoj, pasi, sikurse thatë me të drejtë, në fakt shqiptarët kanë një raport shumë pozitiv me SHBA në”, tha Altmann, duke shtuar se mund të ketë kopjime të kësaj vepre, por kjo nuk ka të bëjë me atë, që këta persona mund të jenë nga Kosova ose nga Shqipëria.

Ndersa ju qe gervesheni ketu gjoja se ju dhimesen Ushtaret Amerikan, keni gjete rastin me te mire te vjelleni vreren tuaj kunder Kosoves dhe shqypetareve qe besojen ndryshe nga ju.
    Mbaj mend kur serbi i poshteronete shqypetaret, i shanete disa here ne dite ne Zot e fe e ne kombesi, e ju qe nuk dalloni nga shkiet, sot keni gjete rastin me te mire neper forumet te ofendoni bashke kombesit e tuaj! nese shani tjeterin disa here ne dite pa marre fryme, heret a vone keni me sha veten pergjithemon. Kerkush nuk simepatizohet me Arditin. Kjo ashete kjo ashete akuze e pa baze,metoda e te ligeve qe i japin vetit te drejte per te urrye e ofendue! Ju qe shferyheni me ofenedime nga ma te poshterat, nuk dalloni, bile jua kaloni extremisteve taliban dhe shkieve kriminel, vetem se jeni me te mjere, frigacak, shpiret lig, keni zgjedhe forumet per ti shfrye epshet e juaja extremisto-kriminelo-shtazarake, metode komunisto-ruso-staliniste.
    Shyqyr qe jeni te paket e frigacak, e kishe pesue Komebi em zi se nga shkau e komunistat e pa asenje fare vlere kombetaro-fetare. Shqypetaret kan zgjedhe udhen e drjete ti falen Zotit dhe ti aferohen Amerikes, pa marre parasysh deshirat e shpiret ligeve, zemer zive greko-sllavo shkie e taliban, Shqypetaret jan ne udhe te drejte dhe nuk lejojen me qe individe si Arditi e si disa ketu ne forum te behen shkak per tua ndale anderrimin e kahe moqem drejte Liris e Demokracis dhe Bashkimit gjithe Kombetar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 07-03-2011 më 15:47
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Altmann: Aridi zgjodhi rrugën e gabuar, jo Kosova
    Publikuar: Sot, më 07 mars 2011

E citova vetem titullin se krejt faqe po i nxam tu citu.

PO ndoshta e vertete eshte qka tha aj mirepo, ne jemi vete ne ngjarje, ne jemi ne mesin e popullit dhe a nuk keni vene re njefar ndryshimi, tek te disa te rinj, disa me mjeker e me pantollon te shkurter, e disa te reja si me u kan jashttokesore(Ufo)

me siguri ju kujtohet pas luftes 1999-2000, edhe at shoqeri qe kemi njohur qe ka percjell rregullisht taravit ka qen fetar i fort, jane kan shum amerikandashes, e sot po keta njerez urrejt gjithcka amerikane. Por edhe shum te rinj shkojn rregullisht neper gjami, edhe marrin gjithqka seriozisht.
    Eshte nje fenomen qe ka mundesi, te perhapet rrapid ne kosove sepse secili eshte i lidhun me diqka ndermjet vete. Tash me te vertet jane pak mirepo ka pas njefar kohe qe nuk ishte as nje i kesaj race.

Tash ka pak Talibanca ne Kosove, A ju kujtohet nje kohe shum e bashkuar qe nuk kishte fare Talibanca. Sot ka pak Talibanca, po neser???????
    Keni kujdes shqiptar se asgjoja ka me na shkaterru.

Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Kjo qfare ka ndodhe esht komplote kunder kombit shqiptare leni ato pallavra jo terorist jo morri hake per Afganistanet ore shqiptari nuk flijohet per Vlla te vet e lere me per te tjeret nuk jemi ne njerz qe sakrifikojm deri ne maksimum apo flijime ?
    Po ky cuni eshte rritur ne gjermani, e probabiliteti qe te kete qene i rrethuar nga islamiste ekstremiste, eshte shume here me i madh sesa po te kishte jetuar ne kosove. Duke u rritur ne nje ambjent te tille, ku njerezit te fusin ne koke lloj lloj idesh, normale qe vjen dita dhe bindesh edhe ti.
    Dyshoj qe do e kishte bere nje sjellje te tille nje kosovar i emigruar vone atje....

La vita non si spiega, si VIVE!

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Te nderuar,
    mos u befasoni se kur bene nje shqiptar atentat kunde amerikes edhe pse eshte rrit dhe eduku ne Kosove. Sepse eshte eshte duke u zhvilluar situata.
    Na u kan fute dy ekstremist ne qeveri

E ropen apo jo? te gjalle?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Kosovari vret dy ushtarë amerikanë në Frankfurt
    ....apet a?

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar më parë nga Pal2009 Lexo Postimin
    Ardi Nuk osht Shqiptar se nij Shqpitar i vertet nuk e Sulmon Ameriken po Familja e Ardit ka me pagu me jet kit Veper , se nuk jena Terrorista .

Ardi Osht nij Tradhtar Shqiptar edhe Duht si pas Zakonit me Familja me Pagu Tradhtin Me JET ,
    Pash Zotin a e ka lexu njeri shkrimin e njiktij sallamit !

C'faj ka familja e tij (Arif Ukes) qe ta paguaj me jete?

Ah..
    Dukagjinit me bajrak ato kulla i knojn prap . . . .
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Faqja 88 prej 111 FillimFillim ... 3878868788899098 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •