Gezuar 7 Marsin te gjithe mesuesve qe japin mesim dhe te gjithe atyre qe jane ne pencion !...POR kam nje pyetje Sa pergjegjes jane mesuesit tane per gjendjen dhe nivelin e te rinjeve shqiptar ne zoterimin e gjuhes shqipe!..?
Gezuar 7 Marsin te gjithe mesuesve qe japin mesim dhe te gjithe atyre qe jane ne pencion !...POR kam nje pyetje Sa pergjegjes jane mesuesit tane per gjendjen dhe nivelin e te rinjeve shqiptar ne zoterimin e gjuhes shqipe!..?
Ta gëzojnë 7 Marsin të gjithë mësimdhënësit e shkollave fillore, të mesme e deri tek ato universitare! Urime!
"Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Sot është dita e mësuesit, ditë në të cilën kujtojmë të gjithë ata mësues, të cilët na mësuan, edukuan me mirësjellje dhe devotshmëri.
Në këtë ditë i përkujtojmë dhe falënderojmë, pasi që ata janë pjesë e pandarë e jetës dhe suksesit tonë!
Urime mësues/e i/e dashur, urime nga zemra!
Love has no limits
Gezuar Festen mesues dhe mesuese kudo qe jeni....
Paçi te mira gjithmon...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Gezuar 7 Marsin te gjithe Shqiptareve, sepse kjo nuk shenon nje date vetem per Mesuesin, por eshte nje date Historike per te gjithe Ne Shqiptaret!
un per vete i uroj vetem teta veren dhe nje zysh qe kam pas ne shkolle ne shqiperi qe ka qene fantastike! te tjerat sme interesojn sepse kan ne mendje vetem ti "rjepin" kalamajt e shkrete nga leket duke i kerku dhurata! nuk pranojne me vetem nje trendafil por na duan varse floriri ,kepuce e berzylyk etj etj....edhe femijet e shkrete jan te detyruar ta bejne sepse perndryshe i ngelin ne klase!jan komplet qelbesira!
Shkolla shqipe ka një rrugë të gjatë dhe të mundimshme të zhvillimit të saj. Ajo rrugë është bërë me shumë sakrifica por gjithnjë e lavdishme. Në përgjithësi mëseuesit nuk kanë qenë dhe nuk jan thjesht vetëm mësues. Ata janë misionarë të së ardhmes sonë, janë percjellës të dijës nga gjenarata tjera...
Gëzuar 7 Marsi !
Krijoni Kontakt