Close
Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 138
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-10-2009
    Postime
    30
    Faleminderit e panjohura per urimin e qeluar me at tufe lule per festen ton 7 Marsin diten e mesuesit.

Pasiqe ne prag eshte festa e juaj shfrytezoj rastin tua uroj 8 Marsin

URIME 8 MARSI

Të dashur miq, Brari, stern, Foleja, MALSORI, Nete, Veletini, Darzana, gezim.q, Besoja, e panjohura, Tironcja BLN, MaRiO, tetovarja87, sainii, Pa-doreza2… ju falënderoj nga zemra për urimet tuaj për këtë ditë të shënuar për popullin shqiptar, ditë që shënon fundin e errësirës e sedijes dhe fillimin e dritës së diturisë – qytetërimit.

Unë në urimet tuaja kuptova shpirtin tuaj të çiltër dhe dashurinë e paanë për shkollën – diturinë. Dhe ju jap plotësisht të drejtë, sepse vetëm me shkollë – dituri mund të ecim përpara dhe bëhemi pjesëtarë të botës së përparuar. Unë mendoj se është mirë ta mbajmë ”vath në vesh” atë që e thotë një dijetar: ”Një shtet që ka një shkollë të fortë, pretendon të bëhet një shtet i fortë”. Edhe pse e kam përsëritur kaq herë këtë thënie, s’e kam bërë pa qëllim, meriton të përsëritet edhe më, sepse vetëm nëse bëjmë një shkollë të fortë do të bëjmë një Shqipëri ( kupto: gjithë trojet shqiptare ) të fortë.

Ju faleminderit!

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Urime diten e mesuesit te gjithe atyre qe dhane kontributin per drite.
    Thashe per drite sepse dija eshte drite,e kjo dije merret nga shkolla dhe mesuesi.
    Uroj qe mesuesit ne trojet shqiptare kudo qe jane te kene dinjitet me te ngritur e jo vetem fjale e urime.

URIME

i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283

Arrow Urime Festa , Mësuesi im i dashur...!

I dashur Mësuesi im...

Me Ty, njoha jetën dhe botën ndryshe...
    nga dashuria që Ti na fale ...
    Ne...,nxënësit Tuaj
    Mësuam të duam e respektojmë të TJERËT...
    FALEM NDERIT MËSUESI YNË...GËZUAR DHE URIME FESTA JOTE!

GËZUAR DHE JU MIQT E MI... TË DASHUR ...
    QË NË JETËN TUAJ KENI ZGJEDHË PROFESION "MËSUESI" ,
    GËZUAR FESTA TË GJITHË MËSUESVE SHQIPTARË KU DO QOFSHIN ...!
    Dhuro shumë...e prit pak!

Një urim nga adresa e redaksisë sonë...

Nga miku im Luigj Shkodrani, i cili këtu njihet si aktivist i dalluar, arsimdashës dhe përkrahës e kultivues i gjuhës, kulturës dhe traditës shqiptare në ngulimet shqiptare.

Urime 7 Marsi te gjithe Mesueseve

Sot eshte dita e Mesuesit, ndaj ne kete dite,u sjell urimet me te mira te gjithe edukatorve te brezit te ri, kudo ku ata jetojne e punojne. Eshte dita e tyre dhe ne te gjithe sot nderojme me respekt dhe perulemi ,para atyre mesuesve qe, sot nuk jetojne ne mesin tone,te gjithve atyre qe u larguan nga kjo jete,nga mosha,por dhe atyre qe dhane jeten e tyre ne luftrat qe beri populli yne per liri e pavarsi.

Ndaj nje respekt edhe per ata ne kete dite.

Urimet e mija me te sinqerta, ju a dergoj te gjithe atyre mesimdhenseve, qe ne vitet me te veshtira , pra gjate luftes ne Kosove u shperndan anekend Kosoves neper shtepi private, neper oda te ndryshme, ne fusha te Kosoves duke safrikuar, per te percjellur diturine e mos ta lene rinin pa dituri.

”E ardhmja e nje femije varet nga nje mesues i mire, ne detyren e tij,ku kete detyre nuk mund ta kryej si duhet asnje njeri tjeter pervec se mesuesi”.

Megjithse ne keto kohet e reja qe po jetojme,kjo detyre e shejte e mesuesit,po ”cenohet”,nga njerez te paformuar mire,ndaj duhet te ruhet sa me e paster figura e mesuesit dhe jo te perlyehet kjo figure.

Ndaj me shume respekt te tregohet dhe ti jepet mesusve tane,atyre qe kane percjellur me dhjetra e dhjetra breza studentesh dhe sot i shikon rrugeve,bulevardeve e lulishteve te qyteteve tona,ku debora u ka mbuluar floket e e tyre,por atom beten edhe sot e kesoj dite njerzit me te dashur dhe te respektuar .

Shpesh kur takojme me to ,ndalemi dhe sjlljellim ,momente te nostalgjise sone, kur ne ishim ne bankat e shkolles,ato vite qe per te gjithe ne na kthejne ne momente nostalgjie.
    Nen kujdesin e atyre mesuesve ,qe punuan aq shume me ne,ndaj jemi ne keto qe jemi sot.

"Nuk ka gje me te shtrenjet sesa profesioni MESUES dhe statusi PRIND!"

Ndaj te nderuar ,kolege,miq dhe shoke ,te gjithe ju qe jeni ne profesionin e Mesuesit ,ju uroj : GEZUAR FESTEN TUAJ.

Me respekt
    Luigj Shkodrani
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781

Ju falemderit per kontributin e juaj.

Urime 7 marsin te gjithe mesueset dhe mesuesit te forumit shqiptare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhenet.M.S. : 07-03-2010 më 11:09
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Gezuar 7 marsin per te gjithe mesuesit dhe mesueset !

Ps. Sueda rrofsh :-D
    Jeto sot se neser nuk i dihet

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Me mirenjohje Gezuar 7 Marsin!!!
    Faleminderit per punen e juaj edhe viteve qe i keni kushtuar asajt.

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anëtarësuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Në Pejë
    Postime
    1,005

Ma përkujtuat...!

Në vitin 1947 ! Shushica e komunës së Istogut tani Burimit, nuk kishte as mësues e as Shkollë. Djali, nipi dhe stërnipi i Salimusëve qe edhe Beogradi ka shkruar për parardhësit e tij shumë çfarë, një ndër to ka shkruar: "Çerdhja dhe bastioni më i rrezikshëm për krishterizmin serb është fshati Uçë...". Libri: "BASHKËKOHANIKËT E VITEVE 1850 - 1912". E vërtet ka qenë se paraardhësit e Zenelit kanë rrezikuar armikun e përbetuar të popullit shqiptar me armë, por edhe Zeneli nga fshati Shushicë, së fundi Kullën babait të vet Hasan Regjës e hapi Shkollë në vitin 1947 me 162 nxënës. Për këtë festë madhore që nëse duhet dikush ta respektoi, unë jam ai qe duhet ta respektoi dhe ndiej thellë në shpirtin tim. Respektoi fjalët e Hasan Prishtinës kur thotë: "Aty ku kam qenë në konak, aty është hapur shkollë". Andaj një URIM I MADH

Urim me fotografi

Lum si ti, o Korçë, o lule....

Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Odhise Grillo, shkrimtari i dashur i fëmijëve
    Nga StormAngel në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-10-2013, 11:04
  2. Reforma arsimore në Elbasan, vitin tjetër ikin 150 mësues
    Nga Zemrushja në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-04-2007, 13:54
  3. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  4. Kisha katolike dhe arsimi ne Mirdite
    Nga Ermal 22 në forumin Komuniteti katolik
    Postimi i Fundit: 08-07-2006, 15:15
  5. Flamur Nallbani
    Nga Albo në forumin Elita kombëtare
    Postimi i Fundit: 29-12-2002, 04:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •