Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 56
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Edhe kurr nuk ka me shkru te jesh e bindur,keshtu qe as ne Beograd mos qo shkrime prej Kosoves e as prej Beogradite mos sjelle ketu.

Te pershendes
    Shikooo ti une nuk jom post e kosoves e as e beograditt une as nuk po percjell shkrime nga kosova ne beograd.une veq i postova fjalet se ne lidhje me qka do te bisedohett a kuptovee diqq :@

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga linnda... Lexo Postimin
    Shikooo ti une nuk jom post e kosoves e as e beograditt une as nuk po percjell shkrime nga kosova ne beograd.une veq i postova fjalet se ne lidhje me qka do te bisedohett a kuptovee diqq :@
    Une po,ti ta kesh parasysh
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Une po,ti ta kesh parasysh
    Ohhh T'lutem mua mos ma mbaj gajlen hiqq fare

Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Ohhh T'lutem mua mos ma mbaj gajlen hiqq fare
    Me ta bajte gajle nuk tkisha lan me shkrujt hiq,kshtu qe tan dite shkarravit,mos e zgjate ma...KLM

Me ta bajte gajle nuk tkisha lan me shkrujt hiq,kshtu qe tan dite shkarravit,mos e zgjate ma...KLM
    Veq vazhdo rrugen per nga je nisur se mu spo me ha palla per fjale te tuaa...kshtu qe as ti mos e zgjat me.

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anëtarësuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....qashtu lindaaa te lumt je e pa parë je njish fare , vetem na sjell lajme nga beogradi ....flm shum , se qe mos mu kan ti na ka i marrmi keto informata mujm me shku posht e mos me dit qka po thot beogradi ....

...o Bala , beogradi thot ende se kosova osht xhep i serbis , po Kosova nuk osht serbi ....Kosova osht e pavarur qe e ka shpall i madhi Hashim Thaqi , edhe Hashes ja ka pran u bota demokratike shpalljen e tij si shtet te pavarur ...edhe ajo pun osh e pa kthyshme ....o bala ...beeeee....qka thot beogradi mos i beson oj viqat e lopve.....

Qe do te vij dita qe do ta mbeshtes ndonje fjale tanen, s'e kam dite..........ate qe e kam dallu e asgje tjeter

He bre Hard, mos te kish qene Hasha yt, patem me vdekë na te tan prej shkaut............... prej 1912 kur ia shkeputen Kosoven Shqiprise e ia dhane Serbise e deri ne fund te viteve te 90-ta s'dul asnje bir shqiptari qe ia ktheu pushken shkaut vec Hashes tan..........desh u faru Kosova mos te kish dal Hasha yt si dragua e me i dal shkaut para.

Nuk them qe Hasha s'paska luftu, por as nuk ka qene i vetem...........per me e thjeshtu, mos me ta kompliku shume ........... Hasha yt s'e ka Kosoven prone.
    Shyqyr Adem Demaqi qe s'ka qellu i mencur si Hasha

Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Veq vazhdo rrugen per nga je nisur se mu spo me ha palla per fjale te tuaa...kshtu qe as ti mos e zgjat me.
    HAHAHAHHAHAHAHAHHAH ncnncncncncncnnc.

HAHAHAHHAHAHAHAHHAH ncnncncncncncnnc.
    T'pershendes

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    po kjo eshte kan e ditur qe do bisedohet per status dhe kosova do humb nga keto bisedime ,evropa na tradhtoj edhe kesaj radhe
    Askush nuk mund te tradhetoi nese nuk je budall,nese je ateher ja pafsh hajrin,pse more jena ban shizofrena qdo gje ja lem evropes,deri ketu nje gje kam kuptua se askush nuk na ka faj kur vete jemi per faqe te zez

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ....e e beogradit po, a per te Kosoves nuk po edi.....

.p.s , kush po te meson me hy naper weba...t'shkive.....nncncncnccn, qkas man toka...

...per sa e marr mundimin e sjelli lajme t'shkive .....dikush spriton hiq ,e etur per antikombsi....
    tphuuuuu....

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •