Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 44
    Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

marre nga Astrofizikantet Shqipetare

Cfarė mendojnė shkenctarėt pėr UFO-t?

Marrim shumė telefonata nga njerėz tė ndryshėm qė raportojnė se kanė parė UFO, por nė shumicėn e rasteve ato janė ballonė qė ngrihen nė ajėr pėr studime tė ndryshme. Llogaritet qė nė njė vit tė nisen nė atmosferė rreth 1 milion ballonė eksperimental. Njė rast tjetėr ėshtė vėzhgimi i UFO-ve qė ngrihen nga oqeani Atlantik. Kėto janė pasojė e shpėrthimeve tė nėntokės nė oqean si pasojė e tėrmeteve. Kėto gaze natyrorė bėjnė tė zjejė uji edhe pėr njė kohė disa javore.

Njė natė kur Jupiteri, Marsi dhe Saturni ishin shumė afėr me njėri-tjetrin nė qiell, pati shumė telefonata mbi UFO-t duke thėnė se kam parė njė UFO nė atė drejtim. Ka shumė e shumė ngjarje tė tjera tė pashpjegueshme pėr njeriun, por nuk duhet nzituar nė shpjegimin e tyre edhe pse na pėlqen tė zbulojmė pėr qėllime tė ndryshme alienė.
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga albani1 Lexo Postimin
    Cfarė mendojnė shkenctarėt pėr UFO-t?

Marrim shumė telefonata nga njerėz tė ndryshėm qė raportojnė se kanė parė UFO, por nė shumicėn e rasteve ato janė ballonė qė ngrihen nė ajėr pėr studime tė ndryshme. Llogaritet qė nė njė vit tė nisen nė atmosferė rreth 1 milion ballonė eksperimental. Njė rast tjetėr ėshtė vėzhgimi i UFO-ve qė ngrihen nga oqeani Atlantik. Kėto janė pasojė e shpėrthimeve tė nėntokės nė oqean si pasojė e tėrmeteve. Kėto gaze natyrorė bėjnė tė zjejė uji edhe pėr njė kohė disa javore.

Njė natė kur Jupiteri, Marsi dhe Saturni ishin shumė afėr me njėri-tjetrin nė qiell, pati shumė telefonata mbi UFO-t duke thėnė se kam parė njė UFO nė atė drejtim. Ka shumė e shumė ngjarje tė tjera tė pashpjegueshme pėr njeriun, por nuk duhet nzituar nė shpjegimin e tyre edhe pse na pėlqen tė zbulojmė pėr qėllime tė ndryshme alienė.
    Ku e ke qellimin me kete postim?
    Sidomos kur e ven tek toleranca fetare.

Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Pershendetje

Citim Postuar mė parė nga yllbardh Lexo Postimin
    Do tė mundohem qė tė jap njė shpjegim edhe pse nuk kam aq shumė njohuri rreth kėtyre.
    Shintoizmi lirisht mund tė thuhet se ėshtė religjion, sepse i pėrmbush tė gjitha kriteriet e njė religjioni qė d.m.th. besimi nė fuqi hyjnore. Ndėrsa Budizmi ėhtė dicka mė i ndėrlikuar sepse edhe pse konsiderohet si religjion ka disa veti qė shumė leht mund t'a qesin nė kategorinė e filozofive tė ndryshme se si tė jetohet, por edhe kėtu kemi disa aspekte si p.sh. nirvana dhe reinkarimi qė bėjnė qė budizmi tė konsiderohet si religjion sepse si nirvana poashtu edhe reinkarnimi jan nocione abstrakte qė nuk mundė tė provohen me asnjė fakt se ekzistojn ergo terma qė bėjnė pjesė nė kategorin e miteve.

P.S. Rreth postulimit se nga qeni del vetėm qeni mundė tė them edhe até se me anė tė njė shkence gjenetike mė tė zhvilluar se ajo qė ėshtė sot shum leht njeriu mundė tė krijoj krijesa tjera nga njė krijesė e mirėnjohur sot. Qysh tani vetėm se kemi filluar qė t'iu japim veti tė ndryshme qė nuk ėshtė karakteristike pėr p.sh. bimėt qė tė zdrisin nė errėsirrė.

PO Ufot dhe Alenet a nuk jane nocione abstrakte?!!?!!

A mund te dale macja nga qeni ? kete thashe une. Nuk thashe a mund te beje njeriu nderhyrje apo jo?
    Njeriu mund te beje nderhyrje edhe mbi natyren dhe mund ta shkaterroje ate ....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga albani1 : 01-03-2011 mė 14:31
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Pershendetje

Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Ku e ke qellimin me kete postim?
    Sidomos kur e ven tek toleranca fetare.
    Si je nje here se u be kohe pa u pare?

Qellimi eshte brenda temes dhe nuk eshte brenda Forumit te Toelrances Fetare.

respekte.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Si je nje here se u be kohe pa u pare?

Qellimi eshte brenda temes dhe nuk eshte brenda Forumit te Toelrances Fetare.

respekte.
    Me mire se dje, me keq se neser. Flm, shpresoj te jesh poashtu mire.
    Une ketu jam, si cdo here: Duke te kerkuar per shembull ty per ta treguar katalogun 10.000fletesh per gjerat e keqia te besimit fetar!! : D

Mirembetsh!

Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Epo

Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Me mire se dje, me keq se neser. Flm, shpresoj te jesh poashtu mire.
    Une ketu jam, si cdo here: Duke te kerkuar per shembull ty per ta treguar katalogun 10.000fletesh per gjerat e keqia te besimit fetar!! : D

Mirembetsh!
    Kjo eshte ajo qe po bej une ne fakt qe tu tregoj te tjereve katalogun prej milionash librash te te keqijave te besimit fetar te ateismit.

Nuk po them te atesiteve por te ateizmit me kupto drejte.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Kjo eshte ajo qe po bej une ne fakt qe tu tregoj te tjereve katalogun prej milionash librash te te keqijave te besimit fetar te ateismit.

Nuk po them te atesiteve por te ateizmit me kupto drejte.
    Per cilat te keqia flet, per ato qe te kunderargumentohen me nje gjysem qelize te trurit apo per ato qe pas demtimit te trurit te fetareve ketyre ju duken si te keqia?

U mbush forumi me argumente kunder fese, o Alban i nderuar.
    Po behet ketuja vend pilgjerimi i kaurreve e antikrishteve.
    Tere kjo para syve te tu.
    As nuk goxoj te mendoj se cfare denimesh parasheh "Zoti" yt per ty ne kete rast. : D

Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840
    Edhe une jam kunder fese , madje kunder te gjitha feve perfshire fene ateiste .
    Por Krishti nuk eshte fe eshte ZOt

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Edhe une jam kunder fese , madje kunder te gjitha feve perfshire fene ateiste .
    Por Krishti nuk eshte fe eshte ZOt
    Si na verteton qe ka qene Zot?, ti anen tjeter po ben njejten gje qe si ata qe besojne nga krijimi i alieneve.

Mbase vet Krishti ka qene alien, ku i dihet se ka edhe hipoteza per kete.

Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840
    hahahahah

Epo nqs mendohet keshtu vetem ateistet ne fakt mendpojne keshtu dhe kjo sepse besojne tek Alienet. Dhe c'do gje ne fakt ua atriubojne alieneve.

Degjo pra fishtan

Une kam bere gjimnazin te plote. Dhe ne te gjitha librat e historise ku kam lexuar kam pare qe Jezusi eshte person historik. Kjo eshte e pakundershtueshme.

e dyta Jezusi eshte Zot per se ato qe beri ato qe tha dhe ajo qe ishte.

Jezusi beri vepra qe askush nuk i ben dot , pervecse nje Zot
    Jezusi tha vete qe ishte Zot, Ai nuk ka thene kurre se ka qene alien, madje Ai asnjehere nuk i ka permendur ata sepse nuk egzistojne.
    Jezusi ne natyren e Tij ishtre Zot sepse ashtu sic Ai mendonte dhe sillej nuk e ka bere kurre askush asnje qenie qe mund te kete egzistuar.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •