Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 55 prej 111 FillimFillim ... 545535455565765105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 1106

Unhappy

Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    http://botasot.info/img/p.Speciale.jpg

Aridi, i vrau shkaku i një video ?

Por, Spiegel Online thotë se Uka i ka thënë hetuesit se kishte kryer sulmin, pasi kishte shikuar një video në YouTube ku gratë myslimane përdhunoheshin nga ushtarët amerikanë.
    * * * * * *

Në mesin e atyre grave, kishte edhe vajza te mitura !

Megjitheate,.. nuk ishte ne interes tonin qe ti vriste nje shqiptar keta amerikan
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin

Në mesin e atyre grave, kishte edhe vajza te mitura !

Megjitheate,.. nuk ishte ne interes tonin qe ti vriste nje shqiptar keta amerikan
    nuk ka rendesi kush i vret, rendesi ka qe ju islamistet jeni te gjithe kriminele.
    te gjithe ne ferr do shkoni .
    Ndryshuar për herë të fundit nga D@mian : 03-03-2011 më 20:28

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Ka pasur nje numer tentativash te pasukseshme ne te kaluaren; ishte thjesht ceshtje kohe se kur ndonje nga debilet do kishte sukses.

Nqs trendi vazhdon, do te kete atentate te tjera ne te ardhmen.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Shkruan: Mark Berisha, Prishtinë

PDK tradhëton PSHDK(partia shqiptare demokristiane e kosoves)

Me 11 nëntor të vitit 2010, në prag të zgjedhjeve parlamentare të cilat u mbajtën me 12 dhjetor të po atij viti PDK lidhi koalicion me një parti të vetme-me PSHDK. Marrëveshja ishte që në rast se PDK do të mandatohej që të formojë qeverinë e ardhshme të Kosovës, atëherë PSHDK do të përfaqësohet në po atë qeveri me më së paku një ministër dhe dy zëvendës-ministra. Kjo gjë bëri bujë në mediat vendore dhe ndërkombëtare në kuptimin se PDK po inkorporon në vetvete elementin shqiptar të krishterë, për çka ajo nuk mund të lëvdërohej në të kaluarën, pasi që ishte ndër partitë e vetme në Kosovë që në kryesi kurrë nuk ka pasur një shqiptar të besimit katolik, edhe pse në luftën e udhëhequr nga UÇK me qindra të tillë kanë luftuar për çlirimin e Kosovës dhe një numër i tyre ka dhënë jetën për atdheun e përbashkët. Por, çfarë ndodhi me të vërtete pasi që përfundoi procesi i zgjedhjeve? PDK ,,harroi'' se ekziston një koalicion me nje parti tjetër. Ndoshta kjo nuk është dhe aq e çuditshme pasi që në shumicën prej partive tona politike brenda ,,llojit'' të vet kishte aq mashtrime, favorizime dhe pabesi.

Qeveria e re e Kosovës tashmë është zgjedhur. Me tërë forcën deklarohet se intergimet në BE janë prioritet nacional. Jam shumë i vetëdijshëm se njeriu nuk ka mundur të zgjedhë emrin sepse ai na është vënë nga prindërit atëherë kur ishim foshnje. Por, mendoj se emrave të ministrave të Kosovës si Hajredin, Ramë, Bajram, Enver, Mahir, Bedri, Ferid, etj do ju bënte nder edhe ndonjë emër ministri si Zef, Gjergj, Marjan, Janez, Anton, Robert, Gegë, Mark apo Lazër. Të mos flasim se sa evropian tingëllojnë emrat Behgjet, Jakup dhe Hashim. Loja fëmijërore e Ministrit të ri të Kulturës, Memli Krasniqit i cili përdhunoi figurën e Nënë Terezës në mënyrën më të ulët dhe më primitive është tregues se një pjesë që qeverisë sot me Kosovën propagandojnë perëndimin e në të vërtetë do e dëshironin lindjen. Ndosha elementin e krishterë në Kosovë kjo qeveri para Evropës ka menduar ta ,,përfaqësojë'' me Nenadin dhe Radojicën, të cilët në këtë rast i konsiderojnë më të afërt se demokristianët e Kosovës që flasin, jetojnë, frymojnë dhe vdesin shqip.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e larguar Maska e Traboini
    Anëtarësuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    http://www.botasot.info/mesme/Myftiu-Naim-Ternava.jpg

Myftiu Tërnava: Sulmi ndaj ushtarëve amerikanë, atak edhe kundër Kosovës
    Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës e tronditur ka marrë lajmin për vrasjen e dy ushtarëve amerikanë dhe plagosjen e dy të tjerëve në Frankfurt të Gjermanisë.
    Në një deklaratë, Myftiu i Kosovës, Naim Tërnava, në emër të Kryesisë së Bashkësisë Islame të Kosovës dhe besmitarëve të saj, i shpreh ngushëllimet më të thella popullit amerikan, ushtrisë amerikane, autoriteteve amerikane dhe familjeve të të vrarëve për këtë humbje të jetës së më të dashurve të tyre dhe e dënon ashpër këtë akt.
    "Dënojmë çdo akt terrorist pavarësisht se kush e kryen atë, pa marrë parasysh qëllimin dhe motivin, ndonëse për ne ky rast është edhe më i rëndë kur në të është implikuar një individ me origjinë nga Kosova", theksohet në deklaratën e myftiut Tërnava.
    "Të sulmosh ushtarët e një vendi mik që ndihmuan në çlirimin e Kosovës, përpos që është një akt makabër e terrorist, s'ka dyshim se është edhe një atak kundër Kosovës dhe popullit të saj si dhe kundër interesave të popullit shqiptarë", thekson myftiu Tërnava dhe shprehet qartë se "populli i Kosovës dhe besimtarët e saj nuk kanë asgjë të përbashkët me dhunën, vrasjet e terrorizmin".
    "Shprehim mirënjohjen tonë për shtetin dhe popullin amerikan, për kontributin e dhënë për Kosovën dhe vlerat demokartike. Jemi të bindur se ky akt nuk do të ndikojë në marrëdhëniet tona të veçanta me popullin dhe Qeverinë amerikane", nënvizohet në fund të deklaratës së myftiut të Kosovës Naim Tërnava.
    Kryesia e BI së, edhe me këtë rast i shpreh mbështetje të fortë dhe të parezervë qeverisë amerikane me bindje se dy popujt do të gjejnë forcën e aryes në tejkalimin e kësaj tragjedie.

Cdo extremizem duhet denu nga njerzit qe dallojen nga injoranetet, ky djaloshi si duket ka ren viketim heret, nen propoganden e extremisteve arabo taliban, me e keqja ashete se ka disa qe e duar trokasin kete gjest te shemetu! disa tjere memxi presin ta sulmojen shqyptarin e kosoves, vetem pse nje monester cope injoraneti ia ka lejua vetit tia shpelajen trunin grupe te ndryshme qe skan lidhje me humanitetin njerozor! Njete ishen social komunistat e koheve 1970-1998, qe simepatizoheshin me brigadat e kuqe terroriste, nuk kan dallim terroristat, kjofeshin musliman krishtian, terroristat jan terrorista. cdo shqyptar qe solidarizohet me terrorin e ushtareve Amerikan, ose ashete cop injoraneti ose ashete i qmendd fare, ska tru, nuk dallon nga terroristat e kuq stalinist.
    Ku ishen keto gjihada kur vriteshin shqyptaret nga serbet, qnjerezohehsin nenat, motrat shqyptare nga keto kriminel terrorist krishtian?!

Per ata qe nuk e dijne: - Ky Naim efendi Ternava shkoj ne turben e Sulltan Muratit ne Fushe Kosove dhe ju lut zotit per shpirtin e tij. Ky eshte nje qelbesire fundamntaliste i tipin Osama Bin Laden qe mundohet me shit "ko*e per veshke" sepse e din mire se cdo te thote kjo per Ameriken dhe Gjermanine.

i/e larguar Maska e Traboini
    Anëtarësuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    Arid Uka, 21 vjeç, i njohur edhe me emrin Abu Reyyan, ka pranuar autorësinë e vrasjes së dy ushtarëve amerikanë dhe plagosjen e dy të tjerëve ditën e mërkurë në aeroportin e Frankfurtit Sipas një njoftimi të zyrës së kriminalistikës së landit Hesenit për televizionin ARD të cituar nga agjensia e lajmeve dpa, Arid Uka në marrjen në pyetje ka thënë se ka parë në internet një video me "pamje të këqia" të ushtarëve amerikanë. Video-ja tregonte se si ushtarët amerikanë plaçkitnin një shtëpi në Afganistan dhe përdhunonin një vajzë. Pasi e kishte parë videon ai "nuk kishte mundur të flinte gjithë natën". Veç kësaj 21 vjecari kishte vënë re se si ushtarët e SHBA-së shpreheshin me përçmim në aeroportin e Frankfurtit për popullin afgan. Video-ja dhe kjo sjellje e ushtarëve " kishin qenë për të impulsi për të vrarë veçanërisht ushtarë amerikanë që udhëtojnë për në Afganistan". Por kush është Arid Uka? Ai vjen nga një familje kosovare, nga fshati Zhaber i Mitrovicë.s Babai i tij, Murat Uka ka ardhur si punëtor në Gjermani para 40 vjetësh. Vetë Murati u shpreh i shokuar kur mori vesh ngjarjen: “Amerikanët janë miqtë tanë dhe na kanë ndihmuar shumë. Sigurisht, që kurrë nuk pajtohem me atë çfarë ka ndodhur“, thotë ai për mediat. Edhe të afërmit e familjes se Aridit, të cilët jetojnë në Mitrovicë, e kanë dënuar sulmin mbi ushtarët amerikanë. Në faqen e internetit në Facebook-un e Arid Ukës lexon referenca për Luftën e Shenjtë, urrejtje për “jobesimtarët” dhe ka një thënie të tijën të preferuar –“të mos flenë kurrë sytë e frikacakëve” –të Khalid Bin Ëalid-it, një luftëtar i lashtë islamik. Besimtarit i lejohet të luftojë jobesimtarët kur të sulmohet”. Gjermanët janë të frikësuar nga feja islame dhe përhapja e saj dhe më parë do të besonin në Santa Claus”, shkruan ai. Fqinjët: Shoqërohej me një siriano-gjerman, ishte tip i qetë Sipas së përditshmes gjermane "Bild", e cila i referohet një fqinje të shtëpisë ku banonte familja e Aridit, atentatori ishte shoqëruar hapur me një islamist gjerman, që ishte arrestuar në qershor të 2010, siriano-gjermanin Rami M. Rami M. ka banuar në të njëjtën shtëpi. Të dy ishin shokë, thotë fqinja për agjensinë e lajmeve dapd. Rami M. ishte arrestuar verën e kaluar nga shërbimi sekret pakistanez, ISI. Pa Raminë, Aridi nuk do të kishte pasur kurrë një ide të tillë", thotë ajo për agjensinë gjermane dapd. Në kohën e sulmit ndaj ushtarëve, ai ka thënë gjashtë deri në shtatë herë "Allah Akbar" dhe pastaj ka qëlluar mbi ata, shkruan dpa. Një tjetër fqinjë, Katarina F. me origjinë nga Serbia për të përditshmen online Bild.de e përshkruan Aridin si një të ri normal dhe djalosh të këndshëm.Po për këtë faqe interneti, një ish-shok i tij i klasës e cilëson Aridin :"Një tip i qetë, shumë miqësor, por tip që nuk binte në sy. Ai vepronte më shumë vetëm, nuk kishte asnjë shok". Ai përfundoi një shkollë profesionale në Eduard -Spranger-Schule dhe ishte punësuar prej një muaji në qendrën ndërkombëtar postare në aeroportin e Frankfurtit si ndihmës. Detyra e tij ishte të shpërndante postën. Kontrata e punës e 21 vjeçarit do të përfundonte në fund të marsit. "Ne ishim të kënaqur me punën e tij , i tha gazetës "Bild", zedhënësi i postës, Stefan Heß.
    BAC U KRY! U BAME TERORRISTA ISLAMIK! CKA DO TE THONTE BACI PER KETE....

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Po vjen dita kur mjekerrcjapat do rjepen si qente endacake, nga vete Shqiptaret. Se sa trima jane a dime, ja lane motrat e grate Arkanit dhe iken vrap ne 1999.
    Talaq, Talaq, Talaq.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Shkruan: Mark Berisha, Prishtinë

PDK tradhëton PSHDK(partia shqiptare demokristiane e kosoves)

Me 11 nëntor të vitit 2010, në prag të zgjedhjeve parlamentare të cilat u mbajtën me 12 dhjetor të po atij viti PDK lidhi koalicion me një parti të vetme-me PSHDK. Marrëveshja ishte që në rast se PDK do të mandatohej që të formojë qeverinë e ardhshme të Kosovës, atëherë PSHDK do të përfaqësohet në po atë qeveri me më së paku një ministër dhe dy zëvendës-ministra. Kjo gjë bëri bujë në mediat vendore dhe ndërkombëtare në kuptimin se PDK po inkorporon në vetvete elementin shqiptar të krishterë, për çka ajo nuk mund të lëvdërohej në të kaluarën, pasi që ishte ndër partitë e vetme në Kosovë që në kryesi kurrë nuk ka pasur një shqiptar të besimit katolik, edhe pse në luftën e udhëhequr nga UÇK me qindra të tillë kanë luftuar për çlirimin e Kosovës dhe një numër i tyre ka dhënë jetën për atdheun e përbashkët. Por, çfarë ndodhi me të vërtete pasi që përfundoi procesi i zgjedhjeve? PDK ,,harroi'' se ekziston një koalicion me nje parti tjetër. Ndoshta kjo nuk është dhe aq e çuditshme pasi që në shumicën prej partive tona politike brenda ,,llojit'' të vet kishte aq mashtrime, favorizime dhe pabesi.

Qeveria e re e Kosovës tashmë është zgjedhur. Me tërë forcën deklarohet se intergimet në BE janë prioritet nacional. Jam shumë i vetëdijshëm se njeriu nuk ka mundur të zgjedhë emrin sepse ai na është vënë nga prindërit atëherë kur ishim foshnje. Por, mendoj se emrave të ministrave të Kosovës si Hajredin, Ramë, Bajram, Enver, Mahir, Bedri, Ferid, etj do ju bënte nder edhe ndonjë emër ministri si Zef, Gjergj, Marjan, Janez, Anton, Robert, Gegë, Mark apo Lazër. Të mos flasim se sa evropian tingëllojnë emrat Behgjet, Jakup dhe Hashim. Loja fëmijërore e Ministrit të ri të Kulturës, Memli Krasniqit i cili përdhunoi figurën e Nënë Terezës në mënyrën më të ulët dhe më primitive është tregues se një pjesë që qeverisë sot me Kosovën propagandojnë perëndimin e në të vërtetë do e dëshironin lindjen. Ndosha elementin e krishterë në Kosovë kjo qeveri para Evropës ka menduar ta ,,përfaqësojë'' me Nenadin dhe Radojicën, të cilët në këtë rast i konsiderojnë më të afërt se demokristianët e Kosovës që flasin, jetojnë, frymojnë dhe vdesin shqip.
    Halla mine ,keni plotesishte te drejte. Gabimin me te madhe Thaci, e ka bere me demokristianet e Kosoves.

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Te marten ne mes te athines 3 hajdut shqiptar kan vrare 2 polic grek, asnje teme nuk gjeta te hapur ne forum per kete ngjarje.
    Kur vjen puna te ky tipi(qe ka lind ne gjermani) qe ja kan shpla trut sherbimet sekrete serbe apo ruse se gjoja po ti vrasesh amerikanet do shkosh ne xhenet, hapet nje teme, ofendohen gjith muslimanet dhe feja e tyre.

Kur del greku dhe ben propagand ne TV dhe thote qe shqiptaret jan te flliqur se shife si vjedhin shife si na grabisin, shife si edhe na vrasin....me vrap ne ngrihemi dhe u themi "mos pergjithesoni se nuk jemi te gjith keshtu"
    Kurse kur vjen puna te muslimanet, coheni te gjith ketu dhe e pergjithesoni ngjarjen duke na futur te gjithve ne nje thes me kete Arifin dhe duke na ofenduar.

Shyqyr qe realiteti i shqiptarve nuk eshte ky i botes virtuale.
    .

sa hajdara qe jeni, eshte ndryshe vrasja banale, per vjedhje, sherr e gje tjeter. ndryshe vrasja pas shpine per motive fetare, te njereze qe si njeh as i ke takuar. aq me shum prej nje kosovari. po juve hasana jeni zor se ju merr truni arab vesh.

pranej, u pjerdhshi te gjith ju me kte fene e pjerdhme.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •