Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 9 prej 111 FillimFillim ... 78910111959109 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 1106
    i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ore taleban
    Nuk ka asnje aresye qe ti maresh jeten tjetrit.
    Jeten ta jep e ta mer ZOTI.
    Keshtu na thone ne kristianeve ne kishe.
    Juve c`fare dreqin mesoni?
    Hej more ti njemend qenke tosh fare...po si more nuk ka arsye te marresh jet,cncncn nese je nga Kosova,kur te ka ardhe shkau ne shtepi me te vra e ke vra ti,apo ke prite qe ai te vrete?!!!

Ne ne xhamia nuk mesojm te dhunojm femije.Ne nuk jemi homoseksuala.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    Forumi ka nevoje per spastrim urgjent nga pjesa me e madhe e atyre qe figurojne tek forumi i myslimaneve pasi jemi kthyer ne nje forum vahabistesh dhe antiamerikanesh.
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Hej more ti njemend qenke tosh fare...po si more nuk ka arsye te marresh jet,cncncn nese je nga Kosova,kur te ka ardhe shkau ne shtepi me te vra e ke vra ti,apo ke prite qe ai te vrete?!!!

Ne ne xhamia nuk mesojm te dhunojm femije.Ne nuk jemi homoseksuala.
    Ca aresye mund te kete patur ky ko.qja qe vrau ushtaret amerikane?
    Po te mos ishte per ata ushtare heronj amerikane, tani do ishit me b.yth perpjete, jo duke u falur, por pa breke me nga nje serb prapa qe ua lyente me vazeline.
    Njerez mosmirenjohes
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Ca aresye mund te kete patur ky ko.qja qe vrau ushtaret amerikane?
    Po te mos ishte per ata ushtare heronj amerikane, tani do ishit me b.yth perpjete, jo duke u falur, por pa breke me nga nje serb prapa qe ua lyente me vazeline.
    Njerez mosmirenjohes
    O palaqo,une pik se pari i falemenderohem Zoti,dhe keti burr te madhe qe e kam ne foto,keta e kan mbrojtur shqiptarin,normal pa perjashtuar edhe ndihmen e Amerikes gje qe i falemenderohem shum.
    O injorant po ku e di more une arsyen pse e ka vra,cncnnccn ti njemende qenke tosh....,por priteni edhe pak sa te zbulohet motivi i vrasjes pastaj kritikoni.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Mos nxitoni me paragjykim,sepse njeriu qe ben nji veprim te till e ben ose nga qmenduria ose nga arsyja.
    Me sa degjova ishin zezak te vraret.
    Ai shqiptari qe ka ber aktin e vrasjes nuk besoi te mos ket numruar deri ne 5(pes).
    Edhe ajo vajza kosovare kur qe dhunuar e pastaj vrar nga amerikani i KFOR-it amerikan se kom degjuar Ameriken duke e shar e mallkuar kriminelin.
    Durim deri ne info te reja, mos nxitoni o njerz se nga ngutia mund edhe te gabojm ne gjykim.

Sido qe te jet shkaku i vrasjes se amerikanve nuk esht nrregull te fillojm luften mes vete ne shqiptaret .,ani pse disave ju kan skuq vesht.
    .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    O palaqo,une pik se pari i falemenderohem Zoti,dhe keti burr te madhe qe e kam ne foto,keta e kan mbrojtur shqiptarin,normal pa perjashtuar edhe ndihmen e Amerikes gje qe i falemenderohem shum.
    O injorant po ku e di more une arsyen pse e ka vra,cncnnccn ti njemende qenke tosh....,por priteni edhe pak sa te zbulohet motivi i vrasjes pastaj kritikoni.
    Po ore i ditur, por po te ishte per kete burrin ne foto, do ju kishte djegur te gjitheve te gjalle qe mos perdhunoheshit prej serbit, ndersa ata ushtaret amerikane rezikuan jetet e tyre qe te jetoni si njerez neper shtepiat tuaja, e tani gjeni edhe aresye per ti shperblyer me plumba pas koke.
    As kafshet nuk jane kaq mosmirenjohes.
    Ketu nuk e kam fjalen per kosovaret, por per ju talebanet qofshi nga kjo ane apo nga ajo ane e kufirit shqiptar
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

DESTINY Maska e freiheit
    Anëtarësuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229

Rreth 4 mijë shqiptarë bëhen grekë
    Rreth 4 mijë shqiptarë bëhen grekë

[/B]
    Thuaje edhe ti nje fjale ngushullimi per ata dy pilotet qe u vrane prej atij zagarit tone, thuaje se s'te gjen gje dhe ne shqiptaret e kemi zakon ne te tilla raste.

Dhe mos shkruaj tema te tilla percarese, e car do te thuash me ate ti? qe ju te kosoves jeni me shume shqiptare? Po tradhtar ka si tek ne ashtu dhe ne kosove.

Juve keni pranuar ate flamurin me dy ngjyra te serbise dhe deri para se ti liberalizoheshin vizat shqiperise merrnit viza serbe.
    Ata qe jane bere greke tek ne jane ose greke vete, ose tradhtare dhe nuk perfaqesojne as ortodokset dhe as jugun e shqiperise.
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Edhe pse kam respekt per ty,por me kete koment ti ke treguar qe bash lidhje me politike nuk ke.
    Disa Une po theme ket qe kame cekur dote peshoj rende ne politikat e liberalizimit !!!!
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Po ore i ditur, por po te ishte per kete burrin ne foto, do ju kishte djegur te gjitheve te gjalle qe mos perdhunoheshit prej serbit, ndersa ata ushtaret amerikane rezikuan jetet e tyre qe te jetoni si njerez neper shtepiat tuaja, e tani gjeni edhe aresye per ti shperblyer me plumba pas koke.
    As kafshet nuk jane kaq mosmirenjohes.
    Ketu nuk e kam fjalen per kosovaret, por per ju talebanet qofshi nga kjo ane apo nga ajo ane e kufirit shqiptar
    Po normale qe une i falemenderohem shum...keti shqiptari te madhe....
    Cka rrezikuan ushtaret amerikan jeten?!!!,ata more injorant sulmuan nga larte,UCK ishte ajo qe luftoj dhe vdic per kete atdhe e jo amerikanet.
    Ec more ec se ti garant je nja greko fil,qe dita e dites jeni duke u shkombetarizuar e ketu neve na flisni per patriotizem phu...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2009
    Postime
    193
    te lexosh komentet ne foxnews atehere kupton cfare demi na ka bere ky I pabese. amerikanet do na shohin me dyshim ne shqiptareve tani, ky lloj fondamentalizmi absurd duhet te luftohet nga vet komuniteti mysliman sepse demton vet ate ne radh te pare. nese deri tani kemi argumentuar se islami na ka ruajtur si komb nga zhdukja ,po tani cfare te shpjegojme? Armiqt tane tani do kene me te lehte per te na luftuar ne shqiptareve

Faqja 9 prej 111 FillimFillim ... 78910111959109 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •