Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 30
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Sa kulturë ka një "fetar"?

Ketu e kam fjalen per keta "fetaret e devotshem" te forumit qe me sjelljet e tyre, me fjalet ofenduese, fjalet banale, duke mos kursyer as fytyrat e shendriteshme te kombit qe i respekton edeh bota e le sa respekt kan per forumistet tjere .
    Çka i shtyn keta te veprojne keshtu?
    Ku e gjejne gjith ate urrejtje?
    A meritojne te quhen fetar?
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 28-02-2011 më 12:23
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Po ti moj zonje,
    Si e definoni veten ; fetare apo ateiste ? Sepse as tek ju, nuk verej kurfar kulture !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Njerzit me te kulturuar me te moralshum dhe me te ndershum qe mban toka jan njerzit fetar sepse ata i friksohen zotit dhe ju kan nenshtru ati , e ne forum sedi une se cilet jan fetar, ketu flasin per fe por nuk e di se a e praktikojn ate apo jo

fjalet banale nuk dalin nga nje besimtar fetar ata nuk e flliqin gojen edhe sikur te gjith te shajn ate sepse ky eshte mekat qe denohet dhe qe mund edhe te te largoj nga besimi ,

Ndersa per ato fytyra te ndritshme siq i quan ti nje besimitar nuk i shan ato pa marr parasysh se qka jan por nuk ka te keqe nese ai nuk i don sepse smundemi dhe sguxojm qe dikujt tja imponojm ta doj ,duhet te mesohemi se nese ne e duam nje njeri nuk duhet qe tju imponojm qe edhe te tjerve qe ate ta duan ate sepse ai ka ndonje arsyje pse nuk e don apo ndoshta ska arsyje por nuk ja don zemra

Une ndoshta e du me shum Rugoven ti Nen Terezen , tjetri Skenderbeun Bajram Currin e disa edhe Ahmet zogun e Enver Hoxhen qdo njeri ka ndonje figur qe do me shum dhe per kete ka edhe arsyjen pse e don andaj ne duhet ta rrespektojm mendimin e qdonjerit
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Ketu e kam fjalen per keta "fetaret e devotshem" te forumit qe me sjelljet e tyre, me fjalet ofenduese, fjalet banale, duke mos kursyer as fytyrat e shendriteshme te kombit qe i respekton edeh bota e le sa respekt kan per forumistet tjere .

Si e kan fene ashtut jane. Gjithmone flas per extremistet fetare
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Me kulturen qe kane, e meritojne te quhen fetare.!

I pa kulturuar je ti, bashke me Shkrimtare, filozofe, poete, shkencetare etj
    Revolution 1848

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Po ti moj zonje,
    Si e definoni veten ; fetare apo ateiste ? Sepse as tek ju, nuk verej kurfar kulture !
    Nese do te behej fjale per kulturen e pergjithshme, ti patjeter qe ben pjese na ata te pakulturuarit; mjafton te shikosh gabimet ne shkrimin e gjuhes shqipe!(e nuk flas per gabime tastiere)
    Zonja ne fjale, ngre problemin e kultures se debatimit paqesor nder-vellazeror dhe meqe me te piset ne shkrimet e tyre jane ata qe deklalohen besimtare, pyetja e saj eshte mese e drejte!!
    Nje person qe e quan veten besimtar, a mund te perdore nje fjalor rrugaçi??!!
    Ose, anasjelltas, nje person em fjalor rrugaçi, a mund te jete besimtar??!!
    Kjo eshte pyetja dhe nuk ka fare lidhje me besimin e hapesit te temes.
    Jarigas

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Nese do te behej fjale per kulturen e pergjithshme, ti patjeter qe ben pjese na ata te pakulturuarit; mjafton te shikosh gabimet ne shkrimin e gjuhes shqipe!(e nuk flas per gabime tastiere)
    Zonja ne fjale, ngre problemin e kultures se debatimit paqesor nder-vellazeror dhe meqe me te piset ne shkrimet e tyre jane ata qe deklalohen besimtare, pyetja e saj eshte mese e drejte!!
    Nje person qe e quan veten besimtar, a mund te perdore nje fjalor rrugaçi??!!
    Ose, anasjelltas, nje person em fjalor rrugaçi, a mund te jete besimtar??!!
    Kjo eshte pyetja dhe nuk ka fare lidhje me besimin e hapesit te temes.
    Jam i vetedijshem per gabimet qe i bej,.. dhe nuk me han fort palla me t'then te drejten sepse tek e fundit s'jam profesor.

Tjetra, zonja apo ky zotriu ne fjal nuk eshte ne tentimin e saj te par per tu dukur "engjull" kur e dim sa temen anti-islame ka hapur deri me tani.

http://www.forumishqiptar.com/search...6&pp=30&page=4

Qellimi i saj eshte i qart : Prishja e imazhit te muslimaneve shqiptar !
    Si kjo, kemi pasur me qindra e mijera shkie para 98-tes ! Politiken kesaj,.. me nder te them : I dh... n'te !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Nuk duhet shume te komentohet kjo teme,vetem lexoni shkrimet e CHINO,PA DOREZA,JARIGAS.MAFIA, dhe ca te tjere sepse tani nuk me kujtohen emrat e tyre dhe do shifni se sa kulture kane jo fetaret ,ateistat apo krishteret

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Mesazh nga Forumi
    Na falni, kërkimi nuk pati rezultate. Ju lutem provoni fjalë të tjera.

Te gjitha kohët janë në GMT -5. Ora tani është 15:31.

-- Albasoul -- Blu e zbardhur -- Blu e çelur -- Bojëqielli -- E Purpurt -- Rozë -- Jeshile Na Kontaktoni - Forumi Shqiptar - Kreu

Albasoul.com | Forumi Shqiptar | Muzika | Chat | Galeria | Lajme | Historia | Letersia | Filma | Facebook | Twitter |

Mundësuar nga: vBulletin Versioni 3.6.8
    Copyright

ILIRIAN JA CFAR KANE BERE KETA TE KULTURUARTIT ,E KANE FSHIRE POSTIMIN TE CILET JU E KISHI SJELLE SI REFERENCE http://<br /> <br /> http://www.fo...6&pp=30&page=4
    KUR KLIKON MBI KETE ADRES DHE TE DEL KJO ME LARTE QE E SHKROVA

s'ka dert Ezel,.. mjafton qe ta ken lexuar 1 here
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •