Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 49

Thumbs down Pacolli: Do ta bëj Kosovën komb multietnik !!!!

Nga Express më 25 shkurt 2011 në ora 10:46
    Dua që bashkëkombësit e mi të harrojnë të kaluarën dhe urrejtjen kundër serbëve dhe të pranojnë multietnicitetin. Kjo do të jetë vështirë, për këtë jam i vetëdijshëm, por në bashkëpunim me kryeministrin dhe Qeverinë unë do të arrij këtë, ka deklaruar presidenti i Kosovës, Behgjet Pacolli.

Këto deklarata Pacolli i ka dhënë gjatë një interviste për portalin e internetit “Swissinfo”, e cila është intervista e parë pasi mori zyrtarisht pozitën e presidentit të Kosovës.

Në bisedë me gazetaren Gemma d’Urso 59 vjeçari Pacolli, i cili është shtetas zviceran dhe kosovar, theksoi se dëshiron të punojë shumë për të siguruar mirëqenien e vendit të tij dhe synon që Kosovën “ta bëjë një komb modern dhe multietnik”, për të mbyllur kapitullin e krimeve të luftës.

Në pyetjen e gazetares se si do ta fitojë ai besimin e kosovarëve, kur dihet se të martën është zgjedhur me zor në post dhe se më gjatë ka jetuar në botën e jashtme se sa në Kosovë, Pacolli u përgjigj se ekzistojnë shumë pengesa, por do t’i tejkalojë. “Dua që bashkëkombësit e mi të harrojnë të kaluarën dhe urrejtjen kundër serbëve dhe të pranojnë multietnicitetin. Kjo do të jetë vështirë, për këtë jam i vetëdijshëm, por në bashkëpunim me kryeministrin dhe Qeverinë unë do të arrij këtë”, ka thënë Pacolli, transmeton KosovaPress.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2011
    Vendndodhja
    Shkup-Çamëri
    Postime
    96
    Ky akoma nuk eshte ulur mire ne KARRige veqse ka fillu mi dhen shenjat pro Sllave .

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga arber. Lexo Postimin
    Ky akoma nuk eshte ulur mire ne KARRige veqse ka fillu mi dhen shenjat pro Sllave .
    vet e zgjodhet ,paramendo edhe e zgjidhni pastaj shqetesoheni per pasojat
    ka menyra te tjera per me u revoltu

Anetar Maska e Ghost_Master
    Anëtarësuar
    24-05-2006
    Vendndodhja
    Zvicer
    Postime
    18
    Jo zbesoj qe mundem ashtu me thon qe vet e zgjodhem , se dihet qarte si eshte krijuar koalicioni , vetem per arsye mbijetese nuk eshte krijuar me deshiren e popullit ajo dihet qarte.E ka leht me fol besoj per shkak qe ska qen gjate luftes ne kosove edhe prej slargu me leht eshte te flasesh kur se perjeton..

Perjashtuar Maska e Loti-99
    Anëtarësuar
    21-11-2009
    Postime
    216

Ambasadori amerikan mendon se personi që mbase është më “përgjegjësi” pse Behgjet Pacolli është president sot, është duke ndenjur në qelinë e burgut në Hagë. “Fakti që AAK-ja për arsye të veta zgjodhi të mos i bashkohet koalicionit qeverisës, e bëri pothuajse të pashmangshme që president u bë Behgjet Pacolli”.

Pacolli le ta bej multietnicitetin vetem me Shqiptaret e Kosoves, Shqiprise, Maqedonise dhe Malit te zi

Serbet eshte mire te detyrohen me cdo lloj menyre te largohen nga Kosova, ndryshe nuk do kete kurre paqe
    Revolution 1848

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Ambasadori amerikan mendon se personi që mbase është më “përgjegjësi” pse Behgjet Pacolli është president sot, është duke ndenjur në qelinë e burgut në Hagë.
    Ka pasur edhe opsione tjera perveq miratimit te koalicionit nga personi ne Hage (Ramushi), e ato ishin:
    1.Terheqja e Thaqit nga kandidimi per poziten e kryeministrit - Kerkese e Haradinajt.
    2.Formimi i nje qeverie gjithperfshirese, me kusht qe te shkohej ne votime serish ne fund te vitit 2011. - Kerkese e LDK-se dhe AAK-se.
    3. Mbajtja e zgjedhjeve te reja - Kerkese e te pakenaqurve te PDK-se. Jakup Krasniqi deklaroi mbreme "me mire edhe nje pale zgjedhje qe do te zgjasnin 3 muaj, se nje president te dyshimte per 5 vite"...dhe nuk e kishte keq me t'thane te drejten.

Pacolli nuk eshte e keqja e vetme e ketij koalicioni.
    Me kete koalicion pakica serbe eshte bere shume faktor i rendesishem. Aq i rendesishem sa qe nuk e kishin parmendu as vet se do te beheshin ndonjehere. Morren me bollek pozita te ministrave dhe kryeministrave...por problemi nuk eshte aty. Problemi eshte te numrat ne parlament.
    Nuk do te shkoje gjate dhe do te fillojne kerkesat e tyre kunderjt Hashim Thaqit. Ato kerkesa do ti kushtezojne me votat ne parlament, sepse jane aq te fuqishem sa qe mund te bllokojne secilen iniciative te PDK-se qe iu teket atyre.

Ky parlament, me vone do te ballafaqohet me disa raste shume te pazakonshme. Do te kete ligje qe nuk do te votohen nga serbet, edhe pse jane pjese e koalicionit, dhe PDK-ja do te detyrohet qe te kerkoje vota tek opozita.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Dua që bashkëkombësit e mi të harrojnë të kaluarën dhe urrejtjen kundër serbëve dhe të pranojnë multietnicitetin. Kjo do të jetë vështirë, për këtë jam i vetëdijshëm, por në bashkëpunim me kryeministrin dhe Qeverinë unë do të arrij këtë, ka deklaruar presidenti i Kosovës, Behgjet Pacolli.

Këto deklarata Pacolli i ka dhënë gjatë një interviste për portalin e internetit “Swissinfo”, e cila është intervista e parë pasi mori zyrtarisht pozitën e presidentit të Kosovës.

Në bisedë me gazetaren Gemma d’Urso 59 vjeçari Pacolli, i cili është shtetas zviceran dhe kosovar, theksoi se dëshiron të punojë shumë për të siguruar mirëqenien e vendit të tij dhe synon që Kosovën “ta bëjë një komb modern dhe multietnik”, për të mbyllur kapitullin e krimeve të luftës.

Në pyetjen e gazetares se si do ta fitojë ai besimin e kosovarëve, kur dihet se të martën është zgjedhur me zor në post dhe se më gjatë ka jetuar në botën e jashtme se sa në Kosovë, Pacolli u përgjigj se ekzistojnë shumë pengesa, por do t’i tejkalojë. “Dua që bashkëkombësit e mi të harrojnë të kaluarën dhe urrejtjen kundër serbëve dhe të pranojnë multietnicitetin. Kjo do të jetë vështirë, për këtë jam i vetëdijshëm, por në bashkëpunim me kryeministrin dhe Qeverinë unë do të arrij këtë”, ka thënë Pacolli, transmeton KosovaPress.

Te shkretit shqyptar ase qe e kan pas iden se cfare peshtillet ne keshtjellen e pushtetareve tyne. Z.pacolli, Shqyptaret nuk e kan urrye kerkan, shqyptaret kan dhimbje, plage te pa sherueshme nga serbet dhe politikanet qe therrasin per pajtim e vllazenim, akoma pa u sherua plaget dhe pa u tere gjaku, ti dhe i. kelmendi beni thirreje popullit shqyptar per pajtim! Mbasi jeni preokupua per maredhanjet me shkiet, beni apel tua tregojen varret masive, vetem te 1999,per te mos shkue me larege, 1912-13-e deri te 1945 , nje histori e pergjakeshme ashete perserit ne kurriz te shqyptareve. Fale politikaneve tille si, fadili e a. shukriu, surroi, kelmendi,pacolli e thaqi,qe u jan imponua shqyptareve, me mbajete gjalle frymen e bashkim vllazenimit me shkie! Z. pacolli e z.thaqi nese duani te beni karrier politike ne sakrificat tua personale, pa u mbeshtet ne vullenetin e popullit, ashete mire, por sashete mire te sakrifikoni shqyptaret e vuajtun per qellimet e juaja te pa negopeshme.ti z.pacolli,thaqi,sorroi, kelmendi e te ashtu quajtunit politikan te llojit tuaj, populli shqyptar nuk ju ka autorizua te fliseni ne emen ti. Ua keni vjedh privilegjin per te zgjedhe ate qe duan shqyptaret,ti prezaneton deshirat dhe vullenetin e tyne.jeni lider,qeveri pa deshiren e shumices se popullit Shqyptar. Qeveri,president e minister e zgjedhun me peshperitje qosheve te salles ashtuquajtun parlament!Qeveri e interesave individesh e jo shqyptaresh nepergjithesi. shqyptaret kerkojen te din per fatin e shqyptareve te humbun pa nam e nishan, duan te din ku perfuneduan ato? shqyptaret duan te din per vrasjet e shqyptareve para dhe mbas lufete, kush i vrau ato dhe pse?Ty z.pacolli e z. thaqit nuk ua qorrojen syt 3 gishtat e shkines ne parlamentin e kosoves, shqypetareve po.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 25-02-2011 më 14:45
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Nuk esht e vertet esht manipuluar Intervista e Pacollit ,

Ja ketu esht Intervista orgjinale e pacollit per Swissinfo.

http://www.swissinfo.ch/ger/Home/Arc...l?cid=29575008

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304

Epo Rusi nuk mundet te shprehet ndryshe.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •