Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    Bravo niko,"Ke fol tamam si nje patriot" , Ore po andej nga ju ,kur do i regulloni ato kanalizimet ,se si shume po dalin ca minje qe falasin grqishte, na mbyten minjet nga te gjitha anet....
    Rri mor djal dhe mos ja fut si kau peles...
    As qe pretendoj te flas si patriot dhe as qe e mbaj veten per te tille..., kam lene kalamaj si puna jote te na shiten si trima dhe patriote...!
    Nuk e di se nga te vijne lajmet ty, por une nuk vij nga lagja ( mehalla ) e minjve, por me greqishten qe thua ti..., as jap e as marr nuk ja them hiç, or lum miku, po ty dhe tipa te kandarit tend edhe ne enderr ju dalin grek dhe serb..., po ani ma mir keshtu, se po te ishin "trimat" e binlegenave..., natyrisht qe per ty do te ishte enderra e fundit!!!
    Ja kalofsh per s'marit or djale, e me me rrespekt kur i drejtohesh ndokujt, sidomos kur se njeh fare...!
    Nder te tjera ky interrneti e çoroditi fare njerezine, nuk di me ke ke te besh dhe ne ç'menyre ti drejtohesh, jo per trimeri, por per faktin se nuk jane me kapacitet dhe fakultativ ne te shprehur, jane shume te rinj dhe pa rrespektin qe na kane mesuar nje here ne kohen tone..., ishim vertete te varfer por rrespektin e kishim mbi te gjitha..., sot..., "beji shurren bahçes"...!
    Pra s'di si ti pergjigjesh, pasi nuk te bejne as per burre, te kepusin nja dy te shara dhe hajde mbaji, te quajne grek dhe nuk ke se si ti mbushesh mendjen..., hajde bela qe na polli me keta te rinjte e sotem dhe me kete interrnetin....
    RROFTE SHQIPERIA!
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    As qe pretendoj te flas si patriot dhe as qe e mbaj veten per te tille..., kam lene kalamaj si puna jote te na shiten si trima dhe patriote...!
    Nuk e di se nga te vijne lajmet ty, por une nuk vij nga lagja ( mehalla ) e minjve, por me greqishten qe thua ti..., as jap e as marr nuk ja them hiç, or lum miku, po ty dhe tipa te kandarit tend edhe ne enderr ju dalin grek dhe serb..., po ani ma mir keshtu, se po te ishin "trimat" e binlegenave..., natyrisht qe per ty do te ishte enderra e fundit!!!
    Ja kalofsh per s'marit or djale, e me me rrespekt kur i drejtohesh ndokujt, sidomos kur se njeh fare...!
    Nder te tjera ky interrneti e çoroditi fare njerezine, nuk di me ke ke te besh dhe ne ç'menyre ti drejtohesh, jo per trimeri, por per faktin se nuk jane me kapacitet dhe fakultativ ne te shprehur, jane shume te rinj dhe pa rrespektin qe na kane mesuar nje here ne kohen tone..., ishim vertete te varfer por rrespektin e kishim mbi te gjitha..., sot..., "beji shurren bahçes"...!
    Pra s'di si ti pergjigjesh, pasi nuk te bejne as per burre, te kepusin nja dy te shara dhe hajde mbaji, te quajne grek dhe nuk ke se si ti mbushesh mendjen..., hajde bela qe na polli me keta te rinjte e sotem dhe me kete interrnetin....
    RROFTE SHQIPERIA!
    Akoma me keta merrenu juve?
    Klm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Ne rast qe esht nje njeri sot ne pushtet ne Kosov e nuk esht zgjedh nga populli por nga inponimi politik qe ja beri Thaqit esht Pacolli.
    Pacolli ja inponoi qeveris Kosoves zgjedhjen e tij.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    hashim legeni kerkon te harrojm te kaluaren dhe ti kerkojm falje serbis per krimet dhe dhunimet qe serbia i a beri shqiptareve

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Pacovi Mendon Ta Bej Multietnike Kosoven Siq E Ka Edhe Falmiuljen E Ti

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    kosova shtet multietnik?!!! pakicat ne total vene 5%. nderkoh qe serbia ka 85% serb dhe pjesa tjeter pakica por perseri nuk quhet shtet multietnik. thote mire albin kurti duan te bosnjezojn kosoven. te shkretet kosovar po i gjen si ne te shqiperis ku shteti nuk perfaqeson shqiptaret por vetveten dhe interesat personale dhe shpesh edhe interesat i fqinjeve. paskemi qene te mallkuar dy shtete shqiptare dhe asnjera per shqiptaret. ju ne kosov per mendimin tim e keni nje alternativ vetvendosjen por neve ketej skemi nga tia mbajm keq nga njeri krah keq dhe nga krahu tjeter kemi mbetur udhekryq presim sa te dali alternativa.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim;

Mendoj qe Paçolli, eshte me te vertete burri qe i duhej Kosoves ne kete mijevjeçar, jam i sigurt qe do ti spastroje minjte qe fshihen neper mure te lageshta qe brejne perbrenda paqen dhe leshojne klysha qe flasin harapçe!
    .........!
    Ja çfare ke shkruar niko djali,pastaj kerkon dhe respekt,respekti eshte si e meriton lum miku,a nuk je ti ai qe i pari i cilsove shqiptaret e Kosoves si minje dhe klysha dhe keto po na flisnin arapçe!Ne citimin tim une pikrishte u nisa nga kjo logjike qe ti shpike ,pra nese ka minje qe din te flasin arapçe ,ka dhe minje qe flasin grekçe,aman mor niko po le he burre ,se na bere minjte dhe poliglot!!!
    Po ke dhe preferenca qe ata te msojne vetem greqishte ,dhe ta quajne veten grek!!!Niko kujdes ne peshore dhe mos beje me hile!!!

RROFTE SHQIPERIA!
    Pa pa pa,çfare shkrun o buri dheut ,ky postim nuk ia vlen te komentohet fare!Je gabim ,shume gabm!Ke krijuar nje perceptim diametralishte fare te kundert,dhe plot paragjykime,Sa per dieni nuk jam nje kalama siç pretendon ti quajsh te tjeret kur nuk te shkon pershtat ,po jame nje burre qe kete muaj mbushe te pesdhetat,kam fmije te martuar etc!Po nejse,po ia la fajet virtualitetit,megjithse kam parandenje qe nuk je njeri i keq!
    Ia kalofsh mire.....
    RROFTE SHQIPTARIA!
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 09-03-2011 më 16:15

Parandjenjat nuk te gabojne..., por nganjehere nuk duhet me u besue shume...
    Nuk jam profet dhe moshen e deduktoj nga diskutimet, por s'mund te ve edhe doren ne zgjarr.
    Nuk ka fare rendesi se sa vjeç je se sa vjeç jam, o sa te tjere jane ne moshe madhore, midis nesh, nuk ka fare rendesi.
    Nje gje eshte e rendesishme, te kemi harmoni midis nesh!Pike.
    Po patem ne çdo teme acarime, ti je turk e une grek, ai serb dhe ai tjetri arab, as kemi per tu bere ndonje here as miq dhe as shoke e me pak akoma vellezer!
    Kjo eshte fatkeqesia qe na la turku me ate "dhuraten e çmuar" te besimit qe na perçan edhe sot e kesaj dite...

Kush kete fakt e sheh si sekondar, as qe ka per te kuptuar kurre rendesine dhe fatkeqesine qe na ka rene si barre..., te shihemi si dele e zeze midis popujsh fqinje qe as'gje nuk kane me shume se ne! Por qe ata jane me homogjen gjithsesi...
    Neve kur diskutojme per fe, gati sa nuk hame te gjalle njeri tjetrin, e kjo vihet re me shume midis atyre te besimit islam, ku mjafton nje teme per iranin o per tunizine, dhe o burra valevitet patriotizmi me ofendime kundrejt bashkeatdhetareve te besimit krishter...
    Po pse si Egjipti do te perfundojme???????
    Shiko se nuk po ekzagjeroj hiç!
    Ja pra ç'fare na ben me inferior se te tjeret, bile nganjehere edhe perballe vete turqve, qe jane niper te stepave mongole te shartuar me rrace te paster ballkanase...!
    pershendetje...
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Nga Express më 25 shkurt 2011 në ora 10:46
    Dua që bashkëkombësit e mi të harrojnë të kaluarën dhe urrejtjen kundër serbëve dhe të pranojnë multietnicitetin. Kjo do të jetë vështirë, për këtë jam i vetëdijshëm, por në bashkëpunim me kryeministrin dhe Qeverinë unë do të arrij këtë, ka deklaruar presidenti i Kosovës, Behgjet Pacolli.

Këto deklarata Pacolli i ka dhënë gjatë një interviste për portalin e internetit “Swissinfo”, e cila është intervista e parë pasi mori zyrtarisht pozitën e presidentit të Kosovës.

Në bisedë me gazetaren Gemma d’Urso 59 vjeçari Pacolli, i cili është shtetas zviceran dhe kosovar, theksoi se dëshiron të punojë shumë për të siguruar mirëqenien e vendit të tij dhe synon që Kosovën “ta bëjë një komb modern dhe multietnik”, për të mbyllur kapitullin e krimeve të luftës.

Në pyetjen e gazetares se si do ta fitojë ai besimin e kosovarëve, kur dihet se të martën është zgjedhur me zor në post dhe se më gjatë ka jetuar në botën e jashtme se sa në Kosovë, Pacolli u përgjigj se ekzistojnë shumë pengesa, por do t’i tejkalojë. “Dua që bashkëkombësit e mi të harrojnë të kaluarën dhe urrejtjen kundër serbëve dhe të pranojnë multietnicitetin. Kjo do të jetë vështirë, për këtë jam i vetëdijshëm, por në bashkëpunim me kryeministrin dhe Qeverinë unë do të arrij këtë”, ka thënë Pacolli, transmeton KosovaPress.
    Sic duket qe Agjencite Ruse kete detyre i kane dhene,dhe Hapi i dyte qe Kosova te Blihet nga Serbia me Leket e RUSISE.
    Dhe ka per te ndodhur fatekeqesisht heret a vone!

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •