Hahahahaaaa sa e forte kjo me prishtinaliun hahaaaa....
Shume flm qe me bete kaq shume te qeshi, se pak min me pare po lexoja "tmerre" nga nen forumi mbi konspiracine...
Hahahahaaaa sa e forte kjo me prishtinaliun hahaaaa....
Shume flm qe me bete kaq shume te qeshi, se pak min me pare po lexoja "tmerre" nga nen forumi mbi konspiracine...
Emmmmmmmmmm...
Per ta ditur sa kam njohuri per Hegelin duhet pyetur c'fare moshe jam.
Ndoshta, besoj, shpresoj, se t'i ke njohuri me shume se une per Hegelin, por ju dy kur keni qene ne moshe time nuk ja keni pasur fare haberin ketij njeri, sidomos ky reksi.
Ehh po, tash jeni rritur dhe po i qorroni syt oh djem, ndersa une moti kam filluar t'i qorroj syt.
Rrocke, ne moshen tende une e jepja provim Hegelin.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
1. Kur kam qene ne moshen tende, ne kete ore kam qene ne pike te gjumit.
2. Kur kam qene ne moshen tende kam qene i edukuar qe te mos fus hundet aty ku nuk me takon dhe qe te mos flas asgje nese nuk kam dicka per te thene.
Nuk je djal i keq jo. Por me pak mund mund te behesh djale edhe me i mire
p.s. gjithmone nese je 13-14 vjeqar...se aq dukesh.
Me pare duhet te bindesh qe kane ekzistuar dinosaurat. Akoma thua qe jane sajime.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Mjaft tani me keto gjera se po e mbush kupen. Kur ske gje per te thene per temen, mos nderhy kot se nuk je ne cajtore ketu. Ste paralajmeroj me.
Me paska shpetuar kjo e prishtinaliut qe thote se dinozauret qenkan sajime, edhe kete e degjova! Por me cudit se si prishtinaliu qe ben ne forume rolin e besimtarit kur ne librin e shenjte te fese se tij, permenden jo vetem dinozaure, jo vetem civilizime te zhdukura brenda nje dite nate dhe te urdheron qarte qe te shohesh gjurmet e tyre ne toke si argument, por mbi te gjitha disa te dhena te tjera qe perputhen deri diku me ate qe thuhet me librin "lufta e dulces", sa ta kallin daten perputhja e fakteve, dhe ky thote qe dinozauret qenkan sajime!!!
Alamet shkencetari do behet kam pershtypjen, jo vetem kaq por me duket ka per te na thelluar filozofine e Hegelit, lere pastaj ne cfare versioni do na jepet Dari me Aleksandrin po rame ne duart e ketij "brezi te ri"....
Une e di qe Dariusi i II apo i treti esht me origjin Ilire.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fegi : 24-02-2011 mė 03:50
Krijoni Kontakt