Dr. Shefqet Krasniqi: Në bazë të Kur'anit çdo jo-musliman e ka vendin në Xhehennem.
Dr. Shefqet Krasniqi: Në bazë të Kur'anit çdo jo-musliman e ka vendin në Xhehennem.
Ndryshuar për herë të fundit nga gimche : 23-02-2011 më 22:32
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Atëher pse ti po vlerson nese nuk i beson asnjënin, hajt rrasja gjume se s'ki pune me Krishtin ti, as nuk din ti se çka flet don Lush Gjergji. "I mbyturi ne ujë gjithmonë provon qe të mbyte edhe ty" thuhet ne nje fjale popullore. Tash ju ua deshironi te gjithe atyre qe nuk mendojne si ju ferrin dhe deshironi qe edhe tjerët te mendojne ashtu.
Je i hidheruar pse don Lush Gjergji nuk deshiron njerezit ne ferr, jo more mik, don Lushi Gjergji eshte njeri i vlerave dhe nuk ka shpirt ferri qe i deshiron njerzit ne ferr. Ai eshte i kujdesshem dhe nuk eshte i dehur ne urrejtje. Ka dashuri dhe respekt, gjithsesi per ata qe jeten e vet ja kushtuan dashurise per njeriun.
A e din se kush ndien hidherim nese thuhet se "ky njeri ...shkon ne Parajs"! Djalli i mallkuar, ai ndien dhimbje sepse nuk e deshiron qe njerzit ta arritin parajsen qillore, let te pelcasin djalli dhe argatet e tij se don Lushi mire ka thene; "mendimi im eshte se Adem Jashari ne Parajs".
Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
Parimisht i besoj Krishtit e jo Don Lush Gjergji, kjo shkaku se urdherohem nga Kur'ani ta besoj.
E dyta, nuk jam i hidheruar në Don Lush Gjergjin absolutisht shumë gabimisht po i percepton gjërat.
Unë thashë shumë mirë: "ose po genjen Krishti ose Don Lush Gjergji!" pra tjetër është besimi tjetër është përcaktimi se cili e ka mirë e cili gabim, jo pse unë po dua që ndonjëri nga keta t'a ketë gabim, mirëpo logjikisht nuk përputhen predikimet e tyre, përkundrazi janë në vija të kundërta.
18 Ai që beson në të nuk dënohet, por ai që nuk beson tashmë është dënuar, sepse nuk ka besuar në emrin e Birit të vetëmlindur të Perëndisë.
E besojmë si profet jo si bir i Perendisë, qenkemi të dënuar, ok Krisht pavarësisht se na denon, neve nuk na ndien për ty shpresojmë në amnestinë e Don Lush Gjergjit.
Ti je hija e Kastriotit
PO flet krejt te pa verteta, ti nuk e njeh si profet Jezusin. Nese dikush e njeh si profet nje person ai edhe e degjon dhe vepron çka ai thote.
Sikurse ta besoje ti Jezusin si profet nuk eshte asgjë e keqe dhe Ai ishte edhe profet, edhe i derguar...
Ti mund te thuash se "ne e perdorim si propgandë kur e quajme profet" sepse te thuash se "e besojme per profet" nuk po flet te verteten.
Profeti kur besohet edhe respektohet fjala e tij. çka e degjon ti Jezusin qe thua " e besoj si profet"? Asgjë.
p.s vazhdo ti gimche se ika ne gjume une, hahaha
veq mos fol keq per don Lush Gjergjin pse ai nuk ja deshiron heronjëve te kombit ferrin.
Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 23-02-2011 më 23:38
Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
I nderuar Toni,
Pse jeni ju hipokrita e bini ne kundershtim me Biblen e juaj, na muslimanet nuk biem
"...Ne nuk bëjmë dallime ndërmjet profetëve..." (Kur'an 2:85)
Qikjo osht une kur foli per Islam foli me argument ne Kur'an jo sikur ti per Krishterim pa e perdore Biblen, madje edhe per Krishterim kur flas e perdori Biblen
Gjumin e embel meqë nuk ki lidhje per fe, qetesohu pak ngoje qit muzikë:
Ti je hija e Kastriotit
Keto virtyte biblike i kemi edhe ne, dhe nuk eshte hoxha i cili e gjykoj sipas vepres se Gonxhe Bujaxhiut, po e perseris edhe nje here,.. te gjitha fet e botes do kishin dashur ta ken nje grua kaq te motivuar qe do te kontribonte kaq shum per fejen e saj. Eshte fakt, ju ka ndihmuar shume qe ta permiresoni imazhin tuaj.
Por n'aspektin e besimit, shpirtit, bindjes se saj rrethe Zotit, ne si musliman nuk pajtohem me te, por e respektojm ! Nese ajo eshte bindur qe Parajsen do t'ia fal Jezus Krishti, atehere le te besoj keshtu, asgje te keqe, por sipas Islamit, gjithkush qe e mohon Allahun si Zot i Gjithesis (edhe Zot i Jezus Krishtit),.. eshte mohues ! Ky eshte besimi yn, strikt por real. Per kete edhe Allahu ju therret qe te besojn tek nje Zot i vetem duke mos i ber atij ortak ne besim. Kush e ka kuptuar, mund te themi qe ka shpetuar ! Kush e ka trajtuar kete qeshtje si genjeshter, dhe si ka besuar,.. ai eshte i humbur ! Tash mos e ndieni veten te ofenduar, nese besoni qe te gjithe do te shkojn ne xhennet dhe s'ka kurfar problemi.
Te pershendes,.
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Sa qudi , shqiptaret ngatrrohen per yje te çiellit.
Krijoni Kontakt