Close
Faqja 64 prej 86 FillimFillim ... 1454626364656674 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 631 deri 640 prej 852
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....mire de, edhe shakase duhet me i pat "hije", si thoni ju andej nga kosova....per mua nuk prish pune.....nese nuk e ndin vehten te ngushtuar, nuk ka nevoje te pergjigjesh, por ke te drejte te me "korrigjosh" fotografine qe kam mbhi teje.....

tung
    Nese e ke fjalen per fotografine time prej nje jobesimtari maksimal ne potence me numrat e yjeve, ketu do te deshproj. I tille jam nje here per nje here dhe ideja per ndryshime cdo dite qe merrem me islamin tretet me shume. Per gjerat tjera me qejf t'i korigjoj. Shakate e mia kishin te benin me perceptimin tim per ty. Me duket se sillesh si sopata ne mal, prandaj tentova te te tregoj te mos e maresh veten aq seriozisht. Normalisht njerezit ne keso raste jane mirenjohes.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    E di une cfrae thote feja islame. Por kjo per mua nuk mund te kete te bej me Zotin. Sepse kam kuptim te paster per Zotin. Ai per mua nuk eshte kriminel. Nuk denon njerez me veti shembullore ne syte e tere botes si N. Tereza qe ishte.

Pasi qe Allahu denon edhe keso njerez (sipas Kuranit), jam i bindur se Allahu eshte vec nje perralle e Muhamedit. Ai qe beson se Allahu denon edhe njerez te mire si N. Tereza, e kupton Allahun si kriminel.
    nuk shiqohet doka e njeriut , po shiqohen zemrat e zemren vetem ZOTI e sheh se qka per mbrenda,

zemra deshmon dhe vepron

ZEMRA te shtyn me dasht diken ose mos me dasht dikend .

qka ta mer mendja ty Qka ka bar tereza per shqiptar ?

zemra e saj ka than mi sherby vatikanit, dhe e ka ba, zemra saj ka than mos me desht popullin e vet edhe se ka desht, zemra esaj skamujt me perballu me u varros ne vend te vetin edhe nuk aht varros

per qka me dasht une edhe nese asht shqiptare.

nese din te me pergjigjesh ne ket pytje pergjigju nese jo lere.

qka duhet me ba per mos me kan SHQIPTARE ?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Shqip kuptoj, por jam mik i shprehjeve sa me te qarta. Une sapo kuptova se per cfare ishte fjala. Per adelgunden as qe kam degjuar ndonjehere. Literatura ime mbi Islamin perbehet kryesisht nga Kurani, bisedimet e mia me imame, pervojat familjare si musliman qe jam me prejardhje si dhe arsimimi i pergjitshem historik, filozofik. Shpresoj te ndihmova. Nese jo, trego. Pyet cfare te duash, "sulmo" mendimet e mia ku te duash dhe si te duash.
    pak kronologji hahahah ,bukur ,bukur aferim per ty ,goxha i mencur

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    E di une cfrae thote feja islame. Por kjo per mua nuk mund te kete te bej me Zotin. Sepse kam kuptim te paster per Zotin. Ai per mua nuk eshte kriminel. Nuk denon njerez me veti shembullore ne syte e tere botes si N. Tereza qe ishte.
    Ti thua qe nuk je musliman, aman bash tiparet me te medhaja i ke trasheguar.....vetkritiken ne hamam e ke........cka te beje ofendimi i nje "njeriu" nga goja e nje "njeriu" me fene e tjereve, perfshire edhe nenen tende ???

Cili njeri ne bote me me shume se DY FIJE mende e pasqyron madheshtine e islamit ne "punen" bamire te nje perzoni ???, po te ishte ashtu, do te "lavderonim" zbuluesin e penicilinit, qe se paku ne KETE BOTE ka shpertuar me shume njerez se nene tereza.....te eshte e qarte ???, ate qe ben ketu, e gjen andej....pra, thjesht sipas statistikave Alexander Flemming ne minut shpeton nga nje njeri diku ne bote, edhe pse ka vdekur me gjate se gjysem shekulli........kurse nene tereza perkundrazi, eshte shkaktare qe ju ketu i shani ndermjet edhe nenat tuaja. Cfare llogjike ka ketu ???, nuk ka llogjike.........

Pasi qe Allahu denon edhe keso njerez (sipas Kuranit), jam i bindur se Allahu eshte vec nje perralle e Muhamedit. Ai qe beson se Allahu denon edhe njerez te mire si N. Tereza, e kupton Allahun si kriminel.
    .....kush eshte ai qe beson ashtu ????, ti duhet sipas kesaj llogjike te numerosh tash rradhazi gjithj njerezit qe kane jetuar mbi rruzull e te ndajsh individ per individi besimin e tyre.....islami nuk meson keshtu !!!, kete e ke dallash zoteri i nderuar....

tung
    albanish by nature

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Ky hoxhe mund te jet i menqur por hoxhe budalle.
    Nje person qe del pertej kufijve te vet dmth larg profesionit qe ka per mendimin tim ai nuk ka vlere asgje. Ky hoxhe ka deviju qysh atehere kur eshte perzier ne punet e Zotit , ky medemek na tregon neve se kush eshte per xhehnet e kush per xhehnem. E pastaj casja e tij ne politike dhe me deklarimet per vetvendosjen. Hoxhes i ka hije te qendroj si hoxhe, doktorit si doktor, kriMinistrit si kriminister e popullit si popull ndeshkues ndaj atyre qe nuk jan te ndergjegjshem ndaj popullit. E ne rastin tone populli yne nuk luan rrolin e popullit por rolin e nje figure shahu.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    nuk shiqohet doka e njeriut , po shiqohen zemrat e zemren vetem ZOTI e sheh se qka per mbrenda,

zemra deshmon dhe vepron

ZEMRA te shtyn me dasht diken ose mos me dasht dikend .
    E vetmja arsye qe i "shtyen" Zoterat fetare te shpalosin fjalen e tyre ne toke tek njerezit, eshte permiresimi i njerezimit. Permiresimi nenkupton te qenurit i drejte, i moralshem, bemires, i sinqerte, e tjera. Te gjitha keto kriterie i ka permbushur N. Tereza. Nese e denon me Ferr, tregon se feja jote nuk e ka synimin tek permiresimi i botes, por thjesht tek zaptimi i saj. Zaptuesi per mua eshte kriminel. Ti quaje si te duash: Allah, Milloshevic, Stalin, Bonaparte.

qka ta mer mendja ty Qka ka bar tereza per shqiptar ?
    Nuk thote Kurani se Allahu e con N. Terezen ne Ferr per shkak se nuk i ka sherbyer ceshtjes se kombit shqiptar, por per shkak se nuk ka qene muslimane. Nenkuton (TA PERSERIS TANIME DISA HERE) cdo njeri qe nuk eshte musliman, sipas Allahut do shkoje ne Ferr. Pra edhe shqiptaret me te medhenje ne kete bote qe nuk kane qene muslimane. Paraardhesit tu e te mi, si Gjergj Kastrioti, Gj. Fishta e miliona tjere.

nese din te me pergjigjesh ne ket pytje pergjigju nese jo lere.

qka duhet me ba per mos me kan SHQIPTARE ?
    Do dija te jipja nje pergjegje timen. Por kisha thene se eshte pyetje e shkencave shoqerore shqiptare. Le te meren ato me kete pyetje. Nese eshte e patjetersueshme te pergjigjem per biseden tone, e bej. Trego.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    SILLE KATA SILLESH E KE NJEJT

nuk asht nga ne

ndaq me KURAN ndaq me Bibel Ndaq me Kanuk Ndaq me shkenc qysh dush, ska sheja .

dhe ketu e perfundoj per ket tem dhe ket jet dhe kom vendos si mision te jetes ta praktikoj mendimin e SHEFQEK KRASNIQIT.
    Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 21-02-2011 më 17:24

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Shqip kuptoj, por jam mik i shprehjeve sa me te qarta. Une sapo kuptova se per cfare ishte fjala. Per adelgunden as qe kam degjuar ndonjehere. Literatura ime mbi Islamin perbehet kryesisht nga Kurani, bisedimet e mia me imame, pervojat familjare si musliman qe jam me prejardhje si dhe arsimimi i pergjitshem historik, filozofik. Shpresoj te ndihmova. Nese jo, trego. Pyet cfare te duash, "sulmo" mendimet e mia ku te duash dhe si te duash.
    Shih, gjith konvertuesit ne islam e bejne ate ne dy raste, ose per shkaqe dashurie (gruaja per burrin dhe anasjelltas) ose per shkaqe "dijenie"....tjeter rruge nuk ka......me heret ka qen edhe efekti i grupacionit (narcizmi kollektiv), por kete arme islami nuk e ka ne dore, e ka bota e krishtere, kryekeput e ka ne dore....dhe aty ketu ka shpirta qe i prek kjo arme e kishterizmit, fuqite tjera i ka te dobeta

Pra, thjesht me numra, me matematik, islami deshmon se eshte FE e dijetareve.....asgje me shume, dhe kete nuk mund ta mohosh, nese je njeri objektiv.

Nese ti meresh vetem me kuran pa literature krahore, natyrisht se aty arrin, ku je tash....ne nje humnere ne aspekte njerezore....dhe per c'arsye ???, se njicfare Shefqeti e ka share nene terezen ???........pune e madhe kjo ????, pse, nuk guxon ai te beje kete ???, natyrisht, edhe mua nese me cohet luci shaj ke te dua, dhe nese deshiroj i gjej edhe arsyet.....

Je mare me historine e islamit ???....hulumtoje njehere e do te veresh se eshte LARG asaj qe meson kurani.........edhe muslimanet jane njerez !!!, dhe gabojn, dhe keqperdorin, dhe rrejn, dhe bejn kurthe.....etj....

tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Nese e ke fjalen per fotografine time prej nje jobesimtari maksimal ne potence me numrat e yjeve, ketu do te deshproj. I tille jam nje here per nje here dhe ideja per ndryshime cdo dite qe merrem me islamin tretet me shume. Per gjerat tjera me qejf t'i korigjoj. Shakate e mia kishin te benin me perceptimin tim per ty. Me duket se sillesh si sopata ne mal, prandaj tentova te te tregoj te mos e maresh veten aq seriozisht. Normalisht njerezit ne keso raste jane mirenjohes.

O chino, a te njoh une ty personalisht ???, mos kemi pire kafe diku ???

Une te njoh nepermjet SHKRIMEVE qe ben........pasqyren time mbi teje e ke ate qe ta shkruaj, JE TI AI, qe mund ta "rregullosh" ate, te deshmosh se je tjeter kush, e jo ai qe shfaqesh......nuk eshte faji im !!!, mund te thuash se nuk eshte "detyra" ime te te karakterizoj teje...por une e shoh si obligim timin ta mbroj islamin, dhe aty ketu kryqezohet puna edhe me teje.....ty vet e ke "fuqine" te largosh kete "dukuri".....pra, shpresoj se do te "gdhendesh" ne ndonje menyre...

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Dreqi i Kalkutës përballë Luftëtarit të lirisë

Plaka e famshme e Kalkutës e shndërruar me dhunë dhe imponim si heroinë e kombit, nuk është tani më gjë tjetër vetëm se emër me të cilën provokohet shumica absolute e kombit shqiptar.

Provokimet deri më banale, dhe aq më tepër kur në emër të saj përpiqet që të zhvlerësohet dhe ngulfatet një figurë miliarda herë më e vlefshme për shumicën absolute kësaj gjëje nuk i vjen era nacionalizëm dhe shqiptari, por kjo shumë qartë është stimulim i shërbimeve të huaja sekrete.

Nobilistja, ‘bamirësja’ e famshme Gonxhe Bojaxhiu, e cila tek ne na serviret si figura më e famshme shqiptare, në botën perëndimore nuk njihet aspak për të mirë.

Ajo kërkon të na imponohet si e tillë, pa na pyetur ne se çfarë mendojmë. Më tragjike se kaç, po e the mendimin tënd, do të përballesh me një mori kritikash të fundamentalistëve mirë të organizuar dhe unik.

Por nëse marrja e çmimit Nobel është ndonjë kriter për ta ngritur atë, atëherë le ta shohim se çfarë është puna e këtij çmimi. Të gjithë e dinë që çmimi Nobel është një çmim politik, dhe vetëm shikoni emrat e tyre që së fundi kanë marrë këtë çmim. Për ironi në këtë vit si i nominuar për këtë çmim është edhe një kriminel serb.

Pastaj nëse i referohemi atyre që quhen aktivitet bamirëse, e që nuk ishin asgjë vetëm se aktivite misionare për konvertim të fëmijëve të varfër mysliman në të krishter për çështje ekonomike, atëherë shumë më e rëndësishme për kontribut në fushën e bamirësisë do të ishte e denjë Teuta Krasniqi me emisionin ‘Lidhja mes nesh’, Shoqata Feniks, Shoqata Bereqeti, apo edhe Presidenti Behxhet Pacolli e shumë të tjerë.

Por jo, të gjithë e dinë të vërtetën për të, por megjithatë insistohet që imponohet shumicës absolute.

Në fund të fundit, as plaka e Kalkutës, zonjusha e nder Gonxheja, edhe asnjë figurë tjerët që llomotisin, që pa dyshim tregohen të jenë misionar të shërbimeve sekrete të huaja, nuk mund të kenë më shumë vlerë se Dr. Shefqet Krasniqi, i cili në kohën kur më së shumti iu deshtë Kosovës, ishte pikërisht atje ku e kërkonte vendi, në radhët e Ushtrisë Çlirimatare të Kosovës. Hiç për asgjë, ata që vetëm një fjalë të keqe e thonë për këtë ushtar të çmuar, patjetër që do të fitojnë antipatinë tonë dhe urrejtjen tonë.

Për me tepër, ndryshe nga deklaratat për destinacionin real të plakës së Kalkutës, fundamentalistët e krishterë janë treguar më të poshtrit dhe më pa nivel. Shiko se çfarë ata mund të bëjnë nga urrejtja që kanë për njerëzit e kombit të tyre : .

Ata njerëz anti kombëtar, fundamentalistë të prishur, meritojnë dënimin jo vetëm nga organet por edhe nga këta super analistët që na raport me myslimanët tregohen të pa mëshirshëm.

Në fund të fundit, nëse ka ndonjë krishterë të sinqertë në Kosovë, është koha e fundit që të filloj të reflektojë dhe të fillojë të ju bëjë vërejtje njerëzve super ekstremist të kombit të tyre sepse ata nuk janë duke lënë vend për ta, në ditën kur gjërat do të normalizohen, kur mitet do të bien, dhe kur maskat dhunshëm do të hiqen./Ekuilibri/

EDITORIAL: Ekuilibër Team
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Faqja 64 prej 86 FillimFillim ... 1454626364656674 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •