Close
Faqja 63 prej 86 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 852
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Kam thene qe ne fillim te kesaj teme: Nene Tereza eshte vec nje faktor i zevendesueshem me pothuajse tere eliten kombetare. Ne vend te saj mund te vesh edhe Gjergj Kastriotin apo Fishten si shembuj. Edhe per keta te dy feja islame te njejtin mendim e ka. Edhe per keta do te thote se do kene shkuar ne Ferr. Per cdo jomusliman feja islame flet me nencmime e poshtersime. Keshtu qe une si shqiptar qe jam qe s'i rruhet per asnje Allah apo gabel tjeter, e ndjej veten te sulmuar ne te drejten time per ekzistence. Per kete arsye sulmoj, nencmoj, poshtersoj Allahun e cdo gje pas tij deri sa cdo dite e me shume do habiteni sa keq eshte te mbeshtetesh njerezit me shpine per mur.

Per kontributin e N. Terezes kam folur me lart. Nese nuk e gjen artikullin, nese do, ta tregoj.
    A nuk po e sheh qe je i poshteruar, te ka poshtru ZOTIA ta ka ba te mundeshme mos me njoht krijusin tatnd..

ti sun e poshtron kerkand,

secili njeri i cili nuk e njeh ZOTIN ose i shoqron dike,asht ne midis ferrit.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Hahaha s'ka fjale. Nese i ka vec dy fije mend, duhet vrap mi mare trunin multifunksional te Nuhit e mi rujte ne epruvete si syte e ballit. Me Nuhin Allahu bjen, me Nuhin qendron.

Ti nuk bere pyetje. Vec the se shpreson se kam lexuar literature. Une te pyeta, cilen?

Perndryshe ka raste kur pyetja duhet te pergjigjet me pyetje.
    Per shembull kur pyetja eshte shume abstrakte.

Hajt n'mujsh mi shkru nje postim pa me jape te drejte.
    Eksplicit ose terthorazi.

....... nuk kupton shqip ti ???........po ta shkruaj edhe njeher,

Si duket ke lexuar adelgunden (edhe titullin te permenda), dhe shpresova se perpos kesaj, ke konzumuar edhe tjeter literature mbi "islamin"...krahas asaj qe ta ka mesuar nena jote.....kur nena jote eshte muslimane, shpresa ime nenkuptonte edhe te tille nga dora e muslimaneve.....

Une jam akoma i mendimit se din me "llogjiku" dhe me i kuptuar fjalite jo vetem bukvaklisht por edhe me gjere (une thash, nuk jam poet, e te ti sjlell fjaliet si taltlia me i gelltit), por aman, ai perfundimi nen piken "2" eshte problemi ketu....hajt mundohu edhe njeher.....
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    A nuk po e sheh qe je i poshteruar, te ka poshtru ZOTIA ta ka ba te mundeshme mos me njoht krijusin tatnd..

...mos e ushqe mor..........
    albanish by nature

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ne Krishtin e duam dhe e respektojmë .
    Ashtu si e don dhe e respekton ti Krishtin ashtu te dashtë dhe te respektoftë edhe Ai ty.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    hahahaahah ushqeje ushqeje ..... se u kenaqa me shkrimet e chinos ,vertet kur nuk kam cte bej lexoj cfar shkruan chino dhe kenaqem , vertet kaloj bukur ,hajde chino hajde te presim shkrimin e radhes , ne fakt idiotsiren e rradhes

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952

E di une cfrae thote feja islame. Por kjo per mua nuk mund te kete te bej me Zotin. Sepse kam kuptim te paster per Zotin. Ai per mua nuk eshte kriminel. Nuk denon njerez me veti shembullore ne syte e tere botes si N. Tereza qe ishte.

Pasi qe Allahu denon edhe keso njerez (sipas Kuranit), jam i bindur se Allahu eshte vec nje perralle e Muhamedit. Ai qe beson se Allahu denon edhe njerez te mire si N. Tereza, e kupton Allahun si kriminel.

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Nuh, bera pak shaka.
    Arsyeja perse nuk te pergjigjem ne postimin tend te gjate, eshte se ju ke drejtuar mikut tim qe e dua si vella Jarigas.
    Mos ke dert se ketu do jem, nuk kam lene asnjehere postim pa pergjegjur, dhe nuk do e bej kete as ne te ardhmen.

Ok?

Paqe vellacko
    ....mire de, edhe shakase duhet me i pat "hije", si thoni ju andej nga kosova....per mua nuk prish pune.....nese nuk e ndin vehten te ngushtuar, nuk ka nevoje te pergjigjesh, por ke te drejte te me "korrigjosh" fotografine qe kam mbhi teje.....

tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534

Jo, po shihet ne ty "zoti", ky "zot" qe duket ne ty eshte shkaktari qe shumher fyhet emri i Zotit te gjithesise. Jo rastesisht ai u shtiravet dhe u bëhet njerezve si "zot".

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....... nuk kupton shqip ti ???........po ta shkruaj edhe njeher,

Si duket ke lexuar adelgunden (edhe titullin te permenda), dhe shpresova se perpos kesaj, ke konzumuar edhe tjeter literature mbi "islamin"...krahas asaj qe ta ka mesuar nena jote.....kur nena jote eshte muslimane, shpresa ime nenkuptonte edhe te tille nga dora e muslimaneve.....

Une jam akoma i mendimit se din me "llogjiku" dhe me i kuptuar fjalite jo vetem bukvaklisht por edhe me gjere (une thash, nuk jam poet, e te ti sjlell fjaliet si taltlia me i gelltit), por aman, ai perfundimi nen piken "2" eshte problemi ketu....hajt mundohu edhe njeher.....
    Shqip kuptoj, por jam mik i shprehjeve sa me te qarta. Une sapo kuptova se per cfare ishte fjala. Per adelgunden as qe kam degjuar ndonjehere. Literatura ime mbi Islamin perbehet kryesisht nga Kurani, bisedimet e mia me imame, pervojat familjare si musliman qe jam me prejardhje si dhe arsimimi i pergjitshem historik, filozofik. Shpresoj te ndihmova. Nese jo, trego. Pyet cfare te duash, "sulmo" mendimet e mia ku te duash dhe si te duash.

Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...mos e ushqe mor..........
    Me çka? Me marifete te mira?

Faqja 63 prej 86 FillimFillim ... 1353616263646573 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •