Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 43
    Shiko ezel qe te ta sqaroj dicka; kam bere 4 vjet jurisprudece islame, qe nga mosha 14-18 vjece, dhe vazhdoj te jem akoma ne kontakt me gjera te ketij lloji.
    Keto pune i di goxha mire (madje shume me mire se hoxhallaret) , dhe nuk te lejoj as ty dhe askujt te me akuzjne mua per se po bej llafe kot, se kam shume gjera me te rendesishme per te bere, por e ndjeva si detyre qytetarie qe ta sqaroj dicka per te cilen kam njohuri jo nga hoxhallaret budallenj dhe ekstremist, por nga mundi im, dhe me vjen keq qe nuk paska njeri qe i ve gishtin kokes. Qe ta sqaroj o ezel; po jam besimtare, besoj shume ne Zot, eshte i Vetmi qe nuk dyshoj asnjehere ne ekzistencen e Tij, por ama per ceshtje te tjera nuk jam e verber.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    islami e ndalon gjdo lloj busti ,po te ishte e lejuar do ju ndertonim buste pejgamberve njerzve me te dashur te zotit njerzve me te drejt te planetit

deshmoret qe dhan jeten nuk luftuan per buste ata luftuan qe ne dhe atdheu yne te jetoj i lir andaj me mir do ishte ti perkujtojm dhe te lutemi por ne asnje menyr tju ndertojm buste

Ja qka i thot deshmori KOMANDANT TELI vajzes se vet
    Tė lutem mos ngurro, dhe thuaju tė gjithėve qė mos tė ngurrojnė qė tė mė ngrisin pėrmendore, sepse nuk dhashė jetėn pėr pėrmendore e pėr strofa kėngėsh, por vetėm e vetėm qė tė fitoj kėnaqėsinė e Zotit qė e falėnderoj shumė qė mė gatoi aq mirė.
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    islami e ndalon gjdo lloj busti ,po te ishte e lejuar do ju ndertonim buste pejgamberve njerzve me te dashur te zotit njerzve me te drejt te planetit
    Ja pra, disa jane te sinqerte dhe kan guxim ta thone te vertetn.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e refet
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    busta ne islam eshte e ndaluar.

Ti iliria e para, beson dhe merr te sinqerte vetem ate qe ty te perhshtatet?
    Po ne te tjeret qe te dhame argumente, madje te bazuar ne Kur'an meqe nga ai e deshe pergigjen, te genjyem gje ty dhe u treguam hipokrite??

Shoh se ne kete forum, paska njerez qe besojne vetem ate qe iu pershtatet interesit te tyre dhe sa do argument te iu japesh nuk pin uje.
    Nuk ta kisha per borxh te te ktheja pergjigje dhe te na konsiderosh si genjeshtare (kam gjera me te rendesishme per te bere)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Iliria e para e paska dhen nje pyetje shum te mire. Dhe neper Fe kjo shkakton Kontradikta. Shum fakte interesante. S'pash pergjigje t'mirefillt.

Cdo fe monoteiste i ndalon keto statuja ! Cdo fe e cila njeh edhe Ibrahimin a.s. per PROFET ! Duhet te jet kundėr ketyre bustave !

Nė Islam eshte e ndaluar.
    ,… keto busta vien nga njerez xhahila !

As kjo shtatore se ka vendin ketu,..

http://static.panoramio.com/photos/o...l/14650101.jpg

Por perderisa ka mėkate edhe me te medhaja se keto,.. s'prishin pun.
    Diten kur te rrenohen keto buste paganesh, eshte dita kur shqiptaret do ta kuptojn besimin e tyre, qoft krishterizmin apo islamin.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    "Veprat maten sipas qėllimit" (Hadith, transmetim unanim)

Nėse njė bust ngritet me qėllim adhurimi, siē janė bustet e shenjtorėve nėpėr Rio De Zhaniero e vende tė tjera tė botės. Apo edhe buste nėpėr Kisha dhe faltore tjera janė tė ndaluara rreptėsisht sepse nė Islam adhurimi i bėhėt vetėm All-llahut dhe jo krijesave tė pėrpunuara nga dora e njeriut sikurse ndodhnin nė kohėrat e Ibrahimit a.s. (Abrahamit).
    Nėse njė bust ngritet me qėllim pėrkujtimi tė veprimtarisė sė tij, me qėllim shfaqje tė krenarisė kombėtare tė njė populli, apo me qėllim qė vizitorėt e huaj tė mėsojnė pėr tė siē ndodh nėpėr qytetet evropian si p.sh. nė Berlin parelelisht me njė shtatore poshtė saj shkruan edhe biografia rreth veprimtarisė sė atij personi atėherė kjo ėshtė diēka tjetėr dhe nuk mund tė themi se ėshtė e ndaluar me Islam sepse nuk bėn mėkat ndaj Zotit (pra nuk adhuron bustin).
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Ja p.sh ky ėshtė busti i Shėn Kleopatres dhe perdoret pėr adhurim, ky ėshtė njė shembull i atyre busteve qė ndalon Islami kategorikisht.

Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anėtarėsuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Me sa kam degjuar Aisha i ka ndaluar permendoret ne do hadithe. Per ata muslimanet e devotshem tani shkatterojne varret e gjysherve te tyre.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •