Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Te vjen turp te thuash jam shqiptar kur degjon kto gjera.
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    kafsh te tille jan fatkeqsi te marrin frym ne kete bote
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    Turp dhe duhet denuar maksimum

Ohh mos u ndjeni keq sinqerisht po.
    Se ky brooklyn eshte tamam nje grek qe sjell lajme te pa verteta dreqi e marrt ho.

Edhe po te jete i vertet nuk kisha me perhapur keshtu.

O Zot sa gje e tmerrshme!!!!
    Do iu lutesha te modifikonit titullin e temes, te thoni 'kafshet' dhe jo 'shqiptaret', sepse vetem shqiptare nuk mund te jene keta barbaret; keta meritojne t'i varesh ne mes te popullit sepse jane turpi i gjithe shqiptareve te ndershem!!

Citim Postuar më parë nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin
    Ohh mos u ndjeni keq sinqerisht po.
    Se ky brooklyn eshte tamam nje grek qe sjell lajme te pa verteta dreqi e marrt ho.

Edhe po te jete i vertet nuk kisha me perhapur keshtu.
    E si do e kishe perhapur ti Prishtina-lee? Ai thjesht e ka marre ne nje gazete, nuk thote asgjekundi qe e kam shkruar une....
    Me duket i ekzagjeruar patriotizmi yt dhe i disa te tjereve qe ne vend qe te komentojne dicka mbi temen dilni e thoni : i ka fajet greku qe shpik

Sikur s'kane bere asnjehere gjera te tilla shqiptaret... gje per t'u cuditur! Ato te dy te kalben ne burg bashke me ato greket e tjere qe kane bashkepunuar... tamam kafshe!

La vita non si spiega, si VIVE!

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Kjo fatkeqsisht ndodh te ne keto te mitur qe sjan ndjekur nga familja e me nje nivel social te ulet.
    Kjo jane "viktamat e shoqetas"te sotme .Grekut prangat.
    Per mua eshte gabim te thuhet perdhunim ne krye te temes,se maj perfitu nga situazioni....
    Ky artikull eshte antishqiptar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga altint71 : 20-02-2011 më 06:47

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    O Zot sa gje e tmerrshme!!!!
    Do iu lutesha te modifikonit titullin e temes, te thoni 'kafshet' dhe jo 'shqiptaret', sepse vetem shqiptare nuk mund te jene keta barbaret; keta meritojne t'i varesh ne mes te popullit sepse jane turpi i gjithe shqiptareve te ndershem!!
    1 gje skuptoj un me ju
    kto gjera shqiptaret i kan ber dhe me vajzat shqiptare
    kur ndodhi eksodi dhe shum vite me pas
    sa vajza jan rembyer dhe nxjer te prostituojn rrugve ?
    si dini apo i keni haruar ?!
    sa martesa jan ber per te mar kto vajza e çuar italis greqis dhe shum shteteve te evropes...........
    dhe tani po ju beka kaq pershtypje pse po ndodh me greken
    kur kan arit me nxjer motrat e tyre , mos kerkoni me larg

esht veprim i shpifur por nuk esht as i pari dhe as i fundit qe do te degjojm gjera te tilla
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

Albela, une nuk vura gishtin tek kombesia e viktimes, edhe sikur te ishte shqiptare vikitma apo edhe aliene po te duash ta quajme, prap me duket akt i tmerrshem, dhe sa here degjoj dhe lexoj lajme te tilla prap nuk me iken habia se sa barabare mund te tregohen njerezit, por kur nje gje e tille behet ne nje shtet te huaj nga shqiptare kjo ka edhe nje pasoje tjeter, pervec keqardhjes qe te vjen per viktimen, dhe kjo pasoje tjeter eshte pikerisht fakti qe keta barabare i ulin pretigjin edhe shqiptareve te cilet punojne me vite me emigracion dhe jetojne me pune dhe nder.
    Sado lajme te tilla te degjoj, prap do vazhdoj te habitem nga keto barbaritete...

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Albela, une nuk vura gishtin tek kombesia e viktimes, edhe sikur te ishte shqiptare vikitma apo edhe aliene po te duash ta quajme, prap me duket akt i tmerrshem, dhe sa here degjoj dhe lexoj lajme te tilla prap nuk me iken habia se sa barabare mund te tregohen njerezit, por kur nje gje e tille behet ne nje shtet te huaj nga shqiptare kjo ka edhe nje pasoje tjeter, pervec keqardhjes qe te vjen per viktimen, dhe kjo pasoje tjeter eshte pikerisht fakti qe keta barabare i ulin pretigjin edhe shqiptareve te cilet punojne me vite me emigracion dhe jetojne me pune dhe nder.
    Sado lajme te tilla te degjoj, prap do vazhdoj te habitem nga keto barbaritete...
    ne ket konteks jam shum dakort me ju
    dhe kjo nuk ndodh vec me shqiptaret
    kemi degjuar shum idjotizma te tilla
    dhe perher jan shokuse
    me fal qe ju citova , por reagimi i disave te le vertet
    perpleks, thua i kan fshir komplet se cfar kan ber shqiptaret
    gjithsesi esht akt per tu dénuar kushdo qofshin qe e kan kryer âte veprim
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    E si do e kishe perhapur ti Prishtina-lee? Ai thjesht e ka marre ne nje gazete, nuk thote asgjekundi qe e kam shkruar une....
    Me duket i ekzagjeruar patriotizmi yt dhe i disa te tjereve qe ne vend qe te komentojne dicka mbi temen dilni e thoni : i ka fajet greku qe shpik

Sikur s'kane bere asnjehere gjera te tilla shqiptaret... gje per t'u cuditur! Ato te dy te kalben ne burg bashke me ato greket e tjere qe kane bashkepunuar... tamam kafshe!
    Edhe po te jete e vertet duhet ta fshehim oh dreq same.

Pse nuk duhet ta fshehim ???
    Por, te ju tregojm botes se ne jemi me budall se sa qe keni menduar ju ??

Te lutem Albela, nuk ke pse me kerkon te falur qe me citove, perkundrazi bere mire sepse me dhe mundesi te shprehesha nje cik edhe me teper.
    Jam shume dakort kur thua qe edhe ne shqiptaret kemi bere barbaritete te tilla me vete vajzat shqiptare, dhe me e keqja eshte se ka njerez qe nuk iu duket nje gje e madhe keto ngjarje dhe drejtojne faji tek viktima, ja ta jap nje shembull konkret te psikologjise qe kane disa shqiptare; une kam pasur nje "shoqe" e cila ka rreth 9 vjet qe eshte e lidhur me nje person i cili eshte ne burg sepse ka perdhunuar ne bashkepunim nje 16 vjecare dhe e kane hedhur pas aktit ne kosh te plehrave, dhe kjo "shoqja ime" e di cfare thoshte, ja ta tregoj: "po hajt se mos ka qene e virgjer ajo"... Imagjino kulmi!!!! Edhe duke qene femer vete ajo, fliste ne kete menyre....

Ajo qe po me vjen keq, dhe pashe se edhe ty dhe disa te tjereve i vjen keq nga kjo, eshte fakti qe disa qe po komentojne thone "jo se genjen greku"....Nuk e di se cfare do thonin keta nese do i ndodhte motres apo ndonje te afermes se ketyre si kesaj grekes....(NUK UA UROJ ASPAK)
    Nuk e kam problem ta them hapur se jam anti-greke, por ama asnje qenie njerezore nuk meriton te trajtohet ne kete menyre, dhe ne kete rast nuk ka te beje aspak greqia apo greku, por nje akt teper i shemtuar qe nuk ia uroj t'i ndodhe as nje femre ne bote, kushdo qofte ajo...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Te vjen turp te thuash jam shqiptar kur degjon kto gjera.
    ------------------
    Fatmirsisht,shqiptarët ka nja 1500 vjet që kanë emra,mbiemra,emra të babait e të mamasë...,pra,me një fjalë janë individ që i ka falë zoti a dreqi,ai biri,por,kanë identitet personal sejcili..
    Në krye të lajmit ka një tendencë të poshtër...të përgjithësohet e keqja kudo që ndodhë ,dhe nese ka i fije mundësi -duhet atribuar shqiptarit...!
    Ky zotnia që ka afishuar këtë lajm, është një djalë i zoti...!
    Zotnia di ta fifoj lekun....!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •