Close
Faqja 48 prej 86 FillimFillim ... 38464748495058 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 852
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    terezen nuk e njoh une, skom lidhje me banor te xhehnemit,

qysh nuk e ka njoft ajo popullin tim SHQIPTAR edhe un se njoh, let rin qatje ne kallkut aty kand e ka dasht.

por ti ishe trim ja ke nis me na tut qetash me mesazhe private,

apo ndoshta po bon humor se te kish hije humori,

ty tu gzoft zemra se ishe qirkuz i mrekullushem, na knaqe me hajgare.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Epo, derisa ti te mos e vertetosh, nuk ke asnje te drejte ta gjykosh si "hajdut"!!! Ky eshte thelbi!!
    .....e qe hetimet duhet te behen per te vertetuar krimin eshte ne natyren e ceshtjes.....chino nuk ben krim, kjo larg qoft, por llogjika qe ty mendon se eshte diku e "larte" e gjoja nuk jemi ne gjendje ta "kuptojm" ndoshta, dhe qe ndergjegjesisht me thua "lere ate pune se per mua eshte e mbaruar", ajo eshte me defekte sic te sqarova......pra, llogjika e cinos (nuk e di pse ai nuk fol vet), eshte ne sens e njejta mbi "gjykimin" e hajdutit, nese nuk i eshte sprovuar vjedhja, ai natyrisht se eshte i pafajshem, por nuk eshte edhe i ndershem nga pikepamja e "vete", sepse moralisht e ka per obligim te MOS VJEDH....dmth. me pak fjale une mundohem te shpaloj nje cfare defekti ne kausalitetin e "llogjikes" se chinos.....

Po pra, pa "prova" nuk ka gjykim!!
    Perderisa chine te mos kete provat e "aktit", akti nuk egziston...logjike e thjeshte kjo!!(lere gjykimin e gjuhes "fshatareske" te chinos se nuk jemi ne lartesine ta gjykojme) !!
    ....prova mbi "ekzistencen" e Zotit nuk mund te kete per shkaqe qe jane "ABSOLUT" ne natyren e vet, ata shkaqe zavendesohen me konstanten BESIM !!!, eshte jashta llogjikes te kesaj ekzistence te kerkohet prova (nderhyrja e Zotit ne menyre te drejtperdrejt) per bindje.......nuk ka matematik ketu zoti jarigas, per kete arsye eshte "llogjika" e zoteri cinos pa "vlera" intelektuale !!!, eshte thjesht nje "hamendje".....si te thash, edhe po te sillet muhabeti per 360°, do te kuptohet si "progres", si nje ecje "perpara"....

Terthorazi e ben çdo here qe flet per Islam!!
    Muhamedanet kane kete problem, ndersa bektashinjte jo!!!!
    ...vetkritika edhe teje te mungon pak.....mos kishe ty rrenja muslimane si me kujtohet, a ???

Une tan diten jam i sekulluar me te krishtere, qe nuk mund te imagjonoj nje jete pa ta, i kam shok pune, shok jete.....une jam LARG urrejtjes per te krishteret.....

Sepse ndoshta ashtu, ai hap syte dhe shikon vetveten!!! Quhet dashuri vellazerore.....!!!!
    ...dhe paksa i permbahesh tradites shqiptare te muhabetit, ku per te treguar "respekt" dhe "nder", kritikat i transmeton nepermjet samarit tek gomari ???.........thuaj drejt, por, PA PARAGJYKIME....

Mos u perpelit si peshku ne zall!!
    Thashe se Islami eshte dogmatik dhe se Muahmedi ishte analfabet, jo se arabet ishin analfabete!!! A mund te jete fè dijetaresh ajo fè qe shpallet prej nje analfabeti??! Ky edhte thelbi!!!

Tungjatjeta!
    ...nuk me eshte i qarte kausaliteti i "mendimit" qe don te me percjellish....shpjegohu pak ndryshe !!!, dogmatik ne islam jane vlerat e liturgjise, dhe disa "pjese" te sheriatit....por ate krahasim qe e ben ty, per shkaqe "teknike" nuk mund me e be.....nuk eshte kausal.......natyrisht se ke te drejte ta besh.....aman nuk ka force argumenti !!!

tung
    albanish by nature

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin

qysh nuk e ka njoft ajo popullin tim SHQIPTAR edhe un se njoh, let rin qatje ne kallkut aty kand e ka dasht.

Edhe per ty vlenë ajo qe e thash më parë, mos u dredh por pergjigju, pytja ishte:

çka mendon ti, është njeri se meriton nga shqiptarët të nderohet Nënë Tereza apo Aishja?
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Allahu nuk i don ata qe e "teprojn"......lereni ne punen e tyre, mendoj se u tha cka ish per tu thene.

selam
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314

Smile

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Po, kemi ne plan te leshojn disa kampanja ne mediume , te ngjesim pllakata neper qytete dhe fshatra ku banojn katoliket ,ne te cilat do te shkruhet :

- Largohuni nga feja e gabuar, Zoti nuk ka ortak , shpetimi i vetem esht Islami , esht koha qe te vetdijsoheni.
    Shume mire, te uroj fat ndoshta katoliket i kthehen fese qe shqiptaret moren pas pushtimit, kurse muslimanet fese para pushtimit, krishterizmit, Zoti punon ne menyre misterioze

do te kesh me shume shance per konvertim po te shkruash edhe kete:

- kthehuni ne fene islame, qe turqit me dashuri na lane pas pushtimit
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Edhe per ty vlenë ajo qe e thash më parë, mos u dredh por pergjigju, pytja ishte:

çka mendon ti, është njeri se meriton nga shqiptarët të nderohet Nënë Tereza apo Aishja?
    pash ZOTIN ku pi gjen keto fjal, ku sa mire

na knaqe hhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hhhhhaaaaaaaaaaaaaaa te lumt se me ke gzu sot adin qysh,

kur skom meta haru, hajt ape apet shkruj se u knaqem.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Jame shum e befasuar nga shum antar,po me intereson te dij vetem nje gje:
    Kush jemi ne qe te dijm se kush ku e ka vendin!Parajsa nuk eshte nen masat e dhunshme,falu dite e nate dhe lendo zemrat e njerzve-kurr nuk fiton parajsen(Xhenetin)Me nje gje shum te vogel e fiton,por me nje imtesi shum me te vogel e humb!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    pash ZOTIN ku pi gjen keto fjal, ku sa mire

na knaqe hhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hhhhhaaaaaaaaaaaaaaa te lumt se me ke gzu sot adin qysh,

kur skom meta haru, hajt apet apet shkruj se u knaqem.

aha, jam i sigurtë se s'ki me harru, edhe nëse harron, ta kujtoj unë!

mos u dredh por pergjigju, pytja ishte:

Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga vajz Lexo Postimin
    Shume mire, te uroj fat ndoshta katoliket i kthehen fese qe shqiptaret moren pas pushtimit, kurse muslimanet fese para pushtimit, krishterizmit, Zoti punon ne menyre misterioze

do te kesh me shume shance per konvertim po te shkruash edhe kete:

- kthehuni ne fene islame, qe turqit me dashuri na lane pas pushtimit
    Je duke gabuar , por ske faj ti , esht duke u ber falsifikimi i historis per interesa te Vatikanit.
    Ke ndegju ndonje prift katolik te thot ndonje gjysem fjale te keqe per pushtimin Romak ? Un jo.

Por kam ndegju prift qe flet per pushtimin , bizantin , serb , turk ... por jo per ate romak , sepse sipas gjitha dokumenteve , perhapja e krishterimit ne ate mase te madhe erdhi vetem ateher kur Perandoria Romake e shpalli krishterimin si fe zyrtare , pas se ciles filloi ti perndjek Paganet shqiptar dhe jo shqiptar.

Deri ateher kishte perhapje te krishterimit , por tejet simbolik dhe joperfilles.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Hahahahahhaha

Aysha Arabe qe s'na lidh gje me te apo Nena Tereze SHQIPTARE, qe i tregoj botes shpirtin human Shqiptar?
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Faqja 48 prej 86 FillimFillim ... 38464748495058 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •