POr asgja tjeter...!
Pasi edhe kur shnet ty t'drejtohen, plaç ja pret ti...!
Neve askurr si sot duhet me qen te bashkuar..., por me sa fytyr pastaj kerkoni bashkim...!
Jane gati me tu versul me te ofendu po qe se i shan turkun o harapt, por kur fyen dhe ofendon nje shqiptar, ani s'ka gja..., me keq akoma, kur hidhet balte mbi figura qe kombi yne krenohet...
Juve (myslimanet e forumit ) duhet te ishit te paret te kundershtonit theniet e atij hoxhe,ti denonit shpejt dhe pa doreza, te braktisni ekstremizmin qe sjell vetem varferi dhe perçarje, po pse pak te perçare jemi ne?!
Per bese, s'di se ku do te shkojme me keto divergjenca qe po na dalin sot, nje here nuk ishin keto gjana, sot ky brezi i ri, eshte çorodit krejt!
Shpresoj qe te zgjohet ndjenja kombtare dhe te filloje nje mirekuptim, sa nuk eshte vone..., pastaj le ta marri mxti fare, si hy gjo n'pune askujt ma!!!
Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua
une te tregova se qkem te perbashket.
Brezi i ri ika qel syt , nuk asht qorodit jo, ke te drejt se kem qen ne gjum te thell, dhe te edukum me islam te shtypur librat ne beograd.
kan mar fund thikat pas shpine si puna e kqires , a e ndegjove se qka mendon per shqiptar musliman aj manjak.
Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 17-02-2011 më 17:18
hajde hajde 20 faqe paska shku kjo teme turpi per nje forum shqiptar...
Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...
Duhet me u thon se nuk urren asnje musliman nen Terezen , mund te urresh Millosheviqin , por nen Terezen nuk e urrejm ne si shqiptar musliman , kjo esht genjeshter qe e nxjerrin kto te anes tjeter , sepse ndonje gje te keqe skemi par , por te kqijat po na vijn nga misionaret , qe po e shfrytezojn figuren e nen Terezes per propagand fetare , sdi pse spo kuptoni.
Dhe ka te drejt dikush nuk pajtohet me ate qe ka besuar , por urrejtje ska.
Shqiperi eshte edhe Cameria
NUkpo dojn me kuptu , e kan mar si urejtje, leta marin siq ju konvenon perhajr ju koft
Sapo morët një paralajmërim nga moderatorët tek Forumi Shqiptar.
toni77- toni, ne postim privat, kjonuk asht jasht temes ket e ka than shefqeti qke kunder
edhe te lutem mos me shkruaj ne privat, nese ekeni menden me perjashtu vazhdoni , si gjeth.
Arsyeja:
-------
Mungesë serioziteti në diskutime
Me vëmendje kam percellur, thuaja se ne të gjitha temat je duke përdorur te njëjtën metodë - duke shkruar vetëm një gjysme rreshti pa thënë asgjë ose ofendon figurat kombëtare apo edhe anëtarët e forumit. Prandaj, respekto rregullat dhe debatet, ose fol për temën duke dhënë mendimin tënd rreth temës në fjalë, ose lexo ne heshtje dhe mos i pengo të tjerët dhe mos i dëmto temat qe janë të hapura për diskutime.
-------
Postimi në fjalë:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=3018086
Citim:
Citim:
Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
Armiqet le te plasin Islami po ec para....
Sipas fes Islame jo vetem Tereza por gjithe ata njerez qe nuk jan pjes e Islamit,por besojne ne lloje lloje ideologji e te vet quajtura "fe" do te shkojn...ne ferr..pergjithmon...andaj o vellezer veproni me mende,se jeta e kesaj bote do ta percakton fatin ne boten tjeter se a do te jesh per gjithmon ne xhenet apo xhehnem.Mendoni para se mu ba von...
Shefqeti ka than MIDIS XHEHNEMIT
Paralajmërimet shërbejnë si një mënyrë për t'iu kujtuar ju rregullat e forumit të cilat ju duhet t'i respektoni.
Gjithë të mirat,
Forumi Shqiptar
Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 17-02-2011 më 17:29
injejti , ta paskan qu verejtjen , me siguri vet toni_77_toni , qe me heret na qunte : djallezor , qelbesira e mbeturina , sektar ...
Albo ka then se dikush mundet dhe nuk pajtohet me figurat kombtare, kjo gje nuk terheq pasoja.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Krijoni Kontakt