kadal he bura ska te baj ketu me frik,
kadal he bura ska te baj ketu me frik,
Atyre qe dojn me e ndalu Shefqet Krasniqin un ua parashtroj nje pyetje.
1. A jeni krishter ju o zvicrran.
Nese pergjigjen po , do ta marrin nje pergjigje nga un , si vijon me posht :
Kushdo që shkon tej dhe nuk qëndron në doktrinën e Krishtit, nuk ka Perëndi; kush qëndron në doktrinën e Krishtit, ka Atin dhe Birin.
10
Në qoftë se dikush vjen tek ju dhe nuk sjell këtë doktrinë, mos e pranoni në shtëpi dhe mos e përshëndetni,
11
sepse ai që e përshëndet bëhet pjestar në veprat e tij të liga.
===
Dmth ju mundet ti qoni ne ferr e ne rrs besimtaret tjer , ndersa kur ket e bejn muslimanet , krim i madh na qenka.
Dallimi mes muslimanit dhe krishterit esht sinqeriteti dhe guximi , njeri e thot e tjetri me maska te punon mbrapa shpine.
Shqiperi eshte edhe Cameria
nuk te intereson ty se a jemi rrenacak apo jo, kjo duhet te na interesoj neve dhe ne e dim e dim sepse zoti na ka tregu ne librin e shpallur me plot argumente shkecore qe vertetohen edhe sot nga shkenca moderne gje qe tregon qe ajo eshte fjal e zotit
prap te them ju ja kini zili Shefqet Krasniqit sepse ai ka nxit me qindra mijra shqiptar ne mbar trevat shqiptare qe te behen besimtar praktikus te islamit ,dhe kjo eshte humbje per ju por ju po humbni edhe me shum duke na etiketu me llojlloj etiketimesh qe te na ndytni identitetin ton por ju premtoj se kete sdo ja arrini kurr ,sepse kemi premtimin nga zoti qe sa me shum qe te sulmohemi aq me te fort do behemi dhe kjo sot po vertetohet ne mbar boten islame por edhe ne trojet tona
Shefqet Krasniqi sot eshte prijsi fetar qe ka me qindra mijra njerz ne mbar trevat shqiptare dhe ne mergim qe e perkrahin qe e dojn dhe qe jan te gatshum te mbrojn ne qdo moment sepse eshte nje prijs qe nuk frigohet te flas te verteten te shpallur ne kuran dhe sunet andaj kot e keni se kurr sdo mund te demtoni
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Me te vertete jam shume i bindur qe nuk ja vlen te diskutojme me..., po nuk u be nje spastrim me elemente antishqiptar!
Po si eshte e mundur te hedhim poshte nje figure si ajo e nane Terezes..., po pse or te mjere bota ju a ka zili nje person kaq vigan, si ka mundesi te mos e çmoni ju?!
Vetem nese nuk jeni shqiptare, at'here jam dakort me ju, por ne kete rast s'duhet te perziheni ne tema si kjo...!
Jane po te "njejtit" qe sorrollaten neper forum-e qe vjellin vrere kunder figurave me te shquara te popullit shqiptar, duke filluar nga Gjergji i Madh...
Eshte turp! Ne vend qe te jemi dakort dhe te ngreme nje emer shqiptari, jo juve do ta ulni, PSE? Per juve po nuk ishte mysliman, nuk eshte shqiptar???
Po atehere nuk kemi asgje te perbashket, vetem sa prishim nervat......................!!!
Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua
Gjuhen e kemi te perbashket si jo.
jo ne nuk i qojm por ju vet e qoni veten ne ferr me deshiren tuaj sepse nje njeri e keni ngrit aq lart sa qe e quani djal te zotit e pershkruani zotin me te meta dhe a ka mekat me te madh se sa te thuani zoti ka lind e kemi mbyt dhe eshte ringjall dhe qenka ber zot prap
ne ne asnjemenyr nuk do jugjykojm por vetem do ju tregojm ate qe zoti ka zbrit ne kuran dhe sunet
ne jemi rrenacak mjeran qka te dush quana nuk ka rendsi vetem qfryhu dhe ndoshta nje dit shlirohesh dhe e kupton te verteten
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Armiqet le te plasin Islami po ec para....
Sipas fes Islame jo vetem Tereza por gjithe ata njerez qe nuk jan pjes e Islamit,por besojne ne lloje lloje ideologji e te vet quajtura "fe" do te shkojn...ne ferr..pergjithmon...andaj o vellezer veproni me mende,se jeta e kesaj bote do ta percakton fatin ne boten tjeter se a do te jesh per gjithmon ne xhenet apo xhehnem.Mendoni para se mu ba von...
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Po keta zdin qa folin ore ximi
Krijoni Kontakt