Close
Faqja 39 prej 86 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 381 deri 390 prej 852
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    kadal he bura ska te baj ketu me frik,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Silverwings Lexo Postimin
    Zvicra shqyrton ndalimin për Shefqet Krasniqin

Prishtinë, 17 shkurt - Imami Shefqet Krasniqi mund të ballafaqohet me ndalimin e hyrjes në Zvicër. Shteti zviceran është duke e shqyrtuar mundësinë e ndalimit të imamit nga Kosova, Shefqet Krasniqi, i cili dy vjet më parë rëndoi ashpër katolikët me thënien e tij për Nënën Terezën, se “ajo e ka vendin në ferr, pasi nuk është myslimane”.
    Si transmeton indeksonline, Blick raporton se në konferencën vjetore të Bordit Qendror të Myslimanëve do të predikojnë dhe myslimanë kundërthënës. Njëri nga folësit e kësaj konference, sipas Blick, do të jetë edhe dikush që mendon se Nënë Tereza e ka vendin në ferr.
    “Të shtunën Presidenti i Bordit Qendror të Myslimanëve në Zvicër (IZSR) do të organizojë një konferencë me myslimanët dhe të interesuarve të tjerë nga religjionet tjera”, shkruan organizata në faqen e saj.
    Mysafiri kryesor i këtij takimi do të jetë imami i xhamisë qendrore në Kuvajt, sheiku Mishary Rashid Al-Afasy.
    Në anën tjetër, Zyra Federale e Integrimeve, sipas gazetës “Le Matin”, është duke i shikuar me kujdes tre nga folësit e kësaj konference Yvonne Ridley, Shefqet Krasniqi dhe Yusuf Estes. Për këta akoma nuk është vendosur nëse do të lejohen të shkelin në tokën zvicerane, raporton Blick.
    Sipas Blick, imami Krasniqi simpatizon vahabite, një lëvizje konservative dhe dogmatike e myslimanëve.

http://www.koha.net/index.php?cid=1,7,49972
    Ke shefqeti e ske ISLAMI dote ec perpara, neser me emer te ALLAHUT une dote udhtoj per ne ZVICER,

Ky e ka kry detyren e vet ashtu keshtu.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Silverwings Lexo Postimin
    Zvicra shqyrton ndalimin për Shefqet Krasniqin

Prishtinë, 17 shkurt - Imami Shefqet Krasniqi mund të ballafaqohet me ndalimin e hyrjes në Zvicër. Shteti zviceran është duke e shqyrtuar mundësinë e ndalimit të imamit nga Kosova, Shefqet Krasniqi, i cili dy vjet më parë rëndoi ashpër katolikët me thënien e tij për Nënën Terezën, se “ajo e ka vendin në ferr, pasi nuk është myslimane”.
    Si transmeton indeksonline, Blick raporton se në konferencën vjetore të Bordit Qendror të Myslimanëve do të predikojnë dhe myslimanë kundërthënës. Njëri nga folësit e kësaj konference, sipas Blick, do të jetë edhe dikush që mendon se Nënë Tereza e ka vendin në ferr.
    “Të shtunën Presidenti i Bordit Qendror të Myslimanëve në Zvicër (IZSR) do të organizojë një konferencë me myslimanët dhe të interesuarve të tjerë nga religjionet tjera”, shkruan organizata në faqen e saj.
    Mysafiri kryesor i këtij takimi do të jetë imami i xhamisë qendrore në Kuvajt, sheiku Mishary Rashid Al-Afasy.
    Në anën tjetër, Zyra Federale e Integrimeve, sipas gazetës “Le Matin”, është duke i shikuar me kujdes tre nga folësit e kësaj konference Yvonne Ridley, Shefqet Krasniqi dhe Yusuf Estes. Për këta akoma nuk është vendosur nëse do të lejohen të shkelin në tokën zvicerane, raporton Blick.
    Sipas Blick, imami Krasniqi simpatizon vahabite, një lëvizje konservative dhe dogmatike e myslimanëve.

http://www.koha.net/index.php?cid=1,7,49972
    Atyre qe dojn me e ndalu Shefqet Krasniqin un ua parashtroj nje pyetje.

1. A jeni krishter ju o zvicrran.

Nese pergjigjen po , do ta marrin nje pergjigje nga un , si vijon me posht :

Kushdo që shkon tej dhe nuk qëndron në doktrinën e Krishtit, nuk ka Perëndi; kush qëndron në doktrinën e Krishtit, ka Atin dhe Birin.
    10
    Në qoftë se dikush vjen tek ju dhe nuk sjell këtë doktrinë, mos e pranoni në shtëpi dhe mos e përshëndetni,
    11
    sepse ai që e përshëndet bëhet pjestar në veprat e tij të liga.

===

Dmth ju mundet ti qoni ne ferr e ne rrs besimtaret tjer , ndersa kur ket e bejn muslimanet , krim i madh na qenka.

Dallimi mes muslimanit dhe krishterit esht sinqeriteti dhe guximi , njeri e thot e tjetri me maska te punon mbrapa shpine.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    rrenacakët gjitmonë luftojnë ta mbrojnë rrenen dhe budallakun, por ata janë të bijt e rrenes.
    nuk te intereson ty se a jemi rrenacak apo jo, kjo duhet te na interesoj neve dhe ne e dim e dim sepse zoti na ka tregu ne librin e shpallur me plot argumente shkecore qe vertetohen edhe sot nga shkenca moderne gje qe tregon qe ajo eshte fjal e zotit

prap te them ju ja kini zili Shefqet Krasniqit sepse ai ka nxit me qindra mijra shqiptar ne mbar trevat shqiptare qe te behen besimtar praktikus te islamit ,dhe kjo eshte humbje per ju por ju po humbni edhe me shum duke na etiketu me llojlloj etiketimesh qe te na ndytni identitetin ton por ju premtoj se kete sdo ja arrini kurr ,sepse kemi premtimin nga zoti qe sa me shum qe te sulmohemi aq me te fort do behemi dhe kjo sot po vertetohet ne mbar boten islame por edhe ne trojet tona

Shefqet Krasniqi sot eshte prijsi fetar qe ka me qindra mijra njerz ne mbar trevat shqiptare dhe ne mergim qe e perkrahin qe e dojn dhe qe jan te gatshum te mbrojn ne qdo moment sepse eshte nje prijs qe nuk frigohet te flas te verteten te shpallur ne kuran dhe sunet andaj kot e keni se kurr sdo mund te demtoni
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Me te vertete jam shume i bindur qe nuk ja vlen te diskutojme me..., po nuk u be nje spastrim me elemente antishqiptar!
    Po si eshte e mundur te hedhim poshte nje figure si ajo e nane Terezes..., po pse or te mjere bota ju a ka zili nje person kaq vigan, si ka mundesi te mos e çmoni ju?!
    Vetem nese nuk jeni shqiptare, at'here jam dakort me ju, por ne kete rast s'duhet te perziheni ne tema si kjo...!
    Jane po te "njejtit" qe sorrollaten neper forum-e qe vjellin vrere kunder figurave me te shquara te popullit shqiptar, duke filluar nga Gjergji i Madh...
    Eshte turp! Ne vend qe te jemi dakort dhe te ngreme nje emer shqiptari, jo juve do ta ulni, PSE? Per juve po nuk ishte mysliman, nuk eshte shqiptar???
    Po atehere nuk kemi asgje te perbashket, vetem sa prishim nervat......................!!!
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    zoti na ka tregu ne librin e shpallur me plot

ajo eshte fjal e zotit

Poa, zoti u tha juve qe ti qoni njerezit ne ferr apo me xhenet, hahaha e sipas atij zoti Nëna Tereze e ka vendin ne ferr!! rrenacakë - të bijt e mjerimit me keto mend.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Gjuhen e kemi te perbashket si jo.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Poa, zoti u tha juve qe ti qoni njerezit ne ferr apo me xhenet, hahaha e sipas atij zoti Nëna Tereze e ka vendin ne ferr!! rrenacakë - të bijt e mjerimit me keto mend.
    jo ne nuk i qojm por ju vet e qoni veten ne ferr me deshiren tuaj sepse nje njeri e keni ngrit aq lart sa qe e quani djal te zotit e pershkruani zotin me te meta dhe a ka mekat me te madh se sa te thuani zoti ka lind e kemi mbyt dhe eshte ringjall dhe qenka ber zot prap

ne ne asnjemenyr nuk do jugjykojm por vetem do ju tregojm ate qe zoti ka zbrit ne kuran dhe sunet

ne jemi rrenacak mjeran qka te dush quana nuk ka rendsi vetem qfryhu dhe ndoshta nje dit shlirohesh dhe e kupton te verteten
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Armiqet le te plasin Islami po ec para....

Sipas fes Islame jo vetem Tereza por gjithe ata njerez qe nuk jan pjes e Islamit,por besojne ne lloje lloje ideologji e te vet quajtura "fe" do te shkojn...ne ferr..pergjithmon...andaj o vellezer veproni me mende,se jeta e kesaj bote do ta percakton fatin ne boten tjeter se a do te jesh per gjithmon ne xhenet apo xhehnem.Mendoni para se mu ba von...
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Po keta zdin qa folin ore ximi

Faqja 39 prej 86 FillimFillim ... 29373839404149 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •