Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 74
    i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Citim Postuar mė parė nga Muslim-sunni Lexo Postimin
    e kupton ti fjalen rasol qi shkruhet aty rasol do me than i derguar fyll
    O ti qe je ndare ne sekte, dallojne Profeti dhe Lajmetari. Shko lexo, meso, edukohu si te sillesh ne forum, eja lexoj rregullat e postimit ne forum, pastaj flasim. Trego pak kulture djalli e marrte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-02-2011
    Postime
    44
    na te kosoves qe luftum a nuk e patum me te drejt a,a nuk u dasht mi luftu mi mbrojt familjet e tona kur te sulmon dikush sulmoje edhe ti

Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Ju kisha lut te qendroni ne teme. Flm per mirekuptim.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-02-2011
    Postime
    44
    fjala rasol apo resul nga kuptimi i derguar ose pejgamber njejt asht

Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    fjala rasol apo resul nga kuptimi i derguar ose pejgamber njejt asht
    po fjala nebijj?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-02-2011
    Postime
    44
    fjala nebij do thot pejgamber po resul ska dallim shum sepse a permend Allahu ne shum ajete fjalen resul dhe ti edin mir se shum her e kan thir resul muhamedi alejhi saletu ve sselem

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-02-2011
    Postime
    44
    edhe ti pe she se ka pretendu se asht i derguar i Allahut.Fjala i deguar i Allahut e ka kuptimin si pejgamber.

Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    fjala nebij do thot pejgamber po resul ska dallim shum sepse a permend Allahu ne shum ajete fjalen resul dhe ti edin mir se shum her e kan thir resul muhamedi alejhi saletu ve sselem
    Dhe kjo te duket ty arsye per te thene se Resool dhe Nebijj jane gati njesoj? E shoh qe paske njohuri te thella per Kuranin. Shko te naj hoxhe te tregon dallimin mes Resool dhe Nabijj, kalo mire.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    na te kosoves qe luftum a nuk e patum me te drejt a,a nuk u dasht mi luftu mi mbrojt familjet e tona kur te sulmon dikush sulmoje edhe ti
    Nuk mundesh te me ikesh mua nga tema. Ne Kuran Allahu ju thote besimtareve te denojne dhe vrasin jobesimtaret ne kete bote.

Pyetja ime: Une jam jobesimtar maksimal i Allahut.

Pse nuk nderhyn? Pse nuk nderhyn vete, por i nxite besimtaret kunder tjereve?

Ta rrotulloj biseden nga prizmi im: Cili eshte argumenti, ne baze te cilit une duhet te nisem, per te mos thene se Allahu eshte nje perralle? Cfare duhet te beje njeriu qe te dihet se Allahu eshte vec nje perralle, nje figure protagoniste ne nje liber per shembull si Borebardha? Po mendoj, ne kete forum jam qe disa vite tani. Rralle ne nje postim kam lene pa mohuar, kunderargumentuar e nencmuar intelektualisht fene e Allaut. Cfare duhet te bej une me teper? A nuk duhet te kete nje dallim ne mes te nencmimit intelektual te Borebardhes dhe nencmimit intelektual te Allahut? Nuk mund te kesh te njejtin "reakcion" nga te dyte, apo jo?????

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-02-2011
    Postime
    44
    e po edhe lajmetar ka kuptim tjeter resul ka kuptim i derguar i Allahut dhe ky pretendon se asht resul dhe ka than pejgamberi ska resul mbas meje

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •