"konserva" eshte fjale latine, Tunxh, dhe eshte e barazvlefshmja e "turshi" ne shqip!! Ne Shqiperi, arixhinjte, hajvaneve si puna jote i varin kanaçet(kutiat e zbrazura te "konservave") ose teneqet(copa llamarinash)!! Kjo, sa per te pasuruar pakez "kulturen tende te pashtershme "gjermano-islamike"!!
Ne ketej nga Shqiperia kemi patur "konserva", Tunxh, por kjo pafytyresia jote per tu ndjere me "lart" pasi ke jetuar e studiuar(duke ngelur islamik) ne Viene, tregon vetem per ndjenjen e inferioritetit qe ndjen si "kosovar"!!(biles, une mendoj se je maqedonas)
Mjaftojne vetem dy fjalet e fundit, per te kuptuar shkallen tende te kultures!!!Sa per darwin bossin,.................une nuk besoj se njeriu e ka prejardhjen prej majmunit, une besoj ne njeriun e pare i cili "nuk ka dijtur", dhe nuk ka dalluar shume nga specia e kafsheve..........
E prape, ku e ke lexuar ti Tunxh, se njeriu e ka prejardhjen nga majmuni??!!
Pse, njerezit e sotem nuk jane te ngjashem me majmunin??! Ne cilin aspekt te fisionomise ndryshojne???....edhe qarte distancohem nga darwini ne piken, ku njeriut i mveshet nje prejardhje e perbashket me majmunin....une jam i mendimit, se njerezit e pare kan qen te ngjajshem me majmunin,
Nese ti "distancohesh" nga kjo pike, dmth se ti teorine e evolucionit darwinian, nuk e ke kuptuar aspak dhe e pranon vetem per te treguar se ti ke botekuptim perendimor!! Patetik.......
Keshtu pershendesin Tunxhat??!! Tu rritt'menja efendi, se veshet boll te gjate i ke!!!rrungi tungi
Krijoni Kontakt