Close
Faqja 15 prej 57 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 566
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2011
    Vendndodhja
    Shkup-Çamëri
    Postime
    96
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Kjo eshte puna me urgjente nje her per nje her !
    Shqiptaret me dy shtete nuk guxojn te heshtin edhe kesaj rradhe !
    Eh ashtu Vlla , nje grusht sllavesh luan me 8 milion shqiptare rreth e rreth si dhe gjysma brenda saj .
    Te kene turp poltikianet qe nuk pritem kurr mire nga keta maskarenj gjithandej trojeve , sikur mos ti kemi fare e as qe mbajm shpresa per ndonje ndihme nga Qeveritaret e Kosoves e Shqipris .

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anëtarësuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251

Smile

Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    po po vella,kam nje pyetje per ty neser do te shuhet kjo pune dhe politikanet tone as qe mendojne per kete?

Patrullat policore ende po e sigurojnë Kalanë, ndërsa ditëve në vijim, në bazë të incizimeve do të merren në pyetje pjesëmarrësit e incidentit”, thuhet në njoftimin e MPB-së

cfare pergjigje do me pergjigjesh,me heret lexova edhe nje koment te plakut me nick dhe pajtohem me komentin e tij..
    Pershendetje vella
    Mos u mrzit per ket pun o oooo karadak se une tan diten kam qen nstacionin e policis,krejt esht ne regull zv.ministri i pundve te mredshe dhe gjith policia(pjestart Shqiptar) dbk-ja(poashtu Shqiptart) esht nje kordinim i mirfillt...

Tani me ska kthim prapa...

Per inat te shkijevet t'Ballkanit,per gazep t'atij Sulltanit,si premtue kisht' Perendia,prap zoje m'veti duel Shqypnia.("Lahuta e Malesise"-At Gjergj Fishta) RROFT SHIPNIA.
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Kjo eshte puna me urgjente nje her per nje her !
    Shqiptaret me dy shtete nuk guxojn te heshtin edhe kesaj rradhe !
    po si edhe shtetet Shqiptare duhen te reagojne,si Kosova e Shqiperia dua te ceki ketu dicka se Maqedonia ka dale fitore kunder Kosoves me kufirin (kurse ekonomikisht mvaret nga Kosova me se shumti se me shtetet tjera)si dhe me Shqiperine qe ilegalisht ka vrare me se paku 20 qytetar te Shqiperise te pa armatosur neper kufi dhe asnje ankese nuk ka Shqiperia per kete si me pas vra ndonj shtaze..kurse Shqiperia e ka pranuar Maqedonine nje nder vendet e para..

ne kete moment ne skemi politikane qe interesohen per Shqiptarine por per interesat e veta si ne Maqedoni,Shqiperi e Kosove...

une personalisht jam optimist qe nje dite patjeter do te bashkohen trojet tona ska ku shkon...

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga getomental Lexo Postimin
    Mos u mrzit per ket pun o oooo karadak se une tan diten kam qen nstacionin e policis,krejt esht ne regull zv.ministri i pundve te mredshe dhe gjith policia(pjestart Shqiptar) dbk-ja(poashtu Shqiptart) esht nje kordinim i mirfillt...

Tani me ska kthim prapa...

Per inat te shkijevet t'Ballkanit,per gazep t'atij Sulltanit,si premtue kisht' Perendia,prap zoje m'veti duel Shqypnia.("Lahuta e Malesise"-At Gjergj Fishta) RROFT SHIPNIA.
    haha Rrofsh vella

Citim Postuar më parë nga ismani Lexo Postimin
    80 % analfabet me sa siguri e jepe kete shifer mos te degjoj kushe pasi do te qeshe edhe ne gjume fakulteti i tetoves numrone sote 12.000 student uejl numron afer 3000 pa mos i mare ne konsiderat edhe shqiptaret cka studjojne ne fakultetetet tjera afro 16 vite egzistence fakultetet shqiptare gjithmone kan pasur gjithmone me shume se 8000 studente kurse gjithsej popullata shqiptare ne maqedoni eshte 30 deri 35 & nga gjithsej 2.000.000 sote ne shtepit shqiptare ne maqedoni nuk ka analfabetizem jam i sigurt 101 % ne kete cka e theme por nuk pajtohem me menduimin tende
    Ne fakultet shqiptare ne Maqedoni, 80% marin diploma fallco me miratimin e Ali Ahmetit.

Kam takuar shume persona qe deri dje kane kullotur delet ne Malin Shar kurse

sot jane veshur me kravata dhe jane asistente ne USHT.

Kam takuar shume pastruese neper sipitalet shqiptare ne Maqedoni qe deri

dje fshinin mbeturinat e spitalit, kurse sot jane motra medicinale me fakultet.

Kam takuar nje person qe deri dje ishe Kovaç, kurse sot eshte drejtor ne

posten e Maqedonise.

Te gjithe keta jane diplomuar brenda nates ne fakultet shqiptare per t'ju

sherbyer popullit shqiptar te maqedonise, ama vetemse popullit shqiptar se te

ai maqedon nuk guxon se maqedoni nuk lejon qe keta neoshkollare te marin

ne qafe maqedonasit.

I mbajtshi me shendet o Ismani keta analfabete si Ali Ahmet çoban UDBASHI!

Te mjeret ne ne duart e kujt kemi ra. Kurren e kurres nuk ka qene me poshte

populli shqiptar i Maqedonise.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 13-02-2011 më 18:04
    Ndrysho Firmën

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Nese ndertohet nje kishe mbi themelet e nje kishe te rrenuar , perse duhet kundershtuar?A mendoni ju se ka pase Kala pa kishe?Po nese nuk jeni te afte ju te riktheheni ne besen e te pareve, se kuptoj perse duhet te pengoni te tjeret qe respektojne fene e stergjysherve tuaj?Po dhe ne Tirane do te ndertohet nje xhami dhe nga me te medhate , kane thene politikanet, por dhe nese une si individ jam kunder, nuk do te thote se do te ngrtihem ne revolte per kete ceshtje.Kishat jane kultet e identitetit fetare te krishtere te popujve te ballkanit, perkundrazi xhamite jane provokative, pasi u ndertuan nga pushtuesi turk.Megjithe kete deshire per nje edukim ne kundrasens, besoj se kerkush nuk ju ka lene pa xhami.Fundja mire thote dikush me siper , perse nuk merren politikanet me kete ceshtje ne foltoren e parlamentit, por nxisin metoden e dhunes?Vetem nje shans keni ,sipas Xhaferrit, te ndryshoni vetveten.
    Antari Tetova -ne nje shkrim qe shprehur se shqiptaret maqedonas, kishin mbetur muslimane dhe te prapambetur pasi perendimi kishte ndjekur nje politike anti integruese ndaj tyre, por ja qe bashkeshtetasit tuaj por ju krijojne kushte me kulte te krishtera, ku mund ti vini dhe emrin e shenjtores Tereze, por ju nuk keni ndjesi per tu integru dhe jo me te ndermerrni ndonje hap.Qendrimet tuaja te dhunshme , krijojne ndasi me popullin maqedon, qe fati ju ka sjelle te bashkejetoni ne paqe.Cdo perplasie eshte ne demin tuaj, ndonese nderkombetaret do te perdorin nje gjuhe dipllomatike.E verteta eshte se kerkush ne europe nuk e deshiron islamizmin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 13-02-2011 më 18:13
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Ka lidhje sepse ne pushtet kemi nje parti shqiptare analfabete qe na mori ne qafe.
    Edhe ty te kisha keshilluar qe mos bej shume huxhum se ne fund kajmakun ka per ta ngrene nje njeri me kravate qe asnjehere se ke njohur. Mos beso ne patriotizem te rrejshem. A nuk ishin argument sa e sa djem nanash te vreare ne 2001-shin dhe ne fund fituam KASTRAVECIN? Prandaj mos u tur shume por mendo ma shume. Analizo vetemse kete situate:
    BDI-ja ne pushtet, kurse zv. ministri i puneve te brendshme bashke me ministrin e shendetesise dalin ne proteste kundra vendimeve qeeritare. Si te duket kjo? hahahahahaha....
    Kan be vaki shume gjera ne Maqedoni, por kesi absurditeti me kete parti, nuk ka pasur asnjehere.
    BDI-ja eshte parti ne pushtet por pa pushtet, si pshur askush.
    Ndrysho Firmën

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    tash do tju paraqesim nje video nga sllobodan milloshevic te mbajtur ne beograd cka habiti mbar boten suksese ne vazhdim

http://www.youtube.com/watch?v=p4mYA...embedded#at=56
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

i/e regjistruar Maska e ylli_pr
    Anëtarësuar
    29-11-2006
    Postime
    311
    Kush po qohet ma heret po na meshon dajak. Na kan marre ere ne qafe se kush jemi ne.
    Jan ka na lexojne letren e pshtjellur ne gjep. Se ndryshe kish shkue puna.
    Qdo fjal qe del nga zemra, shkon ne zemer.

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anëtarësuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Ka lidhje sepse ne pushtet kemi nje parti shqiptare analfabete qe na mori ne qafe.
    Edhe ty te kisha keshilluar qe mos bej shume huxhum se ne fund kajmakun ka per ta ngrene nje njeri me kravate qe asnjehere se ke njohur. Mos beso ne patriotizem te rrejshem. A nuk ishin argument sa e sa djem nanash te vreare ne 2001-shin dhe ne fund fituam KASTRAVECIN? Prandaj mos u tur shume por mendo ma shume. Analizo vetemse kete situate:
    BDI-ja ne pushtet, kurse zv. ministri i puneve te brendshme bashke me ministrin e shendetesise dalin ne proteste kundra vendimeve qeeritare. Si te duket kjo? hahahahahaha....
    Kan be vaki shume gjera ne Maqedoni, por kesi absurditeti me kete parti, nuk ka pasur asnjehere.
    BDI-ja eshte parti ne pushtet por pa pushtet, si pshur askush.
    Kshir ketu shokit,une as nje her skam qen ne ndonje parti politike, kam qen ushtar ne Kosov dhe ne Fyrom,dhe kam ndejt 4 vjet nburg(une gjithmon kam bo HUXHUM kur esht ne pyetje Shqiptaria)por po du me tregu se as nje her skemi qen ne pozit ma te mir...

Sedi a te kujtohet ne vitet 2006-2008 kur ne pushtet ishin Pederast e PDSH-se te Pavle Trajanovit.a te kujtohet BRODECI dhe aksioni i "sukseshem"i Thaq Vojvodes,dhe moterqimve te tjer.
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

Faqja 15 prej 57 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •