Postuar mė parė nga Endless ti ngjane me brarin M'i marsh te ligat ti mu......... mbete pa hiē se nuk kam te liga
Postuar mė parė nga 2043 Sa ngjakemi ne te dy mi goce????????? He, edhe ti unikat ė?
Postuar mė parė nga orhideja M'i marsh te ligat ti mu......... mbete pa hiē se nuk kam te liga E pra Me marsh te ligat edhe mu Kot e ke, - nuk kam
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga 2043 E pra Me marsh te ligat edhe mu Kot e ke, - nuk kam Ē'do t'lige me te madhe se t'i takosh gjinise mashkullore?
Postuar mė parė nga orhideja Ē'do t'lige me te madhe se t'i takosh gjinise mashkullore? Ja vetem kete te keqe kam, qe jam mashkull, por edhe pse jam me i miri ne lloojin tim, perseri me mundon ky fakt
Postuar mė parė nga 2043 Ja vetem kete te keqe kam, qe jam mashkull, por edhe pse jam me i miri ne lloojin tim, perseri me mundon ky fakt S'ke faj.....edhe mua me dhimbsesh Pa afrohu nje cike, se mu duke si im shoq
Postuar mė parė nga orhideja M'i marsh te ligat ti mu......... mbete pa hiē se nuk kam te liga hehe, te hengsha kitaren.. te hengsha.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Postuar mė parė nga Endless hehe, te hengsha kitaren.. te hengsha. Shko ha nga Brari meqe i ngjasoj atij
Postuar mė parė nga Endless hehe, te hengsha kitaren.. te hengsha.
We never really grow up, we only learn how to act in public.
e vrava temen
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt