Postuar mė parė nga orhideja S'ke faj.....edhe mua me dhimbsesh Pa afrohu nje cike, se mu duke si im shoq Jo moj dreq, nuk jam burri jot. Burrin ta kam nis me sherbim 3 dite.
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga Aldi-Aldo e vrava temen me shume duket sikur e hengre
Without deviation from the norm, progress is not possible
Postuar mė parė nga 2043 Jo moj dreq, nuk jam burri jot. Burrin ta kam nis me sherbim 3 dite. Po ai mu me tha vetem nje dite mo. S'ka mbete t'i besosh as rrobit te shpise sot
Postuar mė parė nga Endless me shume duket sikur e hengre i rash shkurt me pake fjale e hengra te gjalle oO Ika une.
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar mė parė nga orhideja Po ai mu me tha vetem nje dite mo. S'ka mbete t'i besosh as rrobit te shpise sot Mos u merzit se e kam nis me sekretaren . Nuk do ta ndjeje nevojen tende.
Postuar mė parė nga 2043 Mos u merzit se e kam nis me sekretaren . Nuk do ta ndjeje nevojen tende. Shyqyr qe me hoqe hallin e tij.......... aty kisha mendjen, se mos po heq keq pa mu
Postuar mė parė nga orhideja Shyqyr qe me hoqe hallin e tij.......... aty kisha mendjen, se mos po heq keq pa mu : Do shifemi sot ne darke sa te ngjashem jemi. ....ufff,.... vetem se jam mashkull
Postuar mė parė nga 2043 Do shifemi sot ne darke sa te ngjashem jemi. ....ufff,.... vetem se jam mashkull Hahahhahahaha, po mos te kishe kete te "lige" e lash burrin une
Postuar mė parė nga orhideja Hahahhahahaha, po mos te kishe kete te "lige" e lash burrin une Pse burri jot nuk e ka fare????????????????
Postuar mė parė nga 2043 Pse burri jot nuk e ka fare???????????????? Pse, thua te gaboj se dyti une?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt