Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    Citim Postuar mė parė nga freiheit Lexo Postimin
    na e keni shpif me keto tema, jo mish derri, jo mish bualli, jemi n vitin 2011 o njerez, n'zemer te europes, s'jemi ne xhungel.
    Ke nje muaj ne forum dhe tu shpif ? Nuk eshte per ty forumi...Xhungla PO sepse atje mund te rrish larg diskutimeve shoqerore

Sa per temen, mendoj qe pervec ndalimit qe i ben feja Islame, eshte edhe pune gustosh...
    Une e kam provuar dhe nuk me ka pelqyer, por kam disa shoke qe udhetojne 100 km per te vajtur ne nje lokal qe gatuajn gica te fresket.

Ndersa per sa i perket fese Islame , ajo e ndalon mishin e derrit ne tersi dhe ngordhesirat , me perjashtim te rasteve nese nuk ke se me cfar te ushqehesh.

Pershendetje te gjitheve
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Kam dėgjuar se nėse rrezikohet njė njeri nga uria,qoftė ai edhe musliman,i lejohet njė gjė e tillė.
    Vetėm nėse gjindet para rrezikut pėr jetė nga uria.Pra vetėm nė kushte ekstreme pėr mbijetesė.Pėrndryshe ėshtė i ndaluar.Tekefundit mishi i derrit qoftė i butė ose i egėr nuk preferohet nga njerėzit qė deshirojnė shendet tė mirė,pavaresisht religjionit tė tyre.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Rregullat ,jane , ne qofte se ne shtepine e juaj nuk ka ushqim tjeter pervec derrit atehere me siguri se duhet ta hani . Derri eshte derre.

Citim Postuar mė parė nga Silverwings Lexo Postimin
    Kam dėgjuar se nėse rrezikohet njė njeri nga uria,qoftė ai edhe musliman,i lejohet njė gjė e tillė.
    Vetėm nėse gjindet para rrezikut pėr jetė nga uria.Pra vetėm nė kushte ekstreme pėr mbijetesė.Pėrndryshe ėshtė i ndaluar.Tekefundit mishi i derrit qoftė i butė ose i egėr nuk preferohet nga njerėzit qė deshirojnė shendet tė mirė,pavaresisht religjionit tė tyre.
    ketu ka disa te verteta.
    Ndrysho Firmėn

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    jo more nuk e hajme mishin e derrit ,a mi mbyt kemi te drejte..

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    nuk jam besimtar prandaj pyta.
    ty qe je besimtar ca t'ka thane nana jote, a haet a jo?
    shkinishten po e kuptoke mire ti. u ndigjoka ma shume andej ka ti m'duket.

nuk e di pse nji pytje e thjeshte po ju djeg kaq shume. un pra nuk maj mend ti kem fy kuj fene ne ket forum.

nejse, pergjigjen e mora prej bluetone. kjo teme mund te mbyllet meqe bezdiska kaq shume
    si, nuk je besimtare ???....nese jo nena, atehere nena plak........dike ke me gjet ne familje qe ka pak "kulture" fetare te trasheguar.....

.......po te mos kish qen pyetja e thjeshte, a valle do te ish be gjith ky nam ???

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Po pse ma fshit postimin se ajo qe kame cekur ka ndodh ka qene ralitet kushe u ndi i ofenduar me ate shkrim Piiiiiiiiiiiiii
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Po ku hahet derri, derri asht derr aj nuk asht per njerz,

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •