Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
nene tereza vec u ka sherbyer te varferve ne indi dhe gjithe boten.
turp per ata qe nuk e vleresojne kete njeri te shenjte.
O Njerez te Zotit ne kaptine tuj kini trurin, mos e lini ashtu te mykur perhere, por i beni ndonje rimont, nga demet qe i ka dhene muzika, dhe alkoli...
Hapni syte dhe lexoni, mendoni, llogjikoni, kthjellohuni, beni nje dush, uluni, pini nje kafe expreso, dhe fund sharapni.
Eshte ligj i pandryshueshem, sepse eshte nga Zoti i boteve, kush vdes duke mos besuar ne Kuranin qe eshte liber i Zotit, quhet mos besimtare, dhe kusho mosbesimtare ka mohuar fjalet e Zotit, nuk i eshte bindur Atij, nuk e ka adhuruar Ate, (ose e ka adhuruar me ndermjetes si rasti i terezes) quhet mohues, dhe si i tille meriton Zjarrin e xhehenemit pergjithmone, kush qofte ky, dhe le te kete bere te mira sa te doje. Mosbindja ndaj Zotit, ashtu si Ai ka urdheruar, ja rezon ato te mira qe ka bere.
NUhu ka qene profet i Zotit, por djali i tij nuk besoj ne profetsin e tij, vdiq si jobesimtar, dhe perfundimi i tij eshte ne zjare
Ibrahimi ka qene profet dhe nga te dashurit e Zotit, babai i tij nuk besoj ne profetsin e tij, vdiq si jobesimtar, dhe eshte ne zjare
Luti profet i Zotit, gruja e pergenjeshtroj nuk besoj ne profetsin e tij, vdiq si jobesimtare, jane ne zjar pergjithmone
Pra Ligji i Zotit ne Kuran eshte, qe kush pergenjeshtron librat e Tij, profetet e Tij, eshte mohues, dhe si i tille eshte ne zjare, kushdo qofte, dhe nuk ka perjashtime, eshte ligj i prere dhe i pa ndryshueshem.
E Njejta gje dhe per nenen e profetit te muslimanve, Muhamedin (paqa e zotit mbi te) kur e kane pjyetur per nenen e tij, ai i tha nje shokut te tij qe eshte ne zjare s
Ashtu si nje muslimane qe falet. po mohoj ndonje profete nga ata qe jane permendur ne kuran. ose nje fjal nga kurani. ka mohuar dhe nuk eshte besimtare, dhe si i tille meriton zjarin.
Pra ligji Islam eshte, kushdo qe vdes si jomusliman, eshte ne deminin e zjarrit pergjithmon, kushdo qofte ky. Nuk ka perjashtim, dhe pozita qe ka ne kete dynja mashtruese, nuk i bene dobi..
So, ju solla ca shembuj per familjaret e profetve te Zotit, qe jane ne zjar, kurse ju diskutoni per dava terezash, qe ata qe e kane njojtur, e akuzojne per vdekjen e shume te semurve.
Hipokrisia e saj, eshte dukur qekur erdhi ne shqiperi, dhe vendosi lule tek vari i ateistit enver hoxhes
cishte kjo besimtare e zotit, qe nderoj me lule nje ateist kriminel komunist!!!! hhmhmhmh
Dhe ne fund Lus Allahun e Madheruar, qe si teresen, ashtu dhe enver kriminelin, ti bashkoj ne zjar te xhehenemit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 08-02-2011 më 21:49
Ky Mr. Zeid më shtyu të kërkoj ndonjë info që kundërshton imazhin ëngjëllor të Nënë Terezës dhe padyshim që diçka doli dhe shumë interesante madje.
Lexoni të palarat e Nënë Terezës
http://www.newstatesman.com/200508220019
Atdheu mbi të gjitha
Tradhtarët në të s'ëmës
Ndryshuar për herë të fundit nga thirsty : 08-02-2011 më 23:09
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Ky eshte postimi me me vlere qe kam lexuar ne kete teme.Perfaqeson 100% edhe mendimin tim.
Sa per "patriotet" e ketij forumi.Ju ka errur kaq shume syte propaganda e bere ne Shqiperi nga njerez qe jetojne ende ne mesjete,saqe gradualisht po harroni se jeni shqiptare.Kete e verteton edhe pamja juaj e jashtme,e cila ve bast se nuk ka shume ndryshim nga arabet.Nuk flas per besimin tuaj jo.Flas per menyren e keqkuptuar qe ju lexuat dhe mesuat kuranin.Jeni shqiptare oreee dhe jo arabe.ZGJOHUNI!!!
Ne radhe te pare budalla je vete, dhe kujdes fjalet here tjeter kur te me drejtohesh mua, u morem vesh?
S'kam aspak nevoje as deshire per te treguar ty se kush ishte Nene Tereza, s'me intereson fare ajo qe mendon ti sepse mendimet e tua tashme i kam te qarta, besoj si te gjithe te tjeret.
Ti e di qe mendimi yt nuk eshte i ngjashem me shumicen e shqiptareve per Nene Terezen. Nqs nuk e beson kete, hape nje sondazh dhe vendos disa opsione cfare ishte nene Tereza, dhe ketu ne kete forum do ta marresh vesh se si e mendojne shqiptaret Nene Terezen.
Po te behej nje sondazh i tille dhe ne popull, atehere do te ishte me mire, se me ne fund do ta merrnit vesh njehere e mire dhe nuk do te kishim nevoje qe degjonim nga goja e disa shqiptareve nje urretje dhe mosrespekt te tille per nje person si nene Tereza.
Everyday is a gift, that's why they call it the present
Me vjen shume cudi se si mund te shkruhet keshtu per Nene Terezen.Vetem fakti qe ajo parate qe mori nga cmimi i larte jua fali te varferve ne Kalkuta,ne nje kohe kure shqipetaret tjere vrasin ose me mire hajne njeri tjetrin per para.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Krijoni Kontakt