Te them te drejten deri ate dite qe pashe ate temen nuk e mendoja fare qe ka shqiptar qe e urrejne Nene Terezen... Ai dokumentari kishte lidhur ca gjera koti me njeri tjetrin, duke thene qe ajo s'beri asgje per shqiperine, qe ajo s'foli shqip ne momentin e vdekjes e gjera te tjera koti fare.
C'ti besh.... njerez e njerez kjo bote!
La vita non si spiega, si VIVE!
Ky majmun,hoxhë,dhe shum vehabista te tjer,jan vetem sherbetor te anmiqeve tan,krysisht te sllaveve,i njejti rast ka ndodh dhe ne shkoder,ku komuniteti musliman i shkodres nuk lejonte,qe busti i nanes tereze te vendoset ne hyrje te shkodres,pasi ajo na qenka kristiane.Po keto behen me qellime te caktuara anti komtare,nje figur si nene tereza,e lakmon cdo popull ne bot qe ti takoj komunitetit te vet,kurse ne shqiptaret e kemi kete figur te madhe dhe e ofendojm me lloj lloj shprehje,qe me von,dmth.pas disa viteve dhe ta hjekim krejt nga perkatsia e saj si shqiptare,pas kesaj,pastaj ata qe e kan organizu ket hoxhen per me fol kunder nene terezes,e marrin si pjestare te kombit te vet,kto gjana kan ndodh tek ne shqiptaret shum,krejt keto jan ber me ndihmen e ketyre te ashtuquajturit musliman,siq eshte rasti me leken e madh,me familjen e kastriotit,me asimilimin e bosnjes nga shqiptar ne boshnjak,te malaziasve,nga shqiptare ne "crnogorac",te grekerve,te shum serbeve,te shum makedhoneve,etj.etj.Keto flliqesira nuk bahen me pa hir,keto bahen me qellime krejt te rrezikshme,ky mafioz,po gjen perkrahje edhe nga shum shqiptarë te te gjitha trojeve,pasi qe po i paguajn mjaft mir.Por keta idiot po kan perkrahjen dhe te qeverive perkatese dhe te shum personav te "arsimuar"dhe shum institucioneve arsimore.Un kam ndegjuar se ky majmuni(shefqet krasniqi)eshte vllau i milazim krasniqit dhe axha i memli krasniqit,zedhensit te qeveris ne largim te kosoves,nese eshte kjo e vertet,ateher nuk don me teper koment,qe edhe qeverit kan gisht ne keto idiotizma.
Asnje lidhje farefisnore nuk kan keta ne mes vedi,mos fole permendsh!(shefqet krasniqi)eshte vllau i milazim krasniqit dhe axha i memli krasniqit,
Nese i kan mbiemrat e njejt kjo nuk do te thote qe jane vellezer!Cfar e kishte Enver Hoxha Fadil Hoxhen??
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt