Close
Faqja 2 prej 86 FillimFillim 12341252 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 852
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    A e keni lexuar ate temen qe tregonte gjoja krejt te vertetat mbi Nene Terezen?
    Disa myslimane shqiptaro/kosovar ishin mbledhur e kishin bere nje dokumentar shume te gjate mbi Nene Terezen e nuk kishin lene fjale te keqe pa thene per te
    Ndaj, si ky hoxha ka plot te tjere qe e mendojne keshtu, fatkqesisht.
    Po, kam lexuar shume qe flasin me urretje per Nene Terezen nga keto te quajtur fetare. Nuk e kuptoj nga ju buron nje urretje e tille? Se si Nene Tereza ka mjaft katolike, por ate e urrejne me shume
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

Citim Postuar më parë nga vajz Lexo Postimin
    Po, kam lexuar shume qe flasin me urretje per Nene Terezen nga keto te quajtur fetare. Nuk e kuptoj nga ju buron nje urretje e tille? Se si Nene Tereza ka mjaft katolike, por ate e urrejne me shume
    Te them te drejten deri ate dite qe pashe ate temen nuk e mendoja fare qe ka shqiptar qe e urrejne Nene Terezen... Ai dokumentari kishte lidhur ca gjera koti me njeri tjetrin, duke thene qe ajo s'beri asgje per shqiperine, qe ajo s'foli shqip ne momentin e vdekjes e gjera te tjera koti fare.
    C'ti besh.... njerez e njerez kjo bote!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Te them te drejten deri ate dite qe pashe ate temen nuk e mendoja fare qe ka shqiptar qe e urrejne Nene Terezen... Ai dokumentari kishte lidhur ca gjera koti me njeri tjetrin, duke thene qe ajo s'beri asgje per shqiperine, qe ajo s'foli shqip ne momentin e vdekjes e gjera te tjera koti fare.
    C'ti besh.... njerez e njerez kjo bote!
    Keta qe identifikojne fene me kombin , jane ca palaco qe nuk ja vlen me ju kthy pergjigje fare.
    UN JAM KRENAR QE JAM NJE BASHKEKOMBAS I NENE TEREZES
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    Ky perfaqeson talibanet e ka vendin ne Avganistan...........
    Ahh po te njejtin mendim e kam edhe une Ne vend qe te krenohet ky per Nene Terezen ky e ofendon...Ani te ishte nje person i thjesht pa titull po HOXH Po gjithqka m'varet nga personi dhe dijenija e tij.Ky hoxh qenka nje njeri thjesht koke bosh

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Ky majmun,hoxhë,dhe shum vehabista te tjer,jan vetem sherbetor te anmiqeve tan,krysisht te sllaveve,i njejti rast ka ndodh dhe ne shkoder,ku komuniteti musliman i shkodres nuk lejonte,qe busti i nanes tereze te vendoset ne hyrje te shkodres,pasi ajo na qenka kristiane.Po keto behen me qellime te caktuara anti komtare,nje figur si nene tereza,e lakmon cdo popull ne bot qe ti takoj komunitetit te vet,kurse ne shqiptaret e kemi kete figur te madhe dhe e ofendojm me lloj lloj shprehje,qe me von,dmth.pas disa viteve dhe ta hjekim krejt nga perkatsia e saj si shqiptare,pas kesaj,pastaj ata qe e kan organizu ket hoxhen per me fol kunder nene terezes,e marrin si pjestare te kombit te vet,kto gjana kan ndodh tek ne shqiptaret shum,krejt keto jan ber me ndihmen e ketyre te ashtuquajturit musliman,siq eshte rasti me leken e madh,me familjen e kastriotit,me asimilimin e bosnjes nga shqiptar ne boshnjak,te malaziasve,nga shqiptare ne "crnogorac",te grekerve,te shum serbeve,te shum makedhoneve,etj.etj.Keto flliqesira nuk bahen me pa hir,keto bahen me qellime krejt te rrezikshme,ky mafioz,po gjen perkrahje edhe nga shum shqiptarë te te gjitha trojeve,pasi qe po i paguajn mjaft mir.Por keta idiot po kan perkrahjen dhe te qeverive perkatese dhe te shum personav te "arsimuar"dhe shum institucioneve arsimore.Un kam ndegjuar se ky majmuni(shefqet krasniqi)eshte vllau i milazim krasniqit dhe axha i memli krasniqit,zedhensit te qeveris ne largim te kosoves,nese eshte kjo e vertet,ateher nuk don me teper koment,qe edhe qeverit kan gisht ne keto idiotizma.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    (shefqet krasniqi)eshte vllau i milazim krasniqit dhe axha i memli krasniqit,
    Asnje lidhje farefisnore nuk kan keta ne mes vedi,mos fole permendsh!
    Nese i kan mbiemrat e njejt kjo nuk do te thote qe jane vellezer!Cfar e kishte Enver Hoxha Fadil Hoxhen??
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Asnje lidhje farefisnore nuk kan keta ne mes vedi,mos fole permendsh!
    un vetem kisha dyshime se ashtu kam ndegjuar,nuk thash se eshte,por thash tjeter send,por ndoshta e lexoni me mire postimin tim pastaj me sulmo.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    un vetem kisha dyshime se ashtu kam ndegjuar,nuk thash se eshte,por thash tjeter send,por ndoshta e lexoni me mire postimin tim pastaj me sulmo.
    Jo jo nuk sulmova,por desha te tregoj qe nuk jane ne asnje lidhje farefisnore!Per ate nuk duhet te flisni me ,,sypozime''por me fakte!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Jo jo nuk sulmova,por desha te tregoj qe nuk jane ne asnje lidhje farefisnore!Per ate nuk duhet te flisni me ,,sypozime''por me fakte!
    po edhe ti nuk faktove kurgja me teper se un,ti vetem supozove si un,ku i ke faktet pra?

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    po edhe ti nuk faktove kurgja me teper se un,ti vetem supozove si un,ku i ke faktet pra?
    Kam fakte pasi Milazim Krasniqin e njoh personalisht me tere familjen,ky eshte nje fakt! Ju theme qe ja njoh gjithe familjen,dy vellezerit i jetojn ne Mitrovice.....etj....

Faqja 2 prej 86 FillimFillim 12341252 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •