Close
Faqja 12 prej 86 FillimFillim ... 210111213142262 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 852
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Kete Deklarate Duhet Ta Merni Ne Baza Fetare Dhe Jo Kombetare,definicioni Islam Eshte I Qarte Dhe Te Tjeret Jo Musliman Dhe Per Krishteret ,pa Mare Parasyhshe A E Ishte Tereza ,skenderbeu,edi Rama ,topalli, Anton Ceta ,anton Sereci... Dhe Cdo Tjeter Qe I Perket Fese Tjeter Pervec Islamit Shkon Ne Ferr,njeriu Eshte Ekspert Ne Kete Lemi, Nuk Ka Dhene Ndonje Definicion Nga Kimia,apo Fizika,une Habitem Me Disa Antare Te Forumit Qe Verberisht I Besojne Verzionit Boterore Te Fryre Deri Ne Gushe Per Terezen Dhe Flasin Verberisht Per Ceshtjet Qe Kane Te Bejne Me Fene Islame,personi Ne Fjale Shefqet Krasniqi Eshte Njeri I Cili E Ka Tamam Poziten ,dhe Dijen Per Te Dhene Nje Mendim Te Tille, Edhe Pse Nuk E Njoh Kete Hoxhe Pervec Se Ne Foto,por Ne Aspektin Islam Ka Te Drejte , Ndersa Cdo Kush I Cili Ka Me Teper Dituri Ne Kete Drejtim Ka Te Drejte Te Flase Dhe Te Konentoje Kurse Te Tjeret Duhet Te Mbyllin Gojen Se Duke U Munduar Te Dalin Te Dijshem Dhe Te Mencur ,na Dalin Kok Bosha
    Bota Krishtere Mburet Me Terezen, Ndersa Bota Islame Me Muhamedin,une Akoma Nuk Kam Pare Nje Arab Krishter Te Mburet Me Muhamedin, Ata Jane Njejte Sikur Muslimanet Shqiptare Qe Sulmojne Terezen.
    Tereza Veten E Ka Treguan Ne Katolicizem E Aspak Ne Anen Kombetare .
    Ti te verteten e ke than ,

por asht qellimi tjeterku, jan disa kundershtar te shumices muslimane, dhe shfrytezojn rastin ne ket menyr kose muslimant jan kunder terezes apo krishterve , apo shqiptarizmit, me kesi lloj kopalla , kan harru se tek muslimanet pamar parasysh se kush nuk asht musliman asht prej banorve te ferrit, pos kond don ZOTI me fal, pa mar parasysh se kush asht tereza a skenderi apo rugova , e shum tjer

kurr nuk dotja arijn,

keta as nuk e kan ngrit e as nuk munden me ul mentalitetin e muslimanve.

mundohen ne kesi far me natalitet te ult, e vetmja arm ju ka mbet kjo, te shkretve
    Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 08-02-2011 më 08:05

Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Kete Deklarate Duhet Ta Merni Ne Baza Fetare Dhe Jo Kombetare,definicioni Islam Eshte I Qarte Dhe Te Tjeret Jo Musliman Dhe Per Krishteret ,pa Mare Parasyhshe A E Ishte Tereza ,skenderbeu,edi Rama ,topalli, Anton Ceta ,anton Sereci... Dhe Cdo Tjeter Qe I Perket Fese Tjeter Pervec Islamit Shkon Ne Ferr,njeriu Eshte Ekspert Ne Kete Lemi, Nuk Ka Dhene Ndonje Definicion Nga Kimia,apo Fizika,une Habitem Me Disa Antare Te Forumit Qe Verberisht I Besojne Verzionit Boterore Te Fryre Deri Ne Gushe Per Terezen Dhe Flasin Verberisht Per Ceshtjet Qe Kane Te Bejne Me Fene Islame,personi Ne Fjale Shefqet Krasniqi Eshte Njeri I Cili E Ka Tamam Poziten ,dhe Dijen Per Te Dhene Nje Mendim Te Tille, Edhe Pse Nuk E Njoh Kete Hoxhe Pervec Se Ne Foto,por Ne Aspektin Islam Ka Te Drejte , Ndersa Cdo Kush I Cili Ka Me Teper Dituri Ne Kete Drejtim Ka Te Drejte Te Flase Dhe Te Konentoje Kurse Te Tjeret Duhet Te Mbyllin Gojen Se Duke U Munduar Te Dalin Te Dijshem Dhe Te Mencur ,na Dalin Kok Bosha
    Bota Krishtere Mburet Me Terezen, Ndersa Bota Islame Me Muhamedin,une Akoma Nuk Kam Pare Nje Arab Krishter Te Mburet Me Muhamedin, Ata Jane Njejte Sikur Muslimanet Shqiptare Qe Sulmojne Terezen.
    Tereza Veten E Ka Treguan Ne Katolicizem E Aspak Ne Anen Kombetare .
    Pervec budalllallekut tuaj, cfare te drejte ka ai? Ose ju kety?

Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Ty edhe me miliona argumente met pru nuk mjaft5ojn,

qfar argumenti asht mí than nan dikuj kur kurr ska lind femi kurr dhe nuk di se qysh asht me lind.

prej kurshit asht ba femija i huaj i joti, ?

kurr nuk e ka vizitu trojet shqiptare, sidin dy fjal shqip,

pa shkoll analfabete.

ka refozu ta boj nje foto me nje femi shqiptar, pershkak se nuk ka dasht te na ndihmoj

ti e din shum mirr, se kand e don dhe me te ke deshir te varrosesh,

ku asht varros kjo e mjer, ne kallkut te njerz e saj neshtetasit e saj,
    pse mi than une shqiptare, kurr kurr si ka ndihmu shqiptarve.

pse mni than nan kur nuk asht nan.

si ta njoh kur sme ka njoh.
    Shoku debil, nuk duhen te jesh femije i saj ore ajo te kete femije per ta therritur nene. Ku je rrirur ti? Nen cilin gure je dhe ke qene? Shiko metej hundes tuaj se mbetesh gjithe jeten ****, injorant...

Ne Shqiptaret i therrasim plakat e medha nene, dhe pse ajo nuk eshte nena jone, kjo eshte nje shenje nderimi. Eshte kujdesur si nje nene per njerezimin. Nje shenje qe ju trutharet ketu nuk njini, nuk dini te nderoni ose te njini miresine e saj

Nuk eshte se eshte kujsdesur vetem per krishteret por edhe per ata me fe te ndryshme, miresia e saj nuk ka pasur vecim, kufizim, por eshte kujdesur njesoj si per krishteret ashtu dhe per myslimanet, dhe fet e tjere qe ndodhen ne mbare boten. I ka dhene Kuranin myslimaneve ta lexojn para se te linin jeten...por padituraia juaj nuk di dicka te tille, kupothet kur nuk di dhe kur nuk e qep gojen atehere tregon veten si njeri

Ndersa per eshtrat e saj qe u shtrin ne Indi dhe jo ne Shqiperi eshte e qarte se ajo atje e kishte vendin sepse atje u kujdes ne shume per njerezimin. Eshtrat e saj jane atje por Shpirti saj eshte kudo, si ne Indi, ashtu edhe ne Shqiperi, se ne Europe dhe kudo ne fare boten ku miresia e saj njihet dhe ku njerezik kan tru dhe jo si ju ketu...
    Ndryshuar për herë të fundit nga thirsty : 08-02-2011 më 10:45
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Atdhetar Maska e Dasius
    Anëtarësuar
    21-07-2010
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    288
    Nënë Tereza është e rëndësishme në rrafshin:

fetar,
    kulturor ndërkombëtar,
    historik,
    humanist,
    e ndonjë tjetër që smë kujtohet,

mirëpo Nënë Tereza nuk ka asnjë vlerë në rrafshin e ngushtë nacionalist, atdhetar.

Unë vetë jam nacionalist si shumë nga forumistat këtu dhe për mua, përveç respektit që kam për Nënë Terezën për atë që është, ajo nuk thotë asgjë me rëndësi. Për mua Nënë Tereza nuk ka asnjë vlerë.

Ose e thënë më mirë, Nënë Tereza ka po aq vlerë sa edhe Jim Belushi, Ana Oxa, Eliza Dushku, Aleksandër Moisiu, apo fundja edhe aritekt Sinani ose ai Papa që ia harrova emrin. Asnjëri nga këta pavarësisht famës dhe autoritetit që kanë fituar, nuk kanë bërë asgjë me vlerë për atdheun tim, për popullin tim.
    Atdheu mbi të gjitha
    Tradhtarët në të s'ëmës

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Shembulli qe ofrove ishte jo i drejte. Profeti i fese tende eshte nje figure qe nderohet nga besimtare qe i perkasin kesaj feje. Ndersa ti si shqiptar sa krenar ndihesh per nje figure si Nene Tereza te cilen e nderon gjithe Shqiperia dhe nje bote e tere jo vetem e krishtere. Krahasimi qe ben nuk qendron. Ndersa kembengulja qe tregon thjesht perforcon idene time qe ju e gjykoni figuren e saj pse eshte e krishtere
    Nuk e gjykoj në bazë të fesë së saj e dhashë shpjegimi do të duhej t'a kishe lexuar:

E njejta gjë vlen edhe për Nënë Terezën është një figurë fetare dhe duhet t'a trajtojmë si të tillë, të paktën ky mbetet mendimi im pavarësisht cilës fe i takon Nënë Tereza,...
    Edhe sikur të ishte muslimane p.sh Muhammed Nasirudin Albani ka qenë Shkodran bota Islame e cilëson si dijetarin më të madh në 5 shekujt e fundit, madje e ka ruajtur emrin, gjuhën dhe identitetin e vet kombëtar, për atë edhe iu vu emri el-Albanij (nga Shqipëria, i Shqipërisë apo Shqiptari = i përfshin të tria kuptimet), por prapë në aspektin kombëtar zero, e nderoj si një dijetar të madh të fesë Islame, por për Shqiptari nuk ka merita, njësoj siç i trajtoj figurat muslimane i trajtoj ato krishtere.
    I nderuar Darius, për çdo gjë në jetë të cilën e pretendon duhesh të deshmohesh Nënë Tereza me prejardhje nga Shkupi, Sheik Albani me prejardhje nga Shkodra nuk e kanë deshmuar vetën në Çështjen Kombëtare, ska dyshim si çdo njeri meritojnë respekt për përkushtimin e tyre ajo në besimin katolik, ky në atë islam, por veprat janë ato që flasin e për asnjërin nuk deshmojnë diçka pro kauzës kombëtare.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Jo askush nuk po thotë e urrej, madje as Dr. Shefqet Krasniqi nuk tha ashtu, thjeshtë dhe qartë sipas muslimanëve katolikët janë në ferr dhe sipas katolikëve muslimanët janë në ferr.
    Kjo njëherit përbën diferencimin midis dy feve, për ndryshe nuk do të ishin dy fe, por një e vetme.
    Po pse duhet shprehur ne kete menyre? Per myslimanet, qe te gjithe njerezit e feve te tjera jane ne ferr (perfshire edhe myslimanet e sekteve te tjera si psh bektashinjt), nderkohe qe nuk eshte e vertete e kunderta.
    Une njoh plot katolik ketu ku jetoj, e asnjehere asnjeri nuk me ka thene nje gje te tille. Kur eshte diskutuar tema e fese qe te gjithe kane qene me idene: ne e respektojme fene tuaj, rendesi ka qe te gjithe besojme ne nje Zot! Ndaj, te shkosh ne ferr apo parajse nuk varet nga feja qe ndjek, por nga gjera te tjera... edhe myslimanet mund te shkojne ne ferr nese nuk sillen sipas "rregullave" qe feja e tyre ka.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Bla bla bla pse kush eshte ky qe e dika kaq mire se ku do shkoje njeri apo tjetri,"zoti" vete?.po ky vete ku e ka vendin qe po deformon bashke me arabet shqipfoles identitetin shqiptar?
    Nënë Tereza ka po aq vlerë sa edhe Jim Belushi, Ana Oxa, Eliza Dushku, Aleksandër Moisiu, apo fundja edhe aritekt Sinani ose ai Papa
    Papa Albani ka bere shume po te lodhesh pak te lexosh.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Si mundeni te debatoni per nje person qe ka vdekur?!
    Si mundeni te ndytni nje person qe ka bere mire ne bote vetem e vetem qe sju ka ndihmuar Shqiptarve?!
    Si mundeni ti thoni vetes se jeni shpirt mire ose paqedashes ?!!!!!
    Si si si ????,,,,
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Po pse do ti japim gjithmone ton polemik ç'do teme...
    Po pse nuk jemi te nje mendje te gjithe ne shqipot, te pakten per figura si nene Tereza, pse?!
    Kurre nuk kemi per te qene nje popull si te tjeret..., pasi nuk biem ne nje mendje!
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Ska bashkim pa e fol te verteten , tjer popull jan te nje mendimi , dhe nuk jan injoranta sikur shqiptart mos me dit me dallu fen prej kombit.

Tereza asht kan fetare e aspak kombtare.

e ka vleften e vet ne kish apo ku ta di un, ajo ska lidhje me fakullteta e me shqiptarizem

e ndertojn para fakulltetit, ku ajo dy vjet shkoll si ka.
    Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 08-02-2011 më 14:10

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Xhenet.M.S. Lexo Postimin
    Si mundeni te ndytni nje person qe ka bere mire ne bote vetem e vetem qe sju ka ndihmuar Shqiptarve?!
    Si mundeni ti thoni vetes se jeni shpirt mire ose paqedashes ?!!!!!
    Si si si ????,,,,
    edhe une si ti mbetem pa fjale kur lexoj komente si keto ketu, vertet nuk di ca pergjigje ti jap...
    nga vjen tere ky mllef une nuk arrij ta kuptoj...kur do ndryshojne keta njerez???

Faqja 12 prej 86 FillimFillim ... 210111213142262 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •