Close
Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 229
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Grosse Islamkonferenz des Islamischen Zentralrats (IZRS) wirft hohe Wellen: Einer der Redner in Biel ist Imam Shefqet Krasniqi, laut «Tages-Anzeiger» Führer der Fundamentalisten im Kosovo.

Emri:  2.jpg

Shikime: 360

Madhësia:  11.4 KB

Shefqet Krasniqi.

Mutter Teresa gehöre in die Hölle, weil sie keine Muslimin gewesen sei. «Krasniqi ist eine Integrationsfigur für Kosovaren und sehr beliebt bei kosovarischen Muslimen in der Schweiz», so IZRS-Sprecher Qaasim Illi. Was er früher gesagt habe, tue nichts zur Sache. CVP-Sprecherin Marianne Binder entgegnet: «Wenn Leute eingeladen werden, die einen kompletten Blödsinn erzählen und das nicht einmal in einer Landessprache, haben sie hier nichts zu suchen.» Auch FDP-Nationalrat Christian Wasserfallen meint: «So ein Anlass ist für Muslime in der Schweiz kontraproduktiv. Die liberalen Kräfte des europäischen Islams müssen aufstehen und dem IZRS Grenzen aufzeigen!»

(sut/20 Minuten)
    Nachrichten aktuell

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Kty koktulit nje bilet per ne Avganistan sish kon kec meja nxjer edhe ate nje drejtimeshese si duket atje e paska vendin te talibanet bile atje sen perzihet ne politik...

Perjashtuar Maska e Loti-99
    Anëtarësuar
    21-11-2009
    Postime
    216
    Vetëvendosje nuk betohet para flamurit e Kushtetues së Kosovës

Publikuar: Sot, më 07 shkurt 2011

Prishtinë, 7 shkurt - Katërmbëdhjetë mandatarët e lëvizjes Vetëvendosje, si dha katër nga komuniteti serb që kanë marrë mbështetjen e popullit për t’i përfaqësuar në legjislativ, mund të përjashtohen në fillim nga Kuvendi i Kosovës nëse refuzojnë të japin betimin e përcaktuar me Kushtetutën e vendit.

Të etiketuar si “rebelët e Kuvendit”, lëvizja Vetëvendosje ka paralajmëruar një befasi për kosovarët në seancën e parë konstituive të Kuvendit të Kosovës, shkruan sot “Zëri”.

Duke e lënë përfundimisht si surprizë, megjithatë kanë lënë të kuptohet se nuk do të betohen para Kushtetutës dhe flamurit të Republikës së Kosovës, por do të bëjnë një betim tjetër që përkon me idenë dhe platformën e tyre për bashkim kombëtar.

Anëtarët e Grupit Parlamentar të Vetëvendosjes besojnë se duke kundërshtuar betimin me Kushtetutën e vendit ata shprehin ‘protestën’ ndaj këtij akti juridik. Kushtetuta e Kosovës për ta, as për së afërmi nuk i plotëson nevojat e qytetarëve të Kosovës.

“Jo me Kushtetutë! Do ta bëjmë me një mënyrë tjetër, sikurse që i kemi pasur të veçanta edhe idetë edhe veprimet, edhe atë ditë do të jetë diçka e veçantë”, thotë Galuk Konjufca.
    --------------------------------------

Haaaaa se kjo u dit ka her qe keta punoin se bashku e besa jo veq se bashku por per keta krejt se
    pra vetvendosja e albinit me rada-trajkoviqin se bashku kunder shtetit kushtetutes e simboleve te Kosoves
    keta jan patriotat qe do ta bejn shqiperin etnik haaaaaa

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Grosse Islamkonferenz des Islamischen Zentralrats (IZRS) wirft hohe Wellen: Einer der Redner in Biel ist Imam Shefqet Krasniqi, laut «Tages-Anzeiger» Führer der Fundamentalisten im Kosovo.

Emri:  2.jpg

Shikime: 360

Madhësia:  11.4 KB

Shefqet Krasniqi.

Mutter Teresa gehöre in die Hölle, weil sie keine Muslimin gewesen sei. «Krasniqi ist eine Integrationsfigur für Kosovaren und sehr beliebt bei kosovarischen Muslimen in der Schweiz», so IZRS-Sprecher Qaasim Illi. Was er früher gesagt habe, tue nichts zur Sache. CVP-Sprecherin Marianne Binder entgegnet: «Wenn Leute eingeladen werden, die einen kompletten Blödsinn erzählen und das nicht einmal in einer Landessprache, haben sie hier nichts zu suchen.» Auch FDP-Nationalrat Christian Wasserfallen meint: «So ein Anlass ist für Muslime in der Schweiz kontraproduktiv. Die liberalen Kräfte des europäischen Islams müssen aufstehen und dem IZRS Grenzen aufzeigen!»

(sut/20 Minuten)
    Nachrichten aktuell
    ALLAHU e rruajt ket njeri, TRIM

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    VETËVENDOSJE! DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

Qysh dalin hijenat menjëher e tregoj antishqiptarzimen , gjethon e gjithkund ku i duket se kan teren.
    ani luzha e hard-llapi e disa hijena te tjera.
    Kta haptaz e dojn elemnoitn shqiptar jasht Kosoves.
    Kta tash jan ata që vazhdojn misionin që mbi një shekulle ka fillua serbia.

Nuk e di qysh lejohen këto hijena antishqiptare të bëhen pjesë e Forumit Shqiptarë!

Tur për moderatorët që tolerojnë këta gjakprsiht e të përzier me shkije të futen e të shprehen kundër elemntit shqiptarë në Kosovë.

Kosova ështe e shqiptarëve , deshet apo nuk deshet ju fundrina!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    ALLAHU e rruajt ket njeri, TRIM
    Me i ofendu tjeret tek ju eshte trimeri. Po me dal nje vahabist me thene se Adem Jashari ka shku ne xhehenem se nuk ka luftu per xhihad e sheriat, per ju ai person qenka 'trim'. 'allahu' sun e ruan as veten, e ky thote po ta run kete hoxhe.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    hhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa a lopa qe koke ti, a je ka pas emnin ADEM e jo anton kqira,

e ky e ka emrin shefqet dhe ky ika shpetu plumbnave te shkaut, se edhe ky te njejtin qellim e ka pas si Ademi dhe e ka qu amanetin e ti deri ne vend, deri ne momentin e fundit ka luftu,

kqyreti pak at msusin tand áton kqyrren se si i shan shqiptart. dhe ik si kurrvat prej lufte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 07-02-2011 më 09:53

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Prishtinë, 7 shkurt - Katërmbëdhjetë mandatarët e lëvizjes Vetëvendosje, si dha katër nga komuniteti serb që kanë marrë mbështetjen e popullit për t’i përfaqësuar në legjislativ, mund të përjashtohen në fillim nga Kuvendi i Kosovës nëse refuzojnë të japin betimin e përcaktuar me Kushtetutën e vendit.
    ....jo qe kemi mi perjashtu .....po stupc kemi mi kput n'kurriz tu i rreh , per kryp e kep kemi mi bo.....qenat....

ja kemi mi zbut keto kafsh sja skemi mu munu hiq....

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Pse?A bashk jane bere keta a???
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Pse?A bashk jane bere keta a???
    Aiiiiiiiii,e panjohura minoritetet jan me Hashimin
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •