Si t'ua ve emrin qendrimeve te tua kur ato shkojne ne favor te serbit ?
Prandaj te them qe ajo qe mbron nuk eshte e drejte ! Une nuk mbroj Ramen ! Ne rast se nuk me ke kuptuar kur ke lexuar , per mua , emri i personit , qofte ky ne krye te nje partie , qofte edhe president apo kryeminister , nuk ka asnje rendesi !
Kombi shqiptar eshte komb qe prodhon sa te doje si kryeministra ashtu edhe presidente apo gjenerale ! Kete e ka treguar historia !
Ajo me te cilen merrem une , jane fenomente apo dukurite ! Pleqte tane , asnje here nuk perdornin dhunen , mohimin , apo uljen e tjetrit , kur ishte fjala per te zgjidhur nje konflikt apo kundershti ! Por perdornin mencurine e trasheguar !
Atehere cila eshte arsyeja , qe ne ketu mbrojme qendrimet e dhunshme , arbitrare , pa logjike dhe armiqesore ? Cila eshte arsyeja qe opozites nuk iu "shfry" kerkesa per te ripare (dhe jo rinumeruar sic genjejne shume dashakeqes) procesin e votimit ne 2009 -ten ? Cila eshte arsyeja , kur zvkryeministri kapet me presh ne b.... , i dilet ne mbrojtje , kunder gjithe njerezve qe e pane "live" ?
Cila eshte arsyeja e zbrazjes se armeve , kunder njerezve ne bulevard dhe me duar ne xhepa ? Cdo te thote kjo , qe ky satan i quajtur Sali , vete heton , vete percakton se kush arrestohet dhe kush jo , qe partia e tij te jete hetuesja (ai vete se PD-ja nuk ekziston , aktualisht nuk ka as organe drejtuese ) , ben gjykaten etj . etj. etj ? Ku kerkon ta coje Shqiperine ky mjeran ? Ne partine "shtet" ? Ne arbitraritet dhe ne kaos ?
Ne fund te fundit , cfare eshte ajo qe na ndan mua dhe ty ne gjykimin e ketyre ngjarjeve ? Perse ti ke kundershti me mua ?
A jemi nje komb ? A kemi te njejtat interesa ? A mundet te masakrojme njeri-tjetrin per efektet e Metes -Saliut apo Rames ? Vjedhja per ty a eshte vjedhje e shtetit te drobitur shqiptar ? Vrasja e atyre 26 veteve ne Gerdec dhe plagosja e 300 te tjereve a jane per ty jete shqiptare ? Perse Ministri i qeverise Berisha duhet t'i shmanget dhenies llogari para drejtesise me yckela proceduriale dhe imunutete qeveritare ?
Keto jane fenomenet me te cilat une nuk jam dakort dhe nuk mund t'i perkrah ! Keto fenomene jane dashakeqe dhe antishqiptare , sepse ti i shikon plaget qe po hapin !
Me kete gjendje te klases politike shqiptare , popullit shqiptar i duhet medoemos te beje zgjedhje te pergjithshme cdo vit ! Ne Shqiperi nuk ka prokurori , se po te kishte , ata persona qe kane uzurpuar partite shqiptare duhet te ishin te gjithe ne burg , i gjithe klani Ramizist duke filluar nga Sali Berisha e Fatos Nano dhe me radhe duke vazhduar me Ilira e Medira &co ! Te gjithe cfare kane bere krime ne kuriz te Shqiperise !
Dhe nuk jane krime te bera tjesht per para ! Por keta zaberhane kane gelltitur nje luge corbe te prishur tek te huajt dhe qarqet antishqiptare !
Nuk mund te shkaterrohej keshtu me themel Shqiperia edhe sikur ta kishte drejtuar qofte edhe nje analfabet , mjafton te mos ishte antishqiptar !
Krijoni Kontakt