Close
Faqja 211 prej 220 FillimFillim ... 111161201209210211212213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,101 deri 2,110 prej 2192
    i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Kujdes kon e quan serb.
    Ti po me akuzon mua se une gjoja qenkam me Serbin?!!!!
    A me njeh ti mua?!
    Me njeh familjen time?!
    Perderisa familja ime i ka sherbyer atdheut dhe kan dhan jeten per atdhe,ti ndoshta ke bere pazarlleqe me greket,bashke me Ram greko filin.
    Plako une jam Shqiptar nga Kosova,une nuk e di ndoshta me detaje se qysh eshte politika ne Shqiperin ton te dashur....por une e di ta dalloj te bardhen nga e zeza,gje qe ti nuk din ta dallosh ose ndoshta nuk don ta dine.
    Prap e perseris edhe Berisha ka shum...te meta gabime te medha,por prap eshte me i mire se Greko fili Rama.
    Une them se duhet komplet klasa politike ne Shqiperi dhe Kosove te largohem dhe te vine ne pushtet njerezit si Albin Kurti.

Tung...por kujdes tjera her kon e akuzon.
    Si t'ua ve emrin qendrimeve te tua kur ato shkojne ne favor te serbit ?
    Prandaj te them qe ajo qe mbron nuk eshte e drejte ! Une nuk mbroj Ramen ! Ne rast se nuk me ke kuptuar kur ke lexuar , per mua , emri i personit , qofte ky ne krye te nje partie , qofte edhe president apo kryeminister , nuk ka asnje rendesi !
    Kombi shqiptar eshte komb qe prodhon sa te doje si kryeministra ashtu edhe presidente apo gjenerale ! Kete e ka treguar historia !

Ajo me te cilen merrem une , jane fenomente apo dukurite ! Pleqte tane , asnje here nuk perdornin dhunen , mohimin , apo uljen e tjetrit , kur ishte fjala per te zgjidhur nje konflikt apo kundershti ! Por perdornin mencurine e trasheguar !

Atehere cila eshte arsyeja , qe ne ketu mbrojme qendrimet e dhunshme , arbitrare , pa logjike dhe armiqesore ? Cila eshte arsyeja qe opozites nuk iu "shfry" kerkesa per te ripare (dhe jo rinumeruar sic genjejne shume dashakeqes) procesin e votimit ne 2009 -ten ? Cila eshte arsyeja , kur zvkryeministri kapet me presh ne b.... , i dilet ne mbrojtje , kunder gjithe njerezve qe e pane "live" ?
    Cila eshte arsyeja e zbrazjes se armeve , kunder njerezve ne bulevard dhe me duar ne xhepa ? Cdo te thote kjo , qe ky satan i quajtur Sali , vete heton , vete percakton se kush arrestohet dhe kush jo , qe partia e tij te jete hetuesja (ai vete se PD-ja nuk ekziston , aktualisht nuk ka as organe drejtuese ) , ben gjykaten etj . etj. etj ? Ku kerkon ta coje Shqiperine ky mjeran ? Ne partine "shtet" ? Ne arbitraritet dhe ne kaos ?

Ne fund te fundit , cfare eshte ajo qe na ndan mua dhe ty ne gjykimin e ketyre ngjarjeve ? Perse ti ke kundershti me mua ?

A jemi nje komb ? A kemi te njejtat interesa ? A mundet te masakrojme njeri-tjetrin per efektet e Metes -Saliut apo Rames ? Vjedhja per ty a eshte vjedhje e shtetit te drobitur shqiptar ? Vrasja e atyre 26 veteve ne Gerdec dhe plagosja e 300 te tjereve a jane per ty jete shqiptare ? Perse Ministri i qeverise Berisha duhet t'i shmanget dhenies llogari para drejtesise me yckela proceduriale dhe imunutete qeveritare ?

Keto jane fenomenet me te cilat une nuk jam dakort dhe nuk mund t'i perkrah ! Keto fenomene jane dashakeqe dhe antishqiptare , sepse ti i shikon plaget qe po hapin !

Me kete gjendje te klases politike shqiptare , popullit shqiptar i duhet medoemos te beje zgjedhje te pergjithshme cdo vit ! Ne Shqiperi nuk ka prokurori , se po te kishte , ata persona qe kane uzurpuar partite shqiptare duhet te ishin te gjithe ne burg , i gjithe klani Ramizist duke filluar nga Sali Berisha e Fatos Nano dhe me radhe duke vazhduar me Ilira e Medira &co ! Te gjithe cfare kane bere krime ne kuriz te Shqiperise !
    Dhe nuk jane krime te bera tjesht per para ! Por keta zaberhane kane gelltitur nje luge corbe te prishur tek te huajt dhe qarqet antishqiptare !
    Nuk mund te shkaterrohej keshtu me themel Shqiperia edhe sikur ta kishte drejtuar qofte edhe nje analfabet , mjafton te mos ishte antishqiptar !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 01-02-2011 mė 11:20

Citim Postuar mė parė nga juanito02 Lexo Postimin
    Reaksion zinxhir ne shume vende me diktatura "demokratike si kjo e jona" dhe duket sikur i komandon nje dore te tera. Egjipti, Yemeni, Jordania, Shqiperia.
    Te gjtha keto ditatura "demokratike" kane si emerues te perbashket vjedhjen e zgjedhjeve, korrupsionin galopant, nepotizem, klientelizem te theksuar etj.
    Ska me rruge per Saliun o do mbyllet ne spital psikiatrik se ka dhene shenja te qarta cmendurie, ose te ike nga syte kembet e te fshihet ne ndonje bire qe mos ta arrijne ata qe i ka gjakosur ne vite e deri sot e ti ruhet vetgjyqesise se tyre.
    Nuk e perkrah me kush nga bota thjeshte po shikojne degradimin e tij dhe po mendojne si te hiqet qafe nga pushteti njelloj si presidentet e Egjiptit, Yemenit e Jordanise e te ndonje shteti tjeter.
    Po boll o injorante se na hapet barkun! Si krahason diktaturen e Egjiptit qe ka 30 vjet ne pushtet me qeverine demokratike te Shqiperise qe u zgjodh vetem dy vjet me pare? Dhe Jordania s'ka president po ka mbret. O zot si na kane mbyt injorantet qe e shesin veten si te dijshem!!!!

Citim Postuar mė parė nga juanito02 Lexo Postimin
    Reaksion zinxhir ne shume vende me diktatura "demokratike si kjo e jona" dhe duket sikur i komandon nje dore te tera. Egjipti, Yemeni, Jordania, Shqiperia.
    Te gjtha keto ditatura "demokratike" kane si emerues te perbashket vjedhjen e zgjedhjeve, korrupsionin galopant, nepotizem, klientelizem te theksuar etj.
    Ska me rruge per Saliun o do mbyllet ne spital psikiatrik se ka dhene shenja te qarta cmendurie, ose te ike nga syte kembet e te fshihet ne ndonje bire qe mos ta arrijne ata qe i ka gjakosur ne vite e deri sot e ti ruhet vetgjyqesise se tyre.
    Nuk e perkrah me kush nga bota thjeshte po shikojne degradimin e tij dhe po mendojne si te hiqet qafe nga pushteti njelloj si presidentet e Egjiptit, Yemenit e Jordanise e te ndonje shteti tjeter.
    jemi vende fqinje, kshuqe normal qe do kete reaksion zinxhir. jemi dhe nje rrac, kemi te njejtat tradita. mese normale qe keto protesta te kene lidhje me njera tjetren

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402
    Jam i interesuar te marr vesh se c'fare mase ka dhene prokuroria per policet qe sulmuan me shkopinj dhe mbrojtese e i perplasen pas murit pensionistet qe po rrinin prane Kuvendit duke vezhguar?

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    strateg i madh ki Edverua ..... nderkohe qe eshte nen hetim per organizim PUCI te SHTETIT demokratik gjen guximin edhe te ulet ne tavoline .... uroj qe mos te veje si kondite kryesore qe te behet President ne vend te Topi-t me idene per tu veteshpallur mbret .....
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Asnje dialog te mos beje Berisha me kete maskarain.
    Ky te shkoje ne gjyq per maskaraden qe beri dhe dialogun ta bejne ata qe jane politikane ne PS e jo kriminela.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Dialog per c`fare?
    Per kutite e votimit!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Le te ulen ne tryez dhe te bien ne konsensus , keshtu shmangen dhe ato demostrata te pakuptimt .

Le ta bejn me rradhe rolin e kryeministrit, gjashte muaj njeri dhe gjashte muaj te tjera tjetri :-D
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Me sa duket tavolina qenka per burra dhe prandaj po shikoj do reagime te "lumtura" ketu ! Po si duket Berisha nuk i paska te mbara tavolinat , i pelqen me shume erresira e nates dhe rremuja ! Atehere mund te bej dicka qe pastaj te akuzoje te tjeret !

Tavolinat si duket ia cjerrin masken ! E cila dhe tani nuk eshte se nuk po i varet ne fytyre !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2010
    Postime
    143

fadil lushi;moj nena shqiperi me jep nder

Citim Postuar mė parė nga ardit mustafa Lexo Postimin
    Ky Fadili mir po shkruen po apet PD ja man anen. Nuk munet me kon ky asnjajs.
    i nderuar Ardit, fillimisht te faleminderohem qe ma kishe lexuar shkrimin. Per sa i perket faktit se "apet ja ma anen PD", kisha me thane se s'eshte e vertete, se paku ne kete shkrim desha te jem neutral. Fadili

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •