Close
Faqja 212 prej 220 FillimFillim ... 112162202210211212213214 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,111 deri 2,120 prej 2192
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    per mendimin time nuk duhet te kete me bisedime per pozicionet qe kane marre te dyja anet
    pasi n q se do kemi bisedime dhe do arrihet nje marrveshje dikush duhet te ndershkrohet dhe te denohet ne maksimum dhe te zhduket njehere e pergjithmon nga politika

pasi dikush po genjen dhe po abuzon shume rende me gjendjen aktuale

kemi PD me SALIN ne krye ku akuzon per pucizem ,per bllokmen etj etj

perballe kemi PS me EDIN ku akuzon per korrupsin ,vjedhje ,vrasje etj etj

tani n q se do kemi marrveshje nuk kemi te bejme me me politikane por me mafioza(qe nuk ve dyshim qe jane te tilla)qe bejne marrveshje per interesat personale

te gjendet fajtori i gjithe kesaj historie dhe ti gjendet vendi dhe pastaj te vazhdojne bisedimet

saper protestat jo qe i mbeshtese por ti ishte vene flak gjithe tiranes qe ta marrin veshe te gjithe qeveria qe popullit i ka ardhur ne maje te hundes
    cmimet jane ne stratosfere ,papunsia eshte ne kulem, shendetesia eshte cope-cope ,asistenca qe marrin eshte qesharake ,plehrat qe po na vijne nga italia,deti i falur grekut etj etj etj

por ne keto protesta te mos kene ngjyra politike ( **** them all )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OPARI : 01-02-2011 mė 15:27

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga bamatat Lexo Postimin
    Si t'ua ve emrin qendrimeve te tua kur ato shkojne ne favor te serbit ?
    Prandaj te them qe ajo qe mbron nuk eshte e drejte ! Une nuk mbroj Ramen ! Ne rast se nuk me ke kuptuar kur ke lexuar , per mua , emri i personit , qofte ky ne krye te nje partie , qofte edhe president apo kryeminister , nuk ka asnje rendesi !
    Kombi shqiptar eshte komb qe prodhon sa te doje si kryeministra ashtu edhe presidente apo gjenerale ! Kete e ka treguar historia !

Ajo me te cilen merrem une , jane fenomente apo dukurite ! Pleqte tane , asnje here nuk perdornin dhunen , mohimin , apo uljen e tjetrit , kur ishte fjala per te zgjidhur nje konflikt apo kundershti ! Por perdornin mencurine e trasheguar !

Atehere cila eshte arsyeja , qe ne ketu mbrojme qendrimet e dhunshme , arbitrare , pa logjike dhe armiqesore ? Cila eshte arsyeja qe opozites nuk iu "shfry" kerkesa per te ripare (dhe jo rinumeruar sic genjejne shume dashakeqes) procesin e votimit ne 2009 -ten ? Cila eshte arsyeja , kur zvkryeministri kapet me presh ne b.... , i dilet ne mbrojtje , kunder gjithe njerezve qe e pane "live" ?
    Cila eshte arsyeja e zbrazjes se armeve , kunder njerezve ne bulevard dhe me duar ne xhepa ? Cdo te thote kjo , qe ky satan i quajtur Sali , vete heton , vete percakton se kush arrestohet dhe kush jo , qe partia e tij te jete hetuesja (ai vete se PD-ja nuk ekziston , aktualisht nuk ka as organe drejtuese ) , ben gjykaten etj . etj. etj ? Ku kerkon ta coje Shqiperine ky mjeran ? Ne partine "shtet" ? Ne arbitraritet dhe ne kaos ?

Ne fund te fundit , cfare eshte ajo qe na ndan mua dhe ty ne gjykimin e ketyre ngjarjeve ? Perse ti ke kundershti me mua ?

A jemi nje komb ? A kemi te njejtat interesa ? A mundet te masakrojme njeri-tjetrin per efektet e Metes -Saliut apo Rames ? Vjedhja per ty a eshte vjedhje e shtetit te drobitur shqiptar ? Vrasja e atyre 26 veteve ne Gerdec dhe plagosja e 300 te tjereve a jane per ty jete shqiptare ? Perse Ministri i qeverise Berisha duhet t'i shmanget dhenies llogari para drejtesise me yckela proceduriale dhe imunutete qeveritare ?

Keto jane fenomenet me te cilat une nuk jam dakort dhe nuk mund t'i perkrah ! Keto fenomene jane dashakeqe dhe antishqiptare , sepse ti i shikon plaget qe po hapin !

Me kete gjendje te klases politike shqiptare , popullit shqiptar i duhet medoemos te beje zgjedhje te pergjithshme cdo vit ! Ne Shqiperi nuk ka prokurori , se po te kishte , ata persona qe kane uzurpuar partite shqiptare duhet te ishin te gjithe ne burg , i gjithe klani Ramizist duke filluar nga Sali Berisha e Fatos Nano dhe me radhe duke vazhduar me Ilira e Medira &co ! Te gjithe cfare kane bere krime ne kuriz te Shqiperise !
    Dhe nuk jane krime te bera tjesht per para ! Por keta zaberhane kane gelltitur nje luge corbe te prishur tek te huajt dhe qarqet antishqiptare !
    Nuk mund te shkaterrohej keshtu me themel Shqiperia edhe sikur ta kishte drejtuar qofte edhe nje analfabet , mjafton te mos ishte antishqiptar !
    Pajtohem po thuajse komplet me ata se cfare ke shkruar ty,por nuk pajtohem kur thua se Policia shtiu ne protestus me duar ne xhepa,jo zoteri e ke gabim ata nuk ishin protestus te qet,por ishin te dhunshum ishin protestus me arme.
    Cfare i thua ti ati te cmendurit kur e hudh ne tok flamurin shqiptar?!,cfare i thua ti atyre protestusve qe pos qe djegin makina djegin edhe "peme" kjo eshte katastrofa me e madhe.Mendon qe keta jan protestus te qet?!!
    Edhe une jam kunder Berishes,edhe une jam per me rrezu Berishen,por une jam qe Rama mos me ardhe ne pushtet,por me ardhe kuadra te reja qe punojne per interesat Kombetare para interesave klanore,partiake,personale,etj.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Asnje dialog te mos beje Berisha me kete maskarain.
    Ky te shkoje ne gjyq per maskaraden qe beri dhe dialogun ta bejne ata qe jane politikane ne PS e jo kriminela.
    Dikur shoku Dullė nxirrte herė pas here "grupe armiqėsore" nė periudha tė ndryshme, nė ekonomi, nė ushtri, nė kulturė etj... etj..., dhe tė gjitha kėto grupe i zbulonte gjithmonė Partia (nėnkupto ai vetė) dhe asnjėher organet e sigurimit.
    Qė tė ishte i Enverosur Saliu e dija po qė tė zbatonte me detaje edhe nga kjo anė Dullėn kėtė nuk ma kishte marė mėndja.

P.s. Me ato kallėpet e tritolit ē'u bė??

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Asnje dialog te mos beje Berisha me kete maskarain.
    Ky te shkoje ne gjyq per maskaraden qe beri dhe dialogun ta bejne ata qe jane politikane ne PS e jo kriminela.
    po nuku ka dialog me puciste ore joooo ..... i ka vdekur nena atij muhabeti ....

njehere te dalin pergjegjesite e Topit, Rames ne katror, Shish-it etj dhe pastaj diallog edhe me tre L po deshen .....

une do te thoja qe dialllogu behet me te tjere persona dhe jo me ata qe tashme jane djegur e percelluar .... Nano sipas meje do te ishte shpetimi i PS .....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesuesi_1 : 01-02-2011 mė 15:32
    "They will not control us, We will be victorious"

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Dikur shoku Dullė nxirrte herė pas here "grupe armiqėsore" nė periudha tė ndryshme, nė ekonomi, nė ushtri, nė kulturė etj... etj..., dhe tė gjitha kėto grupe i zbulonte gjithmonė Partia (nėnkupto ai vetė) dhe asnjėher organet e sigurimit.
    Qė tė ishte i Enverosur Saliu e dija po qė tė zbatonte me detaje edhe nga kjo anė Dullėn kėtė nuk ma kishte marė mėndja.

P.s. Me ato kallėpet e tritolit ē'u bė??

Ti ke qen me 21 janar ne proteste, i ke shpetuar policise dhe tani ben ne forum humor talles duke qeshur . Po te te kishte kap policia a do qeshje ne ate moment sic po qesh tani ne forum ?

Ju jeni njerezit me komunist qe veprat tuaja te dhunshme duke demtuar vendin ne integrim , ne ekonomi, ne imazh e ktheni ne barcalete dhe humor .

Nuk keni faji ju por Sala qe nuk po i ndeshkon ashtu sic duhet ta kishit merituar
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 01-02-2011 mė 15:49
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Ti ke qen me 21 janar ne proteste, i ke shpetuar policise dhe tani ben ne forum humor talles duke qeshur . Po te te kishte kap policia a do qeshje ne ate moment sic po qesh tani ne forum ?

Ju jeni njerezit me komunist qe veprat tuaja te dhunshme duke demtuar vendin ne integrim , ne ekonomi, ne imazh e ktheni ne barcalete dhe humor .

Nuk keni faji ju por Sala qe nuk po i ndeshkon ashtu sic duhet ta kishit merituar
    A mos duroftė, themi ne kur ndonjė do tė bėj si i ditur.
    Unė kam qėnė para 21 Janarit, nė 21 Janar, nė 28 Janar do jemė edhe tė premten tjetėr se jam njėri i lirė dhe kėtė ma garanton Kushtetuta e Rrepublikės time por ti nuk mund ta kuptosh kėtė gjė.

P.s. Shum herė nuk tė jam pėrgjigjur pėr ato qė shkruan duke mė cituar mua por mė nė fund duhet ta kuptosh se bėhesh qesharak me ato qė shkruan.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2010
    Postime
    143
    Citim Postuar mė parė nga ASrock4u2 Lexo Postimin
    o fadil..eshte zgjedhja jote kur thua " edvin kristaq rama"..por kur thua "sali berisha" perse nuk thua "sali ram berisha" ? ram berisha..karrocieri i kooperatives i cili bente dhe punen e hoxhes se fshatit ne te fshehte..duke qene asnjanjes do te jesh me i besueshem edhe per ato gjerat e tjera qe thua
    Gimi, faleminder qe ma kishe lexuar shkrimin, megjithate une ne kete shkrim bera perpjekje qe mos te marr taraf, as kah Sali Berisha po as kah Edvin Rama.

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Pajtohem po thuajse komplet me ata se cfare ke shkruar ty,por nuk pajtohem kur thua se Policia shtiu ne protestus me duar ne xhepa,jo zoteri e ke gabim ata nuk ishin protestus te qet,por ishin te dhunshum ishin protestus me arme.
    Cfare i thua ti ati te cmendurit kur e hudh ne tok flamurin shqiptar?!,cfare i thua ti atyre protestusve qe pos qe djegin makina djegin edhe "peme" kjo eshte katastrofa me e madhe.Mendon qe keta jan protestus te qet?!!
    Edhe une jam kunder Berishes,edhe une jam per me rrezu Berishen,por une jam qe Rama mos me ardhe ne pushtet,por me ardhe kuadra te reja qe punojne per interesat Kombetare para interesave klanore,partiake,personale,etj.
    Edhe nje here qe t'i sqarojme pa nxehje gjerat !

Ata qe vrau garda dhe jo policia , ishin te tre duke pare dhe soditur , njeri prej tyre duket dhe me duar ne xhepa dhe ishin dhjetra metra larg deres se oborrit te Kryeministrise !

Persa i perket policise ! Detyra e saj eshte te tregohet e matur dhe e duruar me njerezit jo vetem pse e ka detyre ligjore , por eshte force e organizuar me disipline ushtarake dhe jo turme ! Perplasja fillestare me policine , si ti dhe une e kam pare , nuk ka qene e dhunshme , me teper ishte provokative ! Se nga erdhi provokimi , te dy palet thone te kunderten ! Por ndersa turma , eshte turme , policia nuk eshte turme ! Atehere kur policia vepron me dhune te eger (sigurisht per t'ju futur friken ) kunder njerezve ne nje tubim deri ate kohe paqesor dhe me leje , une mendoj se drejtuesit e policise i kane perdorur politikisht dhe me keqbesim ata djem (dhe ketu nuk flas per ata qe ishin te kriminalizuar me sa treguan ngjarjet me pas ) .

Mua me vjen keq , sinqerisht , per sa iu ndodhi atyre policeve ! Ata realisht duhet te ishin ne anen e demonstruesve , duke demonstruar bashke me ta ! Sepse Saliu apo Meta kur vjedh , vjedh edhe ata , sepse kur vrasin ne Gerdec e gjetke , mundet te vriste shume mire dhe pa problem edhe ne fshatin e tyre (rasti dhe zoti i shpetoi ata se mund te ishin bere kurban njerezit e tyre ne vend te gerdecareve) etj. etj.

Por ato trupa paramilitare te punesuara ne polici , qe shkelen me te dy kembet mbi ligjet e shtetit , mbi trupa femijesh , adoleshentesh , grash dhe plakash ne perfundim te protestes , duke i masakruar , une mendoj se duhet te pergjigjen rende perpara ligjit !

Njerezit e turmes se bashku me policine gjate perleshjes , rane viktime e psikozes se turmes , qe kur fillon njeri gjuan me gurre , fillojne te gjithe ! A nuk i pe ti edhe policet te gjuanin me gurre njelloj si demonstruesit ?
    Prandaj ne kete episod te shkembimit te gurreve , une i shikoj si demonstruesit ashtu edhe policet sikur ishin dy turma qe gjuheshin me gurre . Per kete dukuri mua sigurisht me vjen keq ! Por ja qe duhet te ishim shtet demokratik dhe kjo gje duhej te ishte "normale" !

Sa per flamurin , nuk besoj se , mbeti nje skene e sajuar alla Sali Berisha per te diskutuar ! Para se te merresh me flamurin , mendo per territorin shqiptar qe Berisha iu fali grekeve dhe qe ishte "kjo opozite" qe protestonte qe e anulloi ne Gjykate Kushtetuese ! Jo qe gjate demosntrimit kishte shume persona qe mbanin te ngritur lart ne duar flamurin kombetar edhe ne mes te plumbave !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 01-02-2011 mė 16:25

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2010
    Postime
    143
    Citim Postuar mė parė nga ardit mustafa Lexo Postimin
    Ky Fadili mir po shkruen po apet PD ja man anen. Nuk munet me kon ky asnjajs.
    Citim Postuar mė parė nga ASrock4u2 Lexo Postimin
    o fadil..eshte zgjedhja jote kur thua " edvin kristaq rama"..por kur thua "sali berisha" perse nuk thua "sali ram berisha" ? ram berisha..karrocieri i kooperatives i cili bente dhe punen e hoxhes se fshatit ne te fshehte..duke qene asnjanjes do te jesh me i besueshem edhe per ato gjerat e tjera qe thua
    Ardit, une ne kete shkrim bera cmos qe mos te anoj as ka Sali Berisha po as ka Edi Rama. Tekefundit, une ne kete opinion timin isha thjeshte kunder ofendimeve pavaresisht se nga cila ane hetohen. Faleminder qe e kishe lexuar shkrimin.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-03-2010
    Postime
    143

fadil lushi;moj nena shqiperi me jep nder

Citim Postuar mė parė nga ardit mustafa Lexo Postimin
    Ky Fadili mir po shkruen po apet PD ja man anen. Nuk munet me kon ky asnjajs.
    Ardit, te them sinqerisht se ne kete shkrim timin nuk kam marr taraf se paku ashtu mendoj

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •