Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    Honoris Causa Maska e TheGenius007
    Anëtarësuar
    01-08-2003
    Vendndodhja
    Kërçovë
    Postime
    28

Mrekulli në Kërçovë !

Sot ne TV Uskana kërçovë u paraqit një lajm jo aq i zakonshem si xhdo dit.
    Ne një kasolle të dy barinjve ka lind një qingj qe ka te shkruar emrin ALLAH në arabisht te lekura e tij.
    Për më tepër shikoni videon në vazhdim:

http://<iframe class="restrain" titl...="0"></iframe>
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 02-02-2011 më 05:49
    "You don't need eyes to see, you need vision..."

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Shqipetaret e mesjetes . Keto njeres paskan pritur qe nje mrekulli e qengjit te i beje te lumtur dhe te ju shtoje besimin. Sa injorante jane keta njeres !! Ekzistencen e Zotit po naj vertetojne me nje shenje te qengjit te po sa lindur. Argumentet per ekzistencen e Zotit, jane ne c'do mjedis te ekzistences tone ,dhe mos u merreni me primitivizem dhe te dukeni qesharak.

Së pari do kishte me qen e udhës së drejtë, që postimët e sllavëve të fshihën nga kjo rubrik, sepse kjo rubrik nuk eshte per ta pafet.

E dyta, kush ju tha juve qe kjo eshte "Mrekulli" ?
    Mrekulli nuk eshte dicka e pazkonshme qe i ndodhe gjithekujt !
    Mrekullit u kan ndodhur profetëve, si provë per jo - besimtaret e jo jo-besimtareve si prove per besimtaret e aq me pak kafsheve !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Na turperuat me keto gomarlliqe.
    .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    interesante.......
    JO SEKS PARA MARTESE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Shqipetaret e mesjetes . Keto njeres paskan pritur qe nje mrekulli e qengjit te i beje te lumtur dhe te ju shtoje besimin. Sa injorante jane keta njeres !! Ekzistencen e Zotit po naj vertetojne me nje shenje te qengjit te po sa lindur. Argumentet per ekzistencen e Zotit, jane ne c'do mjedis te ekzistences tone ,dhe mos u merreni me primitivizem dhe te dukeni qesharak.
    Pas gjdo prodhimi shenohet vula e firmes.si p.sh made in China. ose madein Italy etj .Firma e e krijuesit esht edhene zemren e njeriut shiquar nga shpina ne rengel e ne anen nga para emri i Muhamedit a.s.

Jo kadal se sdo e kalojm ket rend dite shkel e shko.
    Ndrroje nikun nga TetovaMas ktheje ParaTetova,heheeeeeeeeee.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    kjo teme ketu nuk perfaqeson myslimanet dhe ata qe po hedhin guret nuk po ofendojn mysliamnet por guret po i hedhin mbi ata mendjengushtet qe hapin tema te tilla per shkak te injorances apo ku ta di une dhe i argumentojn ne emer te fese myslimane. ata qe jane besimtar te vertet dhe kane nje kokerr mendje ne koke nuk i vene mbas ketyre ideve mesjetare. te vesh mbas tipave me keto ide eshte turp per cdo njeri dhe per fene myslimane vete. allahu nuk ka nevoj ta shkruaj emrin e tij mbi nje qengj ms u beni qesharak.
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Ti MALESOR mbaj vendin dhe mundohu te lexosh ato qe kam shkruar, nese tte duken ofendim per myslimanet fjalet e mia apo ajo video, mos ia fut kot tani ..ofendokam myslimanet ke quan ofendim ti te lutem. te them te drejten u futa ne teme se m'u duk Mrekulli ne KUCOVE...... .Qetesohu une i respektoj myslimanet pervec budalliqeve qe bejne disa si keto ketu. Te dish ti sa shkrime te mijat jane fshire nuk do ta thoshe ate fjalen popullore ndaj .. argumento pse jam gabim dhe ku, po qe se do. Juve keq t'iu mbrosh keq t'ju luftosh... une dua te miren tuaj pa kujdesem se ndryshe do t'ju lija ne rruge te gabuar dhe do te thoshin : Mire ata qe bejne keshtu, po ti qe lexon ne Forum nuk i sheh keto?
    Nejse nuk po flas me vazhdoni une per te mire u mundova.
    asnjeri prej ju te dyve nuk me keni kuptuar..nuk ju akuzova..aspak..me vjen inate ne bashkeqytetaret e mi qe bejne budalliqe te tilla..dhe keto budalliqe ( guri ne forme figurative ) ju bien ne koke i dashur..dhe dy moderatoret heshtin ose nga qellimi ose nga padituria..qe lejojne te tilla budalliqe ne forum..dhe qe te shkojne per shtat ty dhe gjithkujt qe e din jeten ti vere ne loje pruresit e njoftimeve te tilla..mundohuni ta kuptoni ironine..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    ok edhe une e kam keqkuptuar tani qe rilexova e kuptova.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Ata që besojnë në Zot, ata besojnë edhe pa gjera të tilla pa mrekulli. Ndërsa ata te cilit nuk besojnë e ki badihava mundin o TheGenius007 nuk mundesh t'ja u mbushesh mendjen por mos ke frikë se të gjithë do vdesin e pastaj do e kuptojnë se All-llah ka pas dhe do të këtë por mend për ta s'ka pas.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Askush nuk mund të përgjigjet në pyetjen logjike pse fundamentalistat serbofil dhe grekofil ortodoks futen në temat Islame, për derisa muslimanët nuk veprojnë të njejtën gjë me temat e forumit 'Komuniteti Ortodoks' ky është kulminacioni i "respektit".

Për pseudointelektualet dhe për të gjithë ata që po e luajn rolin e avokatit të djallit po ua jap disa sqarime megjithëse e kam parasysh që e keni trurin bosh.
    Rasti i kësaj delës apo çka ishte po e zëmë qenka supozim dhe jo mrekulli.
    Rasti i trangujve supozim e jo mrekulli
    Rasti i reve supozim e jo mrekulli
    Rasti i kodrave supozim e jo mrekulli
    Rasti i maleve të Sharrit supozim e jo mrekulli
    etj. etj. etj.

Por, megjithatë si shpjegohet rasti i lindjes së fëmijës me versete kur'anore në trup???????!!!!!!
    Dhe unë jam në gjendje t'ua sjell përkthimin në shqip se çka do të thonin ato versete?!
    Pse nuk lindi fëmija me versete biblike?!
    A edhe kjo nuk quhet mrekulli???????!!!!!

Definitivisht jeni një tufë injorantësh të lindur nga komunizmi dhe ku mohimi i realiteti për interesa të partisë është fundament.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •