Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-01-2011
    Postime
    105

"Gezimi Me i Madh Ne Jeten Tuaj"

Kisha dashur te dij per secilin anetar se cili ka qene gezimi me i madh qe ka perjetuar ne jeten e tij ish qen mir me vazhdu kshtu secili me dhan mendimin e tij

i love my friends Maska e *romantiku*
    Anėtarėsuar
    25-01-2011
    Vendndodhja
    mes luleve...
    Postime
    176
    kur mora diplomen me rezultate teper te mira ...dhe sot kuptova qe kam hecur shume hapa perpara nga ajo diplome kjo gje me ka bere shume te gezuar se sot jam vevtvetja..
    NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Kur gervisha i tiket, e fitova shume lek .hahaha
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anėtarėsuar
    25-01-2011
    Vendndodhja
    mes luleve...
    Postime
    176
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Kur gervisha i tiket, e fitova shume lek .hahaha
    hidhi dhe ca ketej nga un
    NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga *romantiku* Lexo Postimin
    hidhi dhe ca ketej nga un

Ah ato jan fati im!!.Shko provohe i here mbase fiton!!Te vje shanci nga une....Behet fjal per miliona jo mijshe!! .se mijshet s'ngren peshe edhe ti s'ke pse i lyp se s'te bejne pune!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    gzimi mo i modh njeten time ka qon kur kom bo dashni per her tpar. as e maj men me ke kom bo dashni se kom qon me i aheng.kom qon e re, as gjashmdhit si kom pas. i shoqe na ftojti me i aheng mshpi. me majetofon e tgjitha ene tu knu e tu kcy, nji kapil mi futi duret. vallai se di pse po m'erdh icik si qef.ene sja huqa duret fare po bojsha sikur skom pa gjo.masanej se maj men po e kum pa veten tu merthy pantallonat, kom pas i pale tub mi qitshin valixhet naaaaaaaa se kshu kom qon e gatitme una, skom vujt per qille. maj men qi ka qon shum mir.po kish i gjo tkeqe se masanej kerkoshe me bo dashni perdite.cer zakoni mrapē qi osh.se harro masanej.kom shku mshpi ene smu rrijte mkarrike. rrijsha tu thy gishtat, cer me bo cer me bo.ene masanej se kom nalu fare qeri kur gjeta mazllumin qi ky smerrte vesh kaptinderri se cer kom bo mrini.ene kina bo kater kalamoj,me jete tgjat ishalla jarebi.kjo ka qon dita mo e bukur, qerat si maj men.

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    gzimi mo i modh njeten time ka qon kur kom bo dashni per her tpar. as e maj men me ke kom bo dashni se kom qon me i aheng.kom qon e re, as gjashmdhit si kom pas. i shoqe na ftojti me i aheng mshpi. me majetofon e tgjitha ene tu knu e tu kcy, nji kapil mi futi duret. vallai se di pse po m'erdh icik si qef.ene sja huqa duret fare po bojsha sikur skom pa gjo.masanej se maj men po e kum pa veten tu merthy pantallonat, kom pas i pale tub mi qitshin valixhet naaaaaaaa se kshu kom qon e gatitme una, skom vujt per qille. maj men qi ka qon shum mir.po kish i gjo tkeqe se masanej kerkoshe me bo dashni perdite.cer zakoni mrapē qi osh.se harro masanej.kom shku mshpi ene smu rrijte mkarrike. rrijsha tu thy gishtat, cer me bo cer me bo.ene masanej se kom nalu fare qeri kur gjeta mazllumin qi ky smerrte vesh kaptinderri se cer kom bo mrini.ene kina bo kater kalamoj,me jete tgjat ishalla jarebi.kjo ka qon dita mo e bukur, qerat si maj men.
    Qar thu moj PLOT pse ti paske qen ajo anonimja qe me mori virgjerin mua lool "

Anėtarėsuar
    25-01-2011
    Vendndodhja
    mes luleve...
    Postime
    176
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Ah ato jan fati im!!.Shko provohe i here mbase fiton!!Te vje shanci nga une....Behet fjal per miliona jo mijshe!! .se mijshet s'ngren peshe edhe ti s'ke pse i lyp se s'te bejne pune!
    hahaha un pak kerkova nje 25000 euro moj

sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    4 Shtator 2004. Shqiperi 2-1 Greqi.

Se di, po at dite shpertheu nje vullkan brenda meje qe kurre nuk do ta harroj.
    Per here te pare shifje shqiptaret qe perqafoheshin pa fund me njeri tjetrin ,kosovar e shqiptar, i majte e i djathte ,mysliman e krishter. Njerez qe derdhin lot nga gzimi. Cfare emocionesh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jackie : 28-01-2011 mė 19:15
    Against all odds..

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga *romantiku* Lexo Postimin
    hahaha un pak kerkova nje 25000 euro moj

Me aq lek as gjys makine s'bel dot mor mister!!! Kot qe ndote gojen....

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •