Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar mė parė nga Konstantin Lexo Postimin
    Qar thu moj PLOT pse ti paske qen ajo anonimja qe me mori virgjerin mua lool "
    jo mer kustanin jo, zdo kesh qon ti se ma ke ymrin si nper ballada, shif se un sjom doruntina, jom nazlija un er cun, jom siguro qi ma ka bo naj Demir a naj Shaqir.kina pas mklase ca skerdilajda e andamiona, po kta qypat shkoshin tu njek xhensilat ene qelestinat.
    po ene mun tkesh qon mer kustanin,sjom kundra jo........ lol.

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Ah ato jan fati im!!.Shko provohe i here mbase fiton!!Te vje shanci nga une....Behet fjal per miliona jo mijshe!! .se mijshet s'ngren peshe edhe ti s'ke pse i lyp se s'te bejne pune!
    MArtohemi bashke?
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Darness Maska e Lilo-Ila
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    82
    kur kam regjistruar dhe fakultetin e dyte,sepse i mbylla gojen ca personave qe dyshojshin ne aftesite e mija
    You are UNIQUE just like everyone else...

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    jo mer kustanin jo, zdo kesh qon ti se ma ke ymrin si nper ballada, shif se un sjom doruntina, jom nazlija un er cun, jom siguro qi ma ka bo naj Demir a naj Shaqir.kina pas mklase ca skerdilajda e andamiona, po kta qypat shkoshin tu njek xhensilat ene qelestinat.
    po ene mun tkesh qon mer kustanin,sjom kundra jo........ lol.
    dmth spaskam ber gje un, ende i virgjer qenkam, duhet te kem par enderr ather lool

i love my friends Maska e *romantiku*
    Anėtarėsuar
    25-01-2011
    Vendndodhja
    mes luleve...
    Postime
    176

Talking

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Me aq lek as gjys makine s'bel dot mor mister!!! Kot qe ndote gojen....
    jo se makinen e kom ferrar por i doja ti vendosja xhama te zinj..
    NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga *romantiku* Lexo Postimin
    jo se makinen e kom ferrar por i doja ti vendosja xhama te zinj..

Une te keshilloj qe ferrarit mos t'ja nderosh xhamat ,se i bie vlera!
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Aldi-Aldo Lexo Postimin
    MArtohemi bashke?

Si s'me the icik me para ti mua ??!!!Dje i dhashe fjalen njerit, me ne fund edhe mua mu mbush mendja te martohem.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e oret_e_vona
    Anėtarėsuar
    13-09-2003
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    142
    Kur takova ( Nipin & Mbesen Binjake ) pas 5 Vjetesh dhe hera e pare . . .

Nje ndjesi qe zbesoj se mund ta ken perjetuar shum njeres , nje ndjesi qe sdi si ta pershkruaj aq sa edhe mishi po me rrenqethet .
    Sempre Fiero Del Mio MiLaN

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    gzimi mo i modh njeten time ka qon kur kom bo dashni per her tpar. as e maj men me ke kom bo dashni se kom qon me i aheng.kom qon e re, as gjashmdhit si kom pas. i shoqe na ftojti me i aheng mshpi. me majetofon e tgjitha ene tu knu e tu kcy, nji kapil mi futi duret. vallai se di pse po m'erdh icik si qef.ene sja huqa duret fare po bojsha sikur skom pa gjo.masanej se maj men po e kum pa veten tu merthy pantallonat, kom pas i pale tub mi qitshin valixhet naaaaaaaa se kshu kom qon e gatitme una, skom vujt per qille. maj men qi ka qon shum mir.po kish i gjo tkeqe se masanej kerkoshe me bo dashni perdite.cer zakoni mrapē qi osh.se harro masanej.kom shku mshpi ene smu rrijte mkarrike. rrijsha tu thy gishtat, cer me bo cer me bo.ene masanej se kom nalu fare qeri kur gjeta mazllumin qi ky smerrte vesh kaptinderri se cer kom bo mrini.ene kina bo kater kalamoj,me jete tgjat ishalla jarebi.kjo ka qon dita mo e bukur, qerat si maj men.
    Qyqa Plloqe, Mazllumi s'ja paska pas haberin ktyne gjojnave.... shyqyr mi gru qe ke qene e ftillushme me koh e me vakt se paska pas me ngel i virgjer zavalli Mazllum ...
    pranaj duhet me qene nje ftillum mfamilje se ngel pa gjo masanej ...
    I here Plloqe kishte qene njona qe ishte martu ,ene bin me flejt ktona noten e pare ,burri hiē nuk merrte vesh ka lidheshin gamoret ma keq se Mazllumi jot ..
    ishte dhe i smun kyna ishte ftof(mduket se mtajare )
    si me ja thon kjo si ma ja thon ene merr guximin e thote burro une kom nje vrime ...
    ou thote kyna pranaj fryka ktuna ...e ne une thojsha pse jam ftof ..mylle shpejt ate dreq vrime...
    nuk besoj Plloqe qe Mazllumi jot te ket qene kaq analfabet si kyna.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Fillimii bombardimeve te natos mbi caqet serbe
    rruga e kalimashit
    Lindja e qunit pas dy vajzave dhe lindja e dy qupave njera pas tjetres

kto sdi ti ndaj perveq te pares.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •