Close
Faqja 71 prej 91 FillimFillim ... 2161697071727381 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 701 deri 710 prej 905
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Mirmengjesi e panjohura,Illyrian,Mon.Alisa
    Pershendetje te gjitheve

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Mirmengjesi USA

Cka u bo kaq heret?!...gruja ne gjum a? hahaha

Te pershendes

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    haha kam hy tinza lol (pershendetje)

i/e regjistruar Maska e smart_01
    Anëtarësuar
    30-08-2008
    Postime
    28
    pershendetje...kush esht per 1 dordolec me me ndihmu me ba? kaloni mire

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Pershendetje juve siper si dhe ata qe do te vijne,
    ju deshiroj nje fillim vikendi relaksues.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Naten e mir puçista!!
    Kalofshi nje fundjav t'bukur!!!!
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Pershendetje per te gjithe.
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Pershendetje te gjitheve

koincidenca

Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve
    Përshëndetje USA NR1. dua të më besosh se tani që hyra në Forum, ty të pata ndërmend, bile e pata ndërmend të të shkruaja: O, USA, ku je. Na e sjell aman edhe një herë listën.
    Para këtij rasti hyra edhe një herë në këtë temë, sepse jo vetëm këtë temë por edhe tema tjera tjera i vizitoj shpesh, sidomos nga disa të të cilët i çmoj shkrimet e tyre dhe i pashë 5 veta që shumë shpesh përsëriten dhe e përshëndesin njëri tjetrin.

USA, po e solle listën edhe një herë do të ta dija shumë për nder.
    Së pakut një herë në muaj do ta përdor listën tënde. Unë që të gjithë i kam miq në këtë forum virtual, pa marrë parasysh edhe nëse ndonjëherë kemi fërkime. Bën përjashtim ndonjë rast ekstrem, këta as dua t'i përshëndes as dua të më përshëndesin!

USA NR1, të lutem sille për mua edhe një herë listën dhe përshëndet kësaj radhe, në postimin tënd edhe në emrin tim.
    Të faleminderit.

P.S. Lista le të vijë, ama paskam postuar gabimisht duke menduar se jam te tema: 5 personat më të dashur ( kështu më duket quhet )
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 28-01-2011 më 16:16
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    projekti21_dk ju pershendet te gjitheve

e panjohura,Albo,alem de,arjan03,aMLe,adrenalina,Apollyon,Agim Metbala,ademgashi dk ,Altin1,Albela,ardiana luzha,angelina o2,Agim Doçi,APACER,abdulazizi,alDi,Adna,Arb,ajzberg,ANTON IO1,alda09,Alienated,[A-SHKODRANI],ardi ht,Argjendii,AIRON^BOY,Akulli ch,Aloe,Arvima,angel-anna,artan_nike,alnosa,Ardit Webmaster,avatar,Annika,ARKIA,A.V.A.T.A.R,Ali Baba Tepele,{A_N_G_E_L_69},Arbeni0707,Aerosmith,Aldi-Aldo,astriti007,artaa,akrakadabra,Aferdita88,Aja,a lbani1,Aksinja,busavata,Bardhi,BaNeSaXhie,Boy,BATO ,Besoja,bili99,beni33,Burim20,broken smille,brunilda_it,Black Mamba,Birva,Bije,bandini,bindi,BIM BUM BAM,BlooD VenoM,Baptist,bayern,bani,BOKE,BlerinaL,biligoa,br unilda_it,Brari,Bamba,BaBy_BiRbA,B.Jack,Barnaba,Bs arti,Beni94,Colomba,ChuChU,chino,Canc3l,cabohetksh tu,COKOLLATA,cubel,cribocop,Cuccador,CERMENIKASI,Ç aushi,çuni,Corvus,Cimo.coldfire16182,Candy_Babe,dr ague,Drite,drenicaku,daniel00,Dorontina,Darius,Dis a,Diman,Daja-GONI,DarK^NiGhT,drifilon, Deusexmachina ,Destroyer-2010,Dr1s3ru,Dj_PiRoMaN,DOR,Donio,DYDRINAS,Debatik asI,Daniel Maker,dollar,D&G Feminine,dritek7,DeuS,dijetari,donna76,dardaniAU,d jaliepirotas,davidd,deshmuesi,Drilcho,Dolce_Angelo ,Deivi Taka,elonesa,erla07,elsaa,Elonaa,Enii,EkoNomisti,e ldushka,Edvin83,Elena,Endless,Erlebnisse,engjull me brir,Edipluspg,EdiR,epiKada,EuroStar1,Edmond.S,ELD ORADO,Explorer,Eni Kokalari,E*m*A,ela 3,etii,elbed,EnyaL,eagle_black,Enkeleu,extrem,extr eme,? Ela ?,Elytony,ervinkeci,Ermedin ,ExTaSy,EneaXhani,elza,EnderrA,Era-R,Egla-tina,HELEN OF TROY,Hard Style,Hillirian-zo,HEGIS,Harakiri,Homer,Hidalgo,Homza,Hanny,Help_D esk,RockStar,riza2008,Renea,RUDIGER,ricco,Rexhina, Rina87,rana,Roi,RaPSouL,Rugova,Rrjeti,r'posa,Rev12 ,Reiart,riduana,RiGerta,Robery,Geri Tr,goldian,gimche,gloreta,ganimet,gen|us,gigiex,Go ld-SooLdieR,Gerdi,gjilan55,Goddess,GANGO of SG,Gentian_gr,Gi de Masha,gani1970,gimi_ferizaj,musliman72,Mr-Bledi,meli-pr,Mr Zeid,Mobil-world,maratonomak,Marya,maryp,Mau_kiko,MALSORI,Mid ja,Mexhi,mia@,MI CORAZON,milanistja_el,[MaRiO],mario kingu,Magnolia,meda hoxha,Mondishallin,mondishall,METI_TE,Mister Enigma,metinsk,Marduk,myvela,mali2,mesuesi_1,moro, MIRIAM,majla,Marinari,mebybe,Martin Nenshati,muslim_ks,miki_al2001,Mon.Alisa,Nete,niku-nick,Njoni-ch,Nice Boy,nue,Noellag,Nanushi,ndjenjat,njeriikaltert,Noé C,Stern,Sueda,suada,suada dr,Strange,strong 07,Skender 76,SinFoni@,SERAFIM DILO,Shkup-janja,s0ni,SONNE,Suhejbi,Smth Poetic,skender76,Station,System-32,SystemA,Safka,SaS,smokkie,stiljano,sdi-gja,Slimshaddy,Si-hanA ,saura,Seneka,shoku tanku,Shpirt Njeriu,sleep,^SHIU^,Sovrani,sefadinmuqaj,shtrigaa, soldierly,Shup Laka,shtegetar,Siborë,shkupi1912,stella_senza_ciel o,IL SANTO,Sami Hyseni,salamanda,shpresa-gazi,SBAJRAMI,Izadora,illyrian rex,IllyrianPatriot,izabella,I-island,i pakapshem,ismani,INDRITI,Izber,ismail_qemali,INFIN ITY©,injejti,ILMGAP,Illyricum,>_Ilirian_>,ily,iktu us,Imperiator,init-6,Jehona Kryeziu,jesy.jessi89,Jonilda,Jeto_Jeten,Linda5,lis a 12,Lindila,Linesa,Leonso,La Lune,landi45,laura,Llapi,llapmuhaxheri,laburist,le taa,lafazane,Lector,luljeta morina,Lilo-Ila,La solitudine,leonardito,liana76,Lexuesi,Lady,Luli X,love_jonny,Legally_Sweet ,LJanina,logjik,linnda,PINK,pranvera bica,PeterPan,PLAKU,Pogradecaeri,Pa doreza2,Peac,prishtinase,Plot,puroshkodran,Perla,P laku,projekti21_dk,Poeti,pino,Pirate of Love,Pax Deorum,toni77 toni,toni007,The Clown,Tiara,_TR,Tetovare,TetovaMas,Tironcja BLN,thekthi,tutankamon,TheCompany,Tribal_heart,the admiral,Traktoristi,tibar,T68,toni karlosi,theodora*,teta,toni-as.roma,Ksanthi,Kosovar2006,Kronike,Kosovelli,Keng a,KLEAA,kleos,Kinney,ketty f,kumbulla,KAT,Kaligula,Kasumi,kthetrat,kryenece,K ujtim Cami,kitty_ket,karkaxholli,Korbi999,King_Arthur,Ki ller-Katili,Kreksi,kriko-38,KILI MERTURI,Kastrioti.Jr,Kingu81,kleadoni,kristinajam, kimik,KalimTare,Konstantin,??kalimtarja??,jesy,Jac k Watson,juanito02,jarigas,Julianna,jessi89,janulla, Jeton Aliu,jeta_ime,fisniku-student,Force-Intruder,FK-Partizoni,fattlumi,fegi,francovice,Fishtani1,Fieri 89,FierAkja143,Falco115,fortesa-a,fara,Forest,fashion_girl,flamurikombtar,floreent in,fotoni,valdetshala,VOLSIV,vasilika,_-^VLoNjate^-_,Viola.V,Vjosa,veli44,virxhinia,Veton-Pz,valmiri01,Gj.Fishta,ximi abedini,xennie boy,xnjeri,xhamia,XH.GASHI,Xobi,xubuntu,xani1,xher ir,Zoti Basha,ZbatoRregullat,Zëu_s,zANë,zhorzhi,zois1,zogu dukagjinas,unejsa,uvejsa,ujku 80,WALCHIRIA,white-rider,woodstock,Warning,2043,Octapodus,oret_e_vona ,oooo,orhideja,Qerim Qerimi ,ylli pr,ypsylon,Yllzana Kamberi,Yllëza

Faqja 71 prej 91 FillimFillim ... 2161697071727381 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •