Close
Faqja 0 prej 19 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 182

Egjipt: Vendi përfshihet në protesta të dhunshme. Largohet Mubarak

Protesta te dhunshme kane perfshire Egjiptin duke kerkuar heqjen e presidentin Hosni Mubarak.

http://news.yahoo.com/s/yblog_thelookout/20110128/ts_yblog_thelookout/unrest-in-egypt-whats-going-on

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Protestuesit hyjnë në sheshin kryesor të Kajros

Mijëra protestues anti-qeveritarë kanë dëbuar nga sheshi kryesor i Kajros policët duke i sulmuar me gurë, xhama dhe shkopinj. Një numër policësh hoqën uniformat dhe u bashkuan me turmën.

Agjencitë e lajmeve raportojnë për protestues që brohorisnin dhe i merrnin në krahë policët që hiqnin uniformën. Protestuesit mundën të hynin në sheshin Tahrir, derisa ishin mbajtur larg tij gjatë gjithë ditës nga forcat e rendit.

Raportohet se në arrest shtëpiak është vënë Mohamed El Baradei, fitues i çmimit Nobel për Paqe dhe ish drejtuesi i Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë Bërthamore.
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    siq po shihen muslimanet u vedijesuan me ne fund dhe filluan te rrezojn diktatoret dhe kjo eshte fillimi i fitores se muslimaneve

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Edhe ketu ka gisht Edi Rama!!!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    El-Kardavi fton për aksion kundër tiranëve

Jusuf El-Kardavi, në kanalin televiziv arab, Al-Xhazira, ka ftuar popujt muslimanë që t’i kundërshtojnë qeveritarët e dhunshëm arabë.

Ai, gjithashtu, u është drejtuar edhe policëve, të cilët e mbrojnë regjimin, që t’i lënë të qetë muslimanët dhe të mos përdorin dhunën ndaj tyre.

“Allahu nuk u hakmerret tiranëve, përderisa njerëzit nuk marrin aksion kundër tyre. Duhet kundërshtuar tiranët”, është shprehur, ndër të tjerash, Jusuf El-Karadvi.

Dalja e dijetarit të shquar musliman, dhe thirrja e tij për mosdorëzim, vije në një moment kur po vazhdojnë protestat në Tunizi, Egjipt dhe Jemen.

Nga ana tjetër, Partia qeverisëse e presidentit, Hosni Mubarak, ka njoftuar sot është e gatshme të fillojë dialogun me të pakënaqurit egjiptian.

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    "Allahu nuk u hakmerret tiranëve, përderisa njerëzit nuk marrin aksion kundër tyre. Duhet kundërshtuar tiranët”
    Pak e cuditshme kjo sjellje e Allahut

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-01-2011
    Postime
    52
    Ndersa kjo sjellja yte eshte edhe me e cuditshme, nuk kuptoj perse kaq urejtje,perse kaq inate??

Njeriu është i tillë si mendon

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Pak e cuditshme kjo sjellje e Allahut
    e quditshme eshte qyfyre jam duke ndjekur me interesim te lart ngjarjet ne egjipt dhe shpresoj pas pak dite egjipti do jet vendi i dyt pas tunizis i cili do qlirohet nga tiranet dhe pas kesaj do pasojn edhe shum shtete tjera ,eshte shum e rendsishme per boten qe keto vende te udhhiqen nga ata qe do i zgjedh populli sepse do ndalojn shum luftra ne keto pjes do ndalojn shum bomba qe hudhen neper tregje shkolla e xhami

Faqja 0 prej 19 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •