Close
Faqja 186 prej 220 FillimFillim ... 86136176184185186187188196 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,851 deri 1,860 prej 2192
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Homazh per te renit. Skishte si te shkonte ndryshe. Turp i madh me gjith ato forca policore ne shesh, nje shtetrrethim i vertete. U tregu i zgjute Ed Rama.
    Edi Rama konfirmoi se ishte ai skenaristi i dhunes.
    Nese do te deshironte te mos kishte viktima, do e kishte organizuar ne kete menyre edhe perpara nje jave.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Homazh per te renit. Skishte si te shkonte ndryshe. Turp i madh me gjith ato forca policore ne shesh, nje shtetrrethim i vertete. U tregu i zgjute Ed Rama.
    Jo mor burr se edhe keshtu nuk shkon!Le t'ia thote si burrat kur do e beje ate te shkrete grusht shteti se ia plasi buzen kryeministrit!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Edi Rama konfirmoi se ishte ai skenaristi i dhunes.
    Nese do te deshironte te mos kishte viktima, do e kishte organizuar ne kete menyre edhe perpara nje jave.
    Atehere ai po tregon qe luan me qeverine e saliut si ti doje qejfi. Shife sa forca policore ka ne shesh? A nuk esht e neveritshme dicka e tille? Ca po tregon me kte Saliu? Leje o 2043 se duket qe Saliut i ka hy frika ne palce nga Edvini.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Ky homazh le te jete nje kortezh varrimi per dhunen !

Ngushllime familjareve: me vjen keq qe shfrytzohen edhe me tutje nga ata qe u morren jeten te dashurve te tyre.

Besoj se shumica e qytetareve bejne nje nderim te sinqerte per ata qe humben jeten.

Besoj se opozita e shfrytezon viktimizimin e popullit per te ardhe ne pushtet,do mundohen te manipulojne edhe me numrin edhe me qellimin.
    ( si qytetar kam marre pjese neper tubime paqesore dhe demonstrata ,ne vend dhe neper bote - dhe ne shumicen e rasteve nuk i kam takuar vijes se organizatorit- kam shkuar per qellimin e tubimit- besoj edhe ketu qytetaret e Tiranes kane bere nje homazh per viktimat , dhe do benin mire te bejne nje homazh edhe per kete PS qe eshte sot)

Besoj se popullit shqiptar i duhet nje opozite normale,jo opozite qe e vret per dite popullin e vet dhe derdh lot neper homazhe politike......Parlamenti eshte vendi ku zhvillohet politika ,jo rruga dhe jo dera e ministrise.

Perfundimisht : Keshtu behet nje tubim kur opozita PS nuk i nxjerre ne vijen e pare pucistet,dhe nuk ben nje akt dhune vete...asnjeri nuk ha nje shuplake .Kjo nuk tregon kontrolle te opozites, kjo tregon se opozita eshte vetpermbajtur nga dhuna dhe uliganizmi pasi edhe me 21 Janar policia rrinte njesoj si sot.

JO KAPITALIZIM POLITIK I HOMAZHIT, JO ZGJEDHJE TE PARAKOHSHME !

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 28-01-2011 mė 11:24
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Atehere ai po tregon qe luan me qeverine e saliut si ti doje qejfi. Shife sa forca policore ka ne shesh? A nuk esht e neveritshme dicka e tille? Ca po tregon me kte Saliu? Leje o 2043 se duket qe Saliut i ka hy frika ne palce nga Edvini.
    Vetem budallai nuk ka frike nga asgje.
    Frika eshte trimeria e te urtit, - ka thene nje miku im i lashte.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    nuk te duket se perligj paksa diktaturen kjo shprehje?

i/e regjistruar Maska e ardita04
    Anėtarėsuar
    01-12-2008
    Postime
    146

..

Nder dhe respekt per ato jete qe humben vetem kaq do te mjaftonte por ky forum duket se kete po e harron duke u bere si te ishte forumi i PD .
    Nese kryeminstri yne i nderuar do te ishte me te vertete "nje burre shteti " nje politikan dhe mbi te gjitha nje "njeri " do ta merrte mundimin te vendoste tre tufa me lule ne respekt te nje jete te humbur ..Por ai dhe te gjithe ata qe e pasojne jane qerruar nga pushteti sikur ato karrige qe mbajne ja ka lene "baba" trashegim .

Nder dhe respekt per tre jetet e humbura .

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Bamiri u zbulua..

nje spiun i rendomte operativesh i caktuar ne detyra .. te ulta..

deshtoj (shpresojme) grushti i Shtetit i organoizuar nga Edvin In Mejdan Klos Bamir fred legen moisi Ruc Tak m.utave..

rrofsh zoti Arvizu..

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Mungonin autoblinded! Pfff sot me te vertete Saliu tregoi qe ka frike nga Edi Rama.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    nuk te duket se perligj paksa diktaturen kjo shprehje?
    Kjo eshte shprehje e HOMERIT , i dashur mik.
    Nuk e ka thene Sali Berisha.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •