Close
Faqja 132 prej 220 FillimFillim ... 3282122130131132133134142182 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,311 deri 1,320 prej 2192
    Citim Postuar mė parė nga Aldi-Aldo Lexo Postimin
    Me nje te kerkim te thjeshte mund te vertetoni fjaline/deklaraten tuaj
    Kerkimi me i shpejt...

On July 20, a 23-year-old activist Carlo Giuliani of Genoa, was shot dead by Mario Placanica, aCarabinieri officer, during clashes with police. Images show Giuliani throwing a fire extinguisher at the carabinieri's vehicle before he was shot and then run over twice by the Land Rover. Placanica was acquitted from any wrong-doing, as judges determined he fired in self defence and to the sky but a flying stone deflected the bullet and killed Giuliani.[9]

http://en.wikipedia.org/wiki/27th_G8_summit
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    Citim Postuar mė parė nga Princess12 Lexo Postimin
    Ne fakt, ajo qe kam "bold" tek fjalimi jot nuk eshte e vertete! Edhe kur dikush te vjen ne shtepine tende per te vjedhur, ti mund te vetembrohesh por nuk mund te kalosh ne dhune te tepruar, sepse atehere faji do te ngelet nqs ai person vdes. Nqs ai person eshte duke te sulmuar ty fizikisht dhe ti je ne rrezik per jeten tende, atehere po ti mund ta gjuash ate.
    Persa i perket shtetit, e njejta ide, normalisht qe shteti duhet te mbroj institucionet e policia e garda vetveten e popullin, por nqs dhuna eshte e tepruar, ajo denohet.
    OUUU se kuptoje kete vetmbrojtjen tende ,,,,,si pas teje hajdutit ne te ikur i takoka edhe nje bakshish,,,duhet te dalesh edhe ta perciellesh deri tek derra ??????

Citim Postuar mė parė nga shigjeta Lexo Postimin
    Kerkimi me i shpejt...

On July 20, a 23-year-old activist Carlo Giuliani of Genoa, was shot dead by Mario Placanica, aCarabinieri officer, during clashes with police. Images show Giuliani throwing a fire extinguisher at the carabinieri's vehicle before he was shot and then run over twice by the Land Rover. Placanica was acquitted from any wrong-doing, as judges determined he fired in self defence and to the sky but a flying stone deflected the bullet and killed Giuliani.[9]

http://en.wikipedia.org/wiki/27th_G8_summit
    cOOL.

Neqoftese ku miku ketu eshte vrare nga policet jeten e kujt po vinte ne rrezik ky?

Lexojeni: Polici eshte i pafajshem sepse qelloi ne ajer per vete mbrojtJe por nje gur a ka devijuar plumbin dhe goditi Giulianin

Nuk eshte se e goditi Giulanin drejt per drejt.
    Ka goditur ne ajer dhe plumbi eshte devijuar.

I pafajshem ne mendimin tim.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 24-01-2011 mė 02:46
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

cOOL.

http://www.youtube.com/watch?v=4tnyN...eature=related

Neqoftese ku miku ketu eshte vrare nga policet jeten e kujt po vinte ne rrezik ky?

Lexojeni: Polici eshte i pafajshem sepse qelloi ne ajer per vete mbrojte por nje gur a ka devijuar plumbin dhe goditi Giulianin

Nuk eshte se e goditi Giulanin drejt per drejt
    Ende po presim prokurorine me hetime
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    cOOL.

http://www.youtube.com/watch?v=4tnyN...eature=related

Lexojeni: Polici eshte i pafajshem sepse qelloi ne ajer per vete mbrojte por nje gur a ka devijuar plumbin dhe goditi Giulianin

Nuk eshte se e goditi Giulanin drejt per drejt
    shikoje levizjet e tre personave tek kollona dhe te atij thinjoshit me cader

Citim Postuar mė parė nga shigjeta Lexo Postimin
    Ende po presim prokurorine me hetime
    Mire.

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=202221&ref=fp

Citim Postuar mė parė nga kthetrat Lexo Postimin
    shikoje levizjet e tre personave tek kollona dhe te atij thinjoshit me cader
    I kam pare. Edhe? Sa di une din dhe ti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 24-01-2011 mė 02:54

Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Zoteri, ata njerez qe u vrane ne baze te videove qe jane sjelle nja 30 here ne kete forum, nuk gjendeshin brenda territorit te kryeministrise, por po rrinin jashte saj dhe as nuk po godisnin fare. Po te shikosh video-n, tjeter njeri po gjuante me gur dhe tjeter kush hengri plumbin. Nqs une jam futur sikur 1 cm brenda atij territori qe ti mbron dhe refuzoj te dal jashte edhe mbas paralajmerimit tend si polic dhe kam ne dore nje arme ose dicka tjeter qe ti mendon se po te rrezikohet jeta, atehere ke plotesisht te drejte te me gjuash ne baze te ligjit (nqs nje i tille ekziston ne Shqiperi), ama nuk ke ti te drejte te me gjuash mua se une thjesht po rri ne rruge dhe po shikoj se ca po ndodh brenda oborrit te kryeministrise. Ky eshte thjesht absurditet dhe shkel cdo liri te timen si individ!
    Jam dakort me ty.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    204
    Citim Postuar mė parė nga murik Lexo Postimin
    O maestro, Albo ka plotesisht te drejte.Edhe une jetoj ne ket qoshe te Amerikes ku jeton edhe Albo,dhe ashtu eshte, ne qofte se dikush hyn ne shtepine time une mund ta vras.Por kjo nuk ka rendesi,sa ka rendesi fakti se ne duam te bejme shtet apo do te vazhdojme te jetojme me kode fisnore,krahinore,apo sipas te fortit te lagjes.Kjo qe ndodhi ishte grusht shteti ne tentative dhe ashtu duhet trajtuar.U vrane tre,shume keq me vejn,por me mire tre se tre mije.Ne qofte se ju pelqen asyetimi i ngjeles atehere nuk kam se c'them,pervecse dilni e vrituni per te se ka garantuar funerale madheshtore per viktimat.Do te behesh mish per top i Rames e Rucit,dil atje.
    O murator, lexoje edhe njehere shkrimin tim. Ne ate qoshen e Amerikes ku jeton ti ka ligje dhe jo "trigger-happy cowboys".

Sigurisht qe ti ke te drejte dhe jo gjyqtaret amerikane qe zhvillojne doktrinen ligjore.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Gjykim i njeanshem!

Gjithe keto vite eshte provuar se askush nuk ka ndaluar protesten e lire.

Nuk shtrohen mllefet personale mbi bulevardin Deshmoret e Kombit, duke paguar dhe ndersyer turma per te rrezuar institucionet e dala permes votes se lire.

Shqiperia eshte nje shtet i lire dhe demokratik dhe veprime te tilla jane anakronike dhe krejtesisht kunder interesave kombetare.

Sot eshte Berisha, neser dikush tjeter, mirepo institucionet jane dhe duhet te jene te shenjta!
    Cfare gjykova une. Ne 1997 ishte po i njejti personazh qe ishte ne krye te shtetit( e di mire qe ne ate kohe presidenti kishte shume me teper fuqi sesa ka sot) dhe ndodhen ato situata qe ndodhen dhe sot.

Ne cdo vend demokratik te gjithe kane te drejten e tubimit. Ne cdo vend demokratik policia qe merret me tubimin NUK KA ARME. Ne cdo vend demokratik ARMA PERDORET VETEM VETEM kur nje person eshte kanosje per jeten per veten e tij dhe persona te tjere verdalle. Nuk vlen nje institucion me teper sesa jeta e nje personi.
    Pas vrasjes se Azem Hajdarit ndodhi ajo qe ndodhi dhe packa se "demokratet" e sotem "pushtuan" ndertesat shteterore bashke me TVSH askush nuk i brohoriti askush nuk u dha te drejten qeverise por mbi te gjitha askush nuk u VRA.
    Nuk vlen krenaria e nje te personi te lekundur menderisht sesa jeta qofte edhe nje qytetari sado i rendomte qofte ai.

Policia nuk beri detyren e saj perndryshe GARDA skishte pse te qellonte. GARDA eshte USHTRI nuk perdoret per te mbrojt RENDIN.

Opozita duhet te kishte qene ne krye te mitingut ne cdo moment dhe ne asnje menyre nuk duhet te kishte shkuar tek KRYEMINISTRIA pasi nuk kishte se cfare te bente atje. Kryeministri shqiptar aktual e ka treguar me vepra qe nuk eshte per bashkim kombetar dhe nuk e njeh frymen e kompromisit dhe transparences i fryn NDARJES KLASORE dhe mbi te gjitha NDARJES KRAHINORE.

Pyet veten a ja vlen te marresh nje jete njeriu per ASGJE( ndertesa qeveritare nuk perfaqeson institucionin)?!

Ne 12 Nentor 2010 studentet protestuan ne Londer dhe u futen ne ndertesen e Conservative Party duke care kordonin e Policise. U konsiderua si akt jo i denje dhe jo normal dhe POLICIA pranoi TURPIN qe kjo gje i shkaktoi asaj por ama ne asnje moment nuk u shti nje fishek.

Historia ka treguar qe nuk mbrohet asgje me arme.

Institucioni eshte nocion nuk pushtohet.... Ndertesa eshte simbol pyet veten A DO TE VRISJA PER SIMBOL ?!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    kundra rrym..

ti je nji nga vrasesit e atyre 4 barbareve qe u vrane..

ngushellim meritojne nenat e policve..

mos kujto se te pi uj maska ty kondra rrym..
    bllokqen je..
    Kush ka vdekur ka ikur atje ku do te shkosh dhe ti edhe une neser. Nuk thirret nje i vdekur me emra. I vdekuri respektohet dhe nga kundershtari. Ti sje NJERI ti je thjeshte nje GJALLESE qe zvarritesh ne LLUMIN qe ke krijuar vete me jashteqitjen tende.TURP te te vije.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •