Peshqit ne akuarium me pelqejne shume
Peshqit ne akuarium me pelqejne shume
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
E' la verità!! Kjo eshte edhe arsyeja pse te thashe qe eshte pak a shume emer i trasheguar ne fisin tim, sepse qysh kur ngordhi Lori i pare (behet fjale per kohen kur babi im ishte femije) shumica e qenve te tjere e kane patur emrin Lori. Por, pas ketij vendosem mos t'a perdorim me kete emer...... qeni i tanishem quhet Xheku
Ne kosh plehrash? Ne kosh plehrash duhet te hidhnim ate shoferin idjot qe e perplasi me makine, se qysh ate dite ka qene semure e nuk levizte nga dera e shpise, ku dhe ngordhiVarrimi ju be diku ne bahce.....
La vita non si spiega, si VIVE!
C'tragjedi...
Po lori moj c'desh ne ruge? Ishte ne kalori?
Ti rikthemi varrimit.. Jam kurioz te di detajet e nje ceremonie te varrimit te nje qeni, po ta ndjen shprehu, nese mendon se mund te prekesh nderkoh qe shkruan. Kalojme ne nje pike tjeter.
La vita non si spiega, si VIVE!
E imagjinova qe do prekeshe (te me falesh "amore")
nuk e di pse por krijova nje ide qe ne familje te vetmin mashkull qe keni pasur (ne shtepine ku je rritur, te kuptohemi) eshte babai mes tre apo kater femra, gabohem?
Kleadoni me vjen shume keq per qenin tend.
Se kuptoj pse rri dhe i pergjigjesh nje njeriu qe po shpre injorancen e tij/saj ne postime kaq hapur?
Sa per dijeni per personin qe flet me ironi per qenin "bastard" kta lloj qenesh qe jan mix jan shume here me te zgjuar se pure breed.
Un qenin tim e kam pit MIX. Pra jo pure 100% pit. Dhe pse e kam te till? Sepse zgjodha te mar nje te till. Dhe sepse bota nuk ka te haj un nuk do vete te harxhoj me mijera dollar per nje qen qe ne fund te fundit nuk do jet aq i zgjuar sa ky qe kam adoptuar. Kemi nje gjiton qe ka harxhuar $2500 ne nje blue nose pit. 1 vjec e gjys qeni tij dhe nuk ja mban ti turret qenushit tim qe si ka bere as 9 muaj akoma se e ka par ca i ndodh kur mundohet te bej si i fort. Rri kot si qen dudum akoma nuk di komanden "ulu"
ja kshu kshu pure breedat
Kleadoni na sill ca ca foto te tjera te qenit.![]()
Sot do të bëj një vepër të mirë-edhe nuk do ti tregoj askujt
Krijoni Kontakt