Sa vdes te kem nje majmun te vockel![]()
Sa vdes te kem nje majmun te vockel![]()
I may BE a Cruel Heartless bitch BUT im Good at it ...
Ne shqiperi gjithmone kam patur qen! I preferuari im mbetet ky ne foto, qe ngordhi para nje viti![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
E c'race eshte ky qeni? Duket si i bastarduar
Pse ngelet i preferuar, ke ndonje kujtim partikolar apo kot.
P.s ai ne foto eshte qen bastard, domethen jo qen rac ose si me e thene ndryshe kur gomari pallon (e thene me bute, ben dashuri) nje kale si rezultat del mushka.
E kisha kuptuar c'doje te thoje me "bastard"! Kur ma sollen isha aq e preokupuar ti gjeja emrin saqe nuk me interesoj fare te merrja vesh se nga vinte
I preferuar pasi ishte sh i dashur, jo vetem me mua por me te gjithe familjen e te afermit. Sapo futej ndonje qe "njihte" ne oborr do i afrohej duke u hedhur, kishte qejf te lozte... me shoqeronte cdo mengjes ne shkolle etj etj.
Edhe ne foto, nese e ve re, eshte dora e cunit te dajes i cili praktikisht e ka perqafuar ne ate fotoe te mendosh qe ishte hera e pare qe e shikonte.
Qen fantastik!!
Paska qene qen legen, qeni qe eshte qen ka vetem nje padron, ku jep dhe jeten po te jete nevoja per te, natyra e qenit eshte te ruaj padronin dhe vendin ku jeton, e jo ti hidhet te parit qe shikon si b.uc.et kur kerkon.
P.s tipiku komportament i qenit bastard.
P.s.s bej shaka se mos na prekesh
emrin sna e the si e kishte?
Kisha dashur nje mace si kjo.![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Do te te jap reputacion negativ tani qe me shave qenin
Jo me jo, se rolin e qenit e bente tamam ai, thjesht me personat qe i njihte bente lojra. Njehere nje shoqen time e ka trembur aq shume sa ajo e shkreta nuk vinte me ne shtepine time hahahaha.
E quajta Lori (pak a shume emer i trasheguar ne fisin tim per qent)
Thojne qe po te ngordhi qeni, eshte shum veshtire ta zevendesosh me tjeter (e kam llafin per qent qe rrin edhe brenda mureve te shtepise) e la verita.?
gjithsesi, po te me ipet mundesia per te mbajtur nje kafshe ne shtepi, do te zgjidhja pa me te voglin dyshim nje qen apo qene si i yti, sesa nje klysh mace te shpif si ai i suades.
Nejse, ku e varroset? Apo ne kosh te plerave.
Krijoni Kontakt