i drejtohem te gjith atyre qe ndodhen ne itali dhe frequentojn apo kan frequentuar universitetin ne itali !un (sic e kam thon edhe ke tema te tjera),jam ne vit te 5 gjimnaz dhe si cdo studente edhe un mendoj per te ardhmen,ca drejtimi do mari?cfare te vazhdoj? etj etj! un tani jam shum konfuse sepse nuk di se cfare te boj!me kan fol per pubbliche relazioni po skam marr asnje lloj info personalisht mbi kete deg,nese ndonjeri nga ju ka ndonje info me gjith qejf ju degjoj!ne fillim fare doja te vazhdoja mjeksin(sepse ne biologji,kimi shkoj shum mire )por zysha na tha absolutisht jo sepse do bosh gjith ate shkoll dhe ne fund nuk te garanton nje te ardhme sepse aktualisht me doktorra italia eshte plot dhe mbi te gjitha eshte shum e veshtire te kalosh il test edhe te vazhdosh me vone !opcioni tjeter ishte economia(edhe kte sepse ne matematik shkoj mire ,avash avash me llogjiken time ja arrij)por ktu kam ca gjera qe sme lejojn ta zgjedh sepse kam hall se mos ndoshta do u rivelonte tjeter nga ajo qe un prisja sepse natyrisht nuk bohet matematika qe bojm ne ne gjimnaz!un doja te zgjidhja faktikisht economia e commercio internazionale ne Trieste, sepse ktu jam un ke me shum mundesi qe te gjesh vende pune ne kete kamp (economia ne pergjithesi)...
por duke qene se un shkoj shum mire ne diritto dhe eshte nje lend qe e adhuroj(kam mesataren me te larte ktu ke kjo lenda dhe ne anglisht)thash te iki te vazhdoj ligjet (po ktu ne itali snuk shum)! kurse me fakultetin e gjuheve te huaja nuk shkohet shum larg (pervecse zysh ose perkthyse ).
si perfundim un heq mjeksine(endrren time),gjuhet e huaja dhe ligjet, ndersa mbaj economin dhe pubbliche relazioni!
cfare mund te me thoni per keto te dyja????????? pranohen natyrisht te gjitha mendimet tuaja ne lidhje me kte gjo....JU FALENDEROJ TE GJITHEVE NGA ZEMRA PER NDIHMEN TUAJ!
P.S kjo eshte nje problem qe hasin te gjith studentet pra ketu mund te shkruaj edhe persona te tjere ku mund te kerkojn ndonje keshille per gjerat e tyre qe kan te bejn natyrisht me UNIVERSITETIN!
Krijoni Kontakt