Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 35
    MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409

Arrow Universiteti Ne Itali!

i drejtohem te gjith atyre qe ndodhen ne itali dhe frequentojn apo kan frequentuar universitetin ne itali !un (sic e kam thon edhe ke tema te tjera),jam ne vit te 5 gjimnaz dhe si cdo studente edhe un mendoj per te ardhmen,ca drejtimi do mari?cfare te vazhdoj? etj etj! un tani jam shum konfuse sepse nuk di se cfare te boj!me kan fol per pubbliche relazioni po skam marr asnje lloj info personalisht mbi kete deg,nese ndonjeri nga ju ka ndonje info me gjith qejf ju degjoj!ne fillim fare doja te vazhdoja mjeksin(sepse ne biologji,kimi shkoj shum mire )por zysha na tha absolutisht jo sepse do bosh gjith ate shkoll dhe ne fund nuk te garanton nje te ardhme sepse aktualisht me doktorra italia eshte plot dhe mbi te gjitha eshte shum e veshtire te kalosh il test edhe te vazhdosh me vone !opcioni tjeter ishte economia(edhe kte sepse ne matematik shkoj mire ,avash avash me llogjiken time ja arrij)por ktu kam ca gjera qe sme lejojn ta zgjedh sepse kam hall se mos ndoshta do u rivelonte tjeter nga ajo qe un prisja sepse natyrisht nuk bohet matematika qe bojm ne ne gjimnaz!un doja te zgjidhja faktikisht economia e commercio internazionale ne Trieste, sepse ktu jam un ke me shum mundesi qe te gjesh vende pune ne kete kamp (economia ne pergjithesi)...
    por duke qene se un shkoj shum mire ne diritto dhe eshte nje lend qe e adhuroj(kam mesataren me te larte ktu ke kjo lenda dhe ne anglisht)thash te iki te vazhdoj ligjet (po ktu ne itali snuk shum)! kurse me fakultetin e gjuheve te huaja nuk shkohet shum larg (pervecse zysh ose perkthyse ).
    si perfundim un heq mjeksine(endrren time),gjuhet e huaja dhe ligjet, ndersa mbaj economin dhe pubbliche relazioni!
    cfare mund te me thoni per keto te dyja????????? pranohen natyrisht te gjitha mendimet tuaja ne lidhje me kte gjo....JU FALENDEROJ TE GJITHEVE NGA ZEMRA PER NDIHMEN TUAJ!

P.S kjo eshte nje problem qe hasin te gjith studentet pra ketu mund te shkruaj edhe persona te tjere ku mund te kerkojn ndonje keshille per gjerat e tyre qe kan te bejn natyrisht me UNIVERSITETIN!

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Fashion pse nuk vazhdon per juridik?
    Eshte nje dege e bukur,por te jap nje keshille,nese zgjedh juridikun vazhdo per magjistrature,ose kriminologji. Te gjthe bazen nga civile e kane
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    Fashion pse nuk vazhdon per juridik?
    Eshte nje dege e bukur,por te jap nje keshille,nese zgjedh juridikun vazhdo per magjistrature,ose kriminologji. Te gjthe bazen nga civile e kane
    nuk me terheq shum !un me thene te drejten drejtohem nga relazione pubbliche (o pubbliche relazioni )sepse do me pelqente qe ne te ardhme te punoja per revista mundesisht ato te modes!prandaj du te zgjedh ate rruge por sic mire e din te gjith qe nuk eshte aq e thjesht! sepse ne jete jo perhere ke fatin te bpsh punen qe deshiron!prandaj po mbaj edhe ne konsideracion economikun!

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    i drejtohem te gjith atyre qe ndodhen ne itali dhe frequentojn apo kan frequentuar universitetin ne itali !un (sic e kam thon edhe ke tema te tjera),jam ne vit te 5 gjimnaz dhe si cdo studente edhe un mendoj per te ardhmen,ca drejtimi do mari?cfare te vazhdoj? etj etj! un tani jam shum konfuse sepse nuk di se cfare te boj!me kan fol per pubbliche relazioni po skam marr asnje lloj info personalisht mbi kete deg,nese ndonjeri nga ju ka ndonje info me gjith qejf ju degjoj!ne fillim fare doja te vazhdoja mjeksin(sepse ne biologji,kimi shkoj shum mire )por zysha na tha absolutisht jo sepse do bosh gjith ate shkoll dhe ne fund nuk te garanton nje te ardhme sepse aktualisht me doktorra italia eshte plot dhe mbi te gjitha eshte shum e veshtire te kalosh il test edhe te vazhdosh me vone !opcioni tjeter ishte economia(edhe kte sepse ne matematik shkoj mire ,avash avash me llogjiken time ja arrij)por ktu kam ca gjera qe sme lejojn ta zgjedh sepse kam hall se mos ndoshta do u rivelonte tjeter nga ajo qe un prisja sepse natyrisht nuk bohet matematika qe bojm ne ne gjimnaz!un doja te zgjidhja faktikisht economia e commercio internazionale ne Trieste, sepse ktu jam un ke me shum mundesi qe te gjesh vende pune ne kete kamp (economia ne pergjithesi)...
    por duke qene se un shkoj shum mire ne diritto dhe eshte nje lend qe e adhuroj(kam mesataren me te larte ktu ke kjo lenda dhe ne anglisht)thash te iki te vazhdoj ligjet (po ktu ne itali snuk shum)! kurse me fakultetin e gjuheve te huaja nuk shkohet shum larg (pervecse zysh ose perkthyse ).
    si perfundim un heq mjeksine(endrren time),gjuhet e huaja dhe ligjet, ndersa mbaj economin dhe pubbliche relazioni!
    cfare mund te me thoni per keto te dyja????????? pranohen natyrisht te gjitha mendimet tuaja ne lidhje me kte gjo....JU FALENDEROJ TE GJITHEVE NGA ZEMRA PER NDIHMEN TUAJ!

P.S kjo eshte nje problem qe hasin te gjith studentet pra ketu mund te shkruaj edhe persona te tjere ku mund te kerkojn ndonje keshille per gjerat e tyre qe kan te bejn natyrisht me UNIVERSITETIN!
    e sigurte 100% qe e skartove? nese eshte ajo qe vertet te pelqen mos e braktis kurre endrren tende, nuk ekziston vetem italia, ke nje bote te tere perpara...e vetmja gje qe rendon ne rrugen e studimeve per mjeksi eshte fakti se duhet te kesh nje perkrahje ekonomike nga familja, por vitet ikin ama..ikin shume shpejt...bej ate qe ti ndien

Nuk ta kuptova Shqip-Italo-Anglezen edhe pse i kutoj te treja gjuhet. :S

Zghidh ate/o qe deshiron ti.

Mos u hidh nga nje dege ne tjetren, mos humb kohe kot. Zgjidh dy, ose nje dhe mundohu ti mbarosh
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    e sigurte 100% qe e skartove? nese eshte ajo qe vertet te pelqen mos e braktis kurre endrren tende, nuk ekziston vetem italia, ke nje bote te tere perpara...e vetmja gje qe rendon ne rrugen e studimeve per mjeksi eshte fakti se duhet te kesh nje perkrahje ekonomike nga familja, por vitet ikin ama..ikin shume shpejt...bej ate qe ti ndien
    o broken smile po si funksionojn ktu universitet ???????eshte mundesia ta hedhesh per dy fakultete?

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga Aldi-Aldo Lexo Postimin
    Nuk ta kuptova Shqip-Italo-Anglezen edhe pse i kutoj te treja gjuhet. :S

Zghidh ate/o qe deshiron ti.

Mos u hidh nga nje dege ne tjetren, mos humb kohe kot. Zgjidh dy, ose nje dhe mundohu ti mbarosh
    cfare nuk kuptove????????

jo re jo se koh sdo humb un ! do zgjedh nje gje qe me pelqen dhe qe te me garantoj dicka ne te ardhmen...

opcioni tjeter ishte economia(edhe kte sepse ne matematik shkoj mire ,avash avash me llogjiken time ja arrij)por ktu kam ca gjera qe sme lejojn ta zgjedh sepse kam hall se mos ndoshta do u rivelonte tjeter nga ajo qe un prisja sepse natyrisht nuk bohet matematika qe bojm ne ne gjimnaz!un doja te zgjidhja faktikisht economia e commercio internazionale ne Trieste, sepse ktu jam un ke me shum mundesi qe te gjesh vende pune ne kete kamp (economia ne pergjithesi)...
    Edhe une do te te thoja te zgjedhesh degen qe ti preferon me shume.
    Nese problemi yt qendron te matematikat e tjera qe ben ekonomiku, do te te thosha te rrish e qete, pasi ato matematikat e tjera jane gjera qe mesohen per here te pare aty ndaj do e kesh me te lehte sesa me matematiken qe ben ne gjimnaz ( sepse te kjo e fundit nisesh me idene qe e ke bazen, por jo gjithmone pedagoget qellojne te mire )

Nese ke mundesi me shkruaj cilat jane lendet qe behen ne economia e commercio te triestes qe te jap nje ide ne lidhje me to, sepse normalisht cdo uneversitet e cdo dege ekonomiku ka lende te ndryshme.
    Suksese!!

La vita non si spiega, si VIVE!

cfare nuk kuptove????????

jo re jo se koh sdo humb un ! do zgjedh nje gje qe me pelqen dhe qe te me garantoj dicka ne te ardhmen...
    Shume bukur, suksese
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    o broken smile po si funksionojn ktu universitet ???????eshte mundesia ta hedhesh per dy fakultete?
    per mjekesi, profesioni sanitarie dhe biologji duhet te kalosh testin dhe po, mund ti provosh te 3 testet sepse i bejne ne dite te ndryshme e me pas te zgjedhesh; per biologjine testi eshte vec nje formalitet sepse edhe nese nuk e kalon duhet te ndjekesh ca leksione suplementare dhe nese i mbaron me sukses te lejohet te regjistrohesh. deget e tjera jane 'a numero aperto' (vetem per juridikun nuk jam shume e sigurte). persa i perket proves per mjekesi kjo eshte a livello nazionale, dmth qe ne gjithe italine zhvillohet ne te njejten date dhe orar, pra nuk mund ta provosh ne te gjitha universitetet qe e kane kete dege.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •