Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga strange Lexo Postimin
    Po Serbisė pse ja lejon Evropa? Apo vlen vetėm pėr shqiptaret ky ligje?
    Nuk besoj se Europa do t'i lejonte Shqipėrisė tė pajiste me pasaporta 3 milion shqiptar. Edhe nqs nuk e kanė tė shkruar, kėshtu nėn-zė si tė thuash nuk e lejojnė.

Se kam parasysh legjislacionin, por nqs je me pasaporte tė shtetit X ke ēdo tė drejtė nė atė shtet, pėrfshirė edhe tė drejtėn pėr votė. Mos tė duket e vogėl kjo ēėshtja e votės, imagjino ē'do bėhej sa herė qė tė kishte zgjedhje, politikanė duke importu kosovarė me pasapora shqiptare pėr tė rrit % e tyre nė zgjedhje. Pėrveēse nuk ėshtė e drejtė pėr popullin qė jeton nė Shqipėri, ėshtė edhe e rrezikshme sepse nxit pėrēarje tė mėdha...
    Life's too short to remove USB safely.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Nuk besoj se Europa do t'i lejonte Shqipėrisė tė pajiste me pasaporta 3 milion shqiptar. Edhe nqs nuk e kanė tė shkruar, kėshtu nėn-zė si tė thuash nuk e lejojnė.

Se kam parasysh legjislacionin, por nqs je me pasaporte tė shtetit X ke ēdo tė drejtė nė atė shtet, pėrfshirė edhe tė drejtėn pėr votė. Mos tė duket e vogėl kjo ēėshtja e votės, imagjino ē'do bėhej sa herė qė tė kishte zgjedhje, politikanė duke importu kosovarė me pasapora shqiptare pėr tė rrit % e tyre nė zgjedhje. Pėrveēse nuk ėshtė e drejtė pėr popullin qė jeton nė Shqipėri, ėshtė edhe e rrezikshme sepse nxit pėrēarje tė mėdha...
    Kosovaret kėrkojnė pasaporta me dal jashtė shtetit jo me votua. Pastaj vetėm tė mbetet tė puna e votave se e rregullojnė menjėherė.

Dhe pse Serbia nuk frikohet nga gjera tė tilla apo pse nuk frikohet hiq nga Evropa dhe jep pasaporta mė lehte se sa qė i merr nė Prizren apo Prishtinė? Ai leje se jep pasaporta por edhe targat i lejon nė Kosovės (Mitrovice) dhe Evropa as qė merr ndonjė mas sado tė vogėl.

PS: Po tė lejohej njė gjė e tillė jam sigurt se mbi 800 000 mijė kosovar nuk do tė kishin marre pasaportat e Shqipėrisė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 16-01-2011 mė 14:05
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Ide e mir kjo per pasaportat shqiptare per kosovaret pore mendoj se nuk lejohet te behet kjo pun ashiqare nga shteti shqiptar.
    Ket rregull e kerko Evropa.
    Tani edhe Serbija druan ti futet asaj loje dhe tani esht e veshtir per te u paisur me nji pasaport serbe.
    Sa per shpresen nga votat e kosovarve mose te llogarisin as e majta as e djathta pore nese i duhen PPSH ktu jemi,na keni kure ti beni zgjedhjet.
    Une per vete s dua pasaport shqiptare po kartel votimi te pakten ...me mir thuaje ashiqare.
    heheee
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ganimet : 16-01-2011 mė 14:15

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    nese e duan pashaporten vetem per te levizur neper bot un jam kundra
    nese e duan se e ndihen veten shqiptar atehere jam ok

shqiperia eshte e te tereve came kosovar maqedonas
    Partizoni

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga mario_kingu Lexo Postimin
    nese e duan pashaporten vetem per te levizur neper bot un jam kundra
    nese e duan se e ndihen veten shqiptar atehere jam ok

shqiperia eshte e te tereve came kosovar maqedonas
    Shyqyr Zotit nuk pyetesh ti. Nėse shqiptaret e Maqedonisė i quan maqedonas mė intereson tė di si i quan preshevarėt?
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

verdall
    Anėtarėsuar
    05-09-2010
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    30
    kundra dhe vetem kundra

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga strange Lexo Postimin
    Shyqyr Zotit nuk pyetesh ti. Nėse shqiptaret e Maqedonisė i quan maqedonas mė intereson tė di si i quan preshevarėt?
    zoteri nuk eshte si i quaj un por si prenzatohen maedonasit ketu ne usa te pakten ate qe kam njoft

sa per temen pergjigje e dhash me lart jam kundra atyre qe duan pashaporten shqiptare vetem se duan te levizin ne europ

p/s mos cito kot mendim tim dhash po ste pelqeu mos e lexho mos ta bejm chit chat rrespekte
    Partizoni

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •