Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet largohet Janullatos?

Votues
279. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

236 84.59%
  • JO

43 15.41%
Faqja 86 prej 102 FillimFillim ... 3676848586878896 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 851 deri 860 prej 1014
    Citim Postuar mė parė nga monikal Lexo Postimin
    Arberesh Niko, mos e hidh votčn kundčr kaq shpejt, mendohu mč mirč si arbčresh qč je.
    Včrtet ke kapur njč temč interesante pčr sondazh: Kush i mori paret tona nč Greqi e Shqipčri! Per vete mč rezulton i njčjti vend me tč njčjtčn strategji. I ranč kot nč qafč presidentit Berisha.Por eshte temč e gjatč e po i bie shkurt. Ujku qimen e ndčrron, por zakonin s'e harron!
    Une jam shqipo nga Shqiperia!
    Por jam arberesh po aq sa jane arbereshe edhe te gjithe njerezit qe njohin Shqiperine si At'dhe dhe si vendin nga kane adhe rrenjet..., pra i bie te jene te gjithe shqipot qe jetojne ne Itali...!
    Une a derziu ti, as kam kapur gje teme dhe as kam nder mend ta zgjas shume ketu, e kam lexuar me kohe kete teme, por sot rastesisht sa per te pershendetur nje mik timin qe mbeti seminareve te botes si ēifuti ne shkretetira...
    Por qe gjerat djalosh, duhet ti quajme me emrat e tyre, jo si na e ka qejfi neve.
    Kush dhe ku jane parate, te kujt jane, pse i kane dhe kur do ti sjellin..., etj etj..., me duket se ketu nuk diskutohen para por me keq, fjale boshe...!
    Here here, na dalin anetare te rinj dhe sa per te mbajtur formen fiziko-psiqike vertiten sondazheve me trimerine qe na karakterizon nder shkuj!
    Kjo teme nuk ka vlere! Kush e zgjat, ben pazar mejhanesh, me duket me keq se sa peshperitjet e thashe e themexhijeve pas dritareve te erreta!
    Perdhendetje...
    RROFTE SHQIPERIA!.............
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anėtarėsuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Citim Postuar mė parė nga monikal Lexo Postimin
    Nč lidhje me ligjčratčn e mčsipčrme, pčrse nuk i referohesh vetč Krishtit: AI bčri aq shumč pčr njerčzimin, krahas mesazheve hyjnore qč i dha u therrorizua dhe ndaj gjithč tč krishterčt , por jo vetčm ata e adhurojnč. Krishti nuk kčmbčnguli qč tč mbetej zot i pčrjetshčm mbi tokčn e judejve! Pse Janullatosi nuk zbaton tč njčjtin shembull kuptimplotč qč ne ortodoksčt shqiptarč ta adhurojmč nč jetč tč jetčve, por na detyron qč ...
    O flori!

Nuk e kupton ti qe ai zbaton urdhera. Dikush i thot atij "rri se na duhesh atje".
    Nuk merakosen shume per dogma fetare keta o monikal trimi. Jane nje grusht vllehesh dhe duan te bejne komand ne kishen tone. Ne dikur vllehet nuk i qasnim ne kishe me tregon im at.
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-12-2010
    Postime
    378
    Citim Postuar mė parė nga peshkaqeni33 Lexo Postimin
    O flori!

Nuk e kupton ti qe ai zbaton urdhera. Dikush i thot atij "rri se na duhesh atje".
    Nuk merakosen shume per dogma fetare keta o monikal trimi. Jane nje grusht vllehesh dhe duan te bejne komand ne kishen tone. Ne dikur vllehet nuk i qasnim ne kishe me tregon im at.
    O peshkaqen, nuk kam asnje fjale té tč heq se mč mirč se ty nuk ka krijesč nč botč qč t'ia percaktoje erčn gjčsč sč gjallč. Edhe mua nga pčrdorimi i tepčrt i nofkčs "shqipo" nč vend tč shqipčtar, se si mu bé ku e nga kush e kam dčgjuar kčtč deformim. Te jete vetem cungim kulturor, i falur qofte, te jete cungim ksenofom, i mjerč qoftč!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-12-2010
    Postime
    378

"Personaliteti anglez Norton F.Eden ne librin ‘’Albania its discontents and their origin’’(‘’Shqiperia , pakenaqesia e saj dhe origjina e tyre) shkruan:
    Ka dhe njė shkak tjetėr tė errėt pėrse grekėt nuk mund tė heqin dorė pa keqardhje nga kėrkesat e tyre pėr kėto vise jugore tė Shqipėrisė. Korēa, Leskoviku dhe Gjirokastra janė ose qenė (sepse njė nga kėto qytete u shkatėrrua prej grekėve) qendra kulture qė prodhuan shumė burra tė shquar, ushtarė e burra shteti (tė cilėt u ngritėn nė pozita tė larta) dhe tregatarė tė mėdhenj qė fituan pasuri tė mėdha pėrjashta nė kurbet. Nėn sundimin e turqve tė vjetėr, tė tillė njerėz muslimanė, i shėrbyen Portės sė Naltė, ndėrsa ata tė besimit ortodoks, tė edukuar nė shkolla greke dhe nėn influencėn e propagandės greke shpesh herė ia kushtonin energjitė e tyre dhe gjithė pasurinė pėrparimit tė ēėshtjes greke, e vetmja nė atė kohė qė u ngjallte shpresė shpėtimi nga zgjedha turke. Ky burim force dhe fitimi pėr Greqinė mund tė vazhdojė po qe se dalin fitimtarė nė kėrkesat e tyre mbi Shqipėrinė Jugore. Porse nė mbetshin kėto vise pjesė e Shqipėrisė, kėto qendra kulturore dhe njerėzit qė prodhojnė mund tė kontribuojnė shumė pėr mbarėsinė dhe pasurimin e shtetit tė ri shqiptar, pėr tė cilin qendra tė tilla si Korēa dhe Gjirokastra janė njė nevojė vitale. Per me gjere shihnihttp://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=129192&page=3"

Eshte detyre e shtetit shqiptar dhe e komunitetit te ortodokseve shqiptare qe te kerkojne llogari per depozitat e milionereve ortodokseve shqiptare ne Greqi qe depozituan parate pare vitit 1912 per ndertimin e institucioneve ortodokse ne Shqiperine e cliruar. keshtu behet e qarte se nga e kane burimin keto "bamiresi'' te rena nga qielli per ortodokset shqiptare.

Hajde votoni ortodoksč tč Shqipčrisč: Kush i do leket čshtč ortodoks shqiptar, kush nuk i do čshtč pčr Janullatosin dhe kishčn ortodokse greke. Hajde pra hidheni voten, po ose jo, shqiponjč apo ...!

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po mire I keni pyetur besimtaret orthodox njehere, se atyre u takon ke te mbajne e ke te heqin... Simple.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

DESTINY Maska e freiheit
    Anėtarėsuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    ngrehuni, t'i biem, ta largojme, grekun-antishqiparin, ta arrestojme, ta denojme per tradhti ndaj neshtetesise qe mban ne pashaporte, ta ekzekutojme, ta nisim me vapor per ne korfuz, jo, krete, peleponez kudo qe te jete.

Dhe pastaj... ne do te marrim fryme lirisht per te paren here pas 22 vitesh.
    Do te shpetojme.Ne.
    Shqiperia do te perparoje, do te caje oqeanet, fanar ndricues ne jet te jeteve.
    Kombi do zhvillohet/bashkohet/lulzohet/emancipohet/-ohet, -ohet.

Tek ai, atje qendron e keqja. atje i ka rrenjet. Te armatosim popullin, civilet, lufte, avione, rraketa, ushtria dhe renea. Te shkojme...ta zeme ne gjum...ta kapim..........qenin/qafirin.
    ...............................
    Pastaj...rritje ekonomike 177%, begati, lumturi, nga fitorja ne fitorje, urrrraaa, urrraaa.

ligesia nje emer ka Janullatos. ai e ka fajin per gjithcka, ai e ka fajin qe politikanet tane te mire, na tradhtojne, qe shesin atdheun ne menyren me te turpshme duke i dhene grekut kilometra te tere toke,det dhe qiell shqiptar. ai e ka fajin qe policia shqiptare eshte polici babloke, qe s'ka byth, ai e ka faji qe kemi spitalet me skandaloze ne rajon, qe i japim dore te lire OMONIAS dhe grekeve ne jug, qe fyejme oficerat dhe te gjithe ushtaraket ne mes-parlamenti, qe tall ****** me ne maqedonasi dhe qe Gruevski zgerdhihet me shqiptaret cdo ore te dites
    ai e ka fajin..., qe shqiptareve ju ka hipur tangerlliku i modh e se preferojne me gjuhen qe t'ua mesojne femijeve te tyre, i bezdis shqipja, ju duket provhinciiale,
    qe duam muaj per te marre vesh kush fitoi zgjedhjet, dhe vite per ti pranuar. qe nuk dime kur jemi cliruar, qe ish komunistat, dredhin zinxhirat neper zyra..... ai e ka fajin per gjiiiiiithckca, qe ne bejme si patriota kur ca shk***dhata na djegin flamurin apo kur ndonje italianogrek na fyen, po neve s'na plas per qindra shqiptare qe vriten cdo vit ne rruget tona, per grate qe dhunohen ne menyre mesjetare, per njerezit qe jetojne zonat kufitare qe shteti s'i di ku bien, por qe pastaj habitemi pse marrin nenshtetesi dhe pension grek, per sportistet qe cuditemi si i braktisin "ngjyrat" e flamurit, ngjyra qe ne ia dhjes..im per dite.....

te vjen per te vjelle nga ky patriotizem i shtirur....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga freiheit : 09-01-2011 mė 19:41 Arsyeja: no reason
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-12-2010
    Postime
    378
    Citim Postuar mė parė nga freiheit Lexo Postimin
    ngrehuni, t'i biem, ta largojme, grekun-antishqiparin, ta arrestojme, ta denojme per tradhti ndaj neshtetesise qe mban ne pashaporte, ta ekzekutojme, ta nisim me vapor per ne korfuz, jo, krete, peleponez kudo qe te jete.

Dhe pastaj... ne do te marrim fryme lirisht per te paren here pas 22 vitesh.
    Do te shpetojme.Ne.
    Shqiperia do te perparoje, do te caje oqeanet, fanar ndricues ne jet te jeteve.
    Kombi do zhvillohet/bashkohet/lulzohet/emancipohet/-ohet, -ohet.

Tek ai, atje qendron e keqja. atje i ka rrenjet. Te armatosim popullin, civilet, lufte, avione, rraketa, ushtria dhe renea. Te shkojme...ta zeme ne gjum...ta kapim..........qenin/qafirin.
    ...............................
    Pastaj...rritje ekonomike 177%, begati, lumturi, nga fitorja ne fitorje, urrrraaa, urrraaa.

ligesia nje emer ka Janullatos. ai e ka fajin per gjithcka, ai e ka fajin qe politikanet tane te mire, na tradhtojne, qe shesin atdheun ne menyren me te turpshme duke i dhene grekut kilometra te tere toke,det dhe qiell shqiptar. ai e ka fajin qe policia shqiptare eshte polici babloke, qe s'ka byth, ai e ka faji qe kemi spitalet me skandaloze ne rajon, qe i japim dore te lire OMONIAS dhe grekeve ne jug, qe fyejme oficerat dhe te gjithe ushtaraket ne mes-parlamenti, qe tall ****** me ne maqedonasi dhe qe Gruevski zgerdhihet me shqiptaret cdo ore te dites
    ai e ka fajin..., qe shqiptareve ju ka hipur tangerlliku i modh e se preferojne me gjuhen qe t'ua mesojne femijeve te tyre, i bezdis shqipja, ju duket provhinciiale,
    qe duam muaj per te marre vesh kush fitoi zgjedhjet, dhe vite per ti pranuar. qe nuk dime kur jemi cliruar, qe ish komunistat, dredhin zinxhirat neper zyra..... ai e ka fajin per gjiiiiiithckca, qe ne bejme si patriota kur ca shk***dhata na djegin flamurin apo kur ndonje italianogrek na fyen, po neve s'na plas per qindra shqiptare qe vriten cdo vit ne rruget tona, per grate qe dhunohen ne menyre mesjetare, per njerezit qe jetojne zonat kufitare qe shteti s'i di ku bien, por qe pastaj habitemi pse marrin nenshtetesi dhe pension grek, per sportistet qe cuditemi si i braktisin "ngjyrat" e flamurit, ngjyra qe ne ia dhjes..im per dite.....

te vjen per te vjelle nga ky patriotizem i shtirur....

freiheit- "NJERI I LIRE" TI DUHEJ TA DIJE ME MIRE SE KUSHDO QE LIRIA NUK BLIHET ME PARA. Nuk po kuptohesh fare, ti kerkon te pakčsosh apo shtosh hallkat qe prangosin popullin dhe ortodokset shqiptare!?

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Per Arbereshin Niko :
    une dhash voten time si behet ketu ne forum, nuk e prisnja nje ligjerate se si duhet te votoj pasi une jam i moshes madhore.
    Nuk hiqet analogji mes nje emigranti dhe nje misionari te nje shteti tjeter me qellime te perdeftuara dhe te vertetuara ne nje kronologji shekullore.
    Eshte e cuditshme kjo puna e perhapjes se fese dhe dominimit: shkojne njerez te perhapin fene dhe te bindin njerezit per te plotefuqishmin, sikur nje qenje e plotefuqishme si Zoti ka nevoje per njerez qe nuk mund te menaxhojne as jeten e tyre personale( si keta popat serbo-grek)
    Une vetem votova dhe nuk e zbertheva psene,pasi mendova se as qe ka nevoje per kohen dhe pergjigjen time nje pyetje qe di ti pergjigjet cdo fillorist shqiptar,sigurisht duhet te iki nga Shqiperia sa me shpejt aq me mire.
    Ortodoksizmi nuk eshte perkrenarja e nje kombi ( sic nuk eshte asnje fe tjeter),sikur te ishte ne te ardhmen e shpejte edhe nje serb Beogradi do te kish te drejte qe te drejtoje kishen ortodokse shqiptare,si ai grek dhe ai serb i bekuan ushtaret famekeq te kombit te tyre per cfarosjen fizike te shqiptareve.
    Shume seriozisht e keni marre ju kete ortodoksizmin dhe zotin grek, "miresine" dhe "meshiren " e tyre.

Dikush kish thene se atdhetaret shqiptar kane tradhetuar ortodoksizmin per faktin qe e mbajne si dominant ne jeten e tyre kombin perpara fese.
    Po ne nuk do kethehemi 2000 vjet dhe te jetojme ne histori aq te larget, se perpara atyre 2000 vjeteve ka edhe mijera vjet te tjera qe nuk egzistonte fare ortodoksizmi - i bie qe i thuhet nje vazhdimesi zhvillimi shoqerore dhe jo tradheti ne transformim.

Misionareve te kishes greke duhet tu ndalohet me ligj hyrja ne Shqiperi dhe jo tu lejohet froni udheheqes per te cnderuar nje komb ne menyren e tyre "moderne" .
    Nese nuk ka nje shqiptar ortodoks te denje per nje post udheheqes, shqiptareve nuk u duhet as ortodoksizmi dhe as zoti grek.

Ke pershendetje vllacko!

me nderime,
    bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 09-01-2011 mė 20:14
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-12-2010
    Postime
    378
    Citim Postuar mė parė nga bili99 Lexo Postimin
    Per Arbereshin Niko :
    une dhash voten time si behet ketu ne forum, nuk e prisnja nje ligjerate se si duhet te votoj pasi une jam i moshes madhore.
    Nuk hiqet analogji mes nje emigranti dhe nje misionari te nje shteti tjeter me qellime te perdeftuara dhe te vertetuara ne nje kronologji shekullore.
    Eshte e cuditshme kjo puna e perhapjes se fese dhe dominimit: shkojne njerez te perhapin fene dhe te bindin njerezit per te plotefuqishmin, sikur nje qenje e plotefuqishme si Zoti ka nevoje per njerez qe nuk mund te menaxhojne as jeten e tyre personale( si keta popat serbo-grek)
    Une vetem votova dhe nuk e zbertheva psene,pasi mendova se as qe ka nevoje per kohen dhe pergjigjen time nje pyetje qe di ti pergjigjet cdo fillorist shqiptar,sigurisht duhet te iki nga Shqiperia sa me shpejt aq me mire.
    Ortodoksizmi nuk eshte perkrenarja e nje kombi ( sic nuk eshte asnje fe tjeter),sikur te ishte ne te ardhmen e shpejte edhe nje serb Beogradi do te kish te drejte qe te drejtoje kishen ortodokse shqiptare,si ai grek dhe ai serb i bekuan ushtaret famekeq te kombit te tyre per cfarosjen fizike te shqiptareve.
    Shume seriozisht e keni marre ju kete ortodoksizmin dhe zotin grek, "miresine" dhe "meshiren " e tyre.

Dikush kish thene se atdhetaret shqiptar kane tradhetuar ortodoksizmin per faktin qe e mbajne si dominant ne jeten e tyre kombin perpara fese.
    Po ne nuk do kethehemi 2000 vjet dhe te jetojme ne histori aq te larget, se perpara atyre 2000 vjeteve ka edhe mijera vjet te tjera qe nuk egzistonte fare ortodoksizmi - i bie qe i thuhet nje vazhdimesi zhvillimi shoqerore dhe jo tradheti ne transformim.

Misionareve te kishes greke duhet tu ndalohet me ligj hyrja ne Shqiperi dhe jo tu lejohet froni udheheqes per te cnderuar nje komb ne menyren e tyre "moderne" .
    Nese nuk ka nje shqiptar ortodoks te denje per nje post udheheqes, shqiptareve nuk u duhet as ortodoksizmi dhe as zoti grek.

Ke pershendetje vllacko!

me nderime,
    bili99
    I nderuar,
    Bash kčtč ka deklaruar edhe martiri i gjuhčs shqipe Petro Nini Luarasi qč u helmua nga kleri ortodoks shovinist grek me pčrfaqčsues dhespotin Joakim tč Korēčs

Petro Nini Luarasi Kundčr mallkimit tč gjuhčs shqipe

(Fragment)
    E dčgjo , or qir dhaskali,
    Tč tč them shkurtčr njč fjalč,
    Kjo mendje duhej sč pari
    Po tani e mori malč!
    Jo grekčria tč jetč,
    Kryeprift e Patrik vetč,
    Po dhe Krishti ndč na thčntč
    Se- “Jam grek, jakni pas meje”
    Do themi:”Pa mblidh mčntč,
    Se shqiptari s’vjen pas teje!”
    Grekrit e zgjebur mejtojnč
    Me tč rreme tč fitojnč,
    Kanč zčn’ e na mallkojnč
    Dhe na shajnč Shqipčrinč,
    Vetč-vehten turpčrojnč
    Dhe ēnderojnč Perčndinč!”

"E vėrteta bėn fenė, dhe jo feja tė vėrtetėn... ''Ne shqiptarėt i duam jo vetėm vėllezėrit tanė grekė, po gjithė vėllezėrit e botės,veē se dėshėrojmė qė tė na duan edhe ata neve!... Kombi ynė ėshtė bashkėsia e shqipėtarėve, dhe gjuha jonė ėshtė shqipja, tė cilėn e trashėguam nga stėrgjyshėrit tanė Pellazgėt…Ta begatojmė gjuhėn edhe kombin tėnė me kulturė dhe qytetėrim, dheatėherė do tė shohėm qė gjithė sa folėn liksht kundėr gjuhės dhe kombit tėnė do tė turpėrohen dhe si dylli pėrpara faqes sė zjarrit do tė treten prej nakarit. Le tėmos frikėsohemi pėrpara llomotitjeve e prrallave grarishte tė atyre qė nuk e dashurojnė po e urrejnė mbrothėsinė e njerėzisė dhe nėnė mask shenjtorėsh e mendarėsh duan tė na gabojnė ne, dhe le tė dimė se ai qė ėshtė frikacak pėrkundrejt sė drejtės - ai bėhet tradhėtor i mėmėdheut dhe i vetes sė tij. Lavdi Perėndisė .(*)
    ---------
    (*) Petro N. Luarasi:“Mallėkim i shkronjavet shqipe dhe ēpėrfolja e shqipėtarit’’,
    Manastir, 1911, f. 7.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Sa qesharake behet problemi kur perseritet pa fund! Te gjithe argumentat u jane sosur kundershtareve te KOASH-it, ndaj hapin ceshtje te vjetra thjesht per te na ngritur kot nervat.
    Ne kete teme eshte thene gjithcka prej meje qe ka te beje me domosdoshmerine e qenjes se Kryepiskopit dhe s`kam ndermend te perdor copy-paste, se do te behesha edhe une qesharak. 38 faqe dhe 720 postime!!!!

Thjesht "nacionalistet" ketu cfryjne antigreqizmin e tyre dhe ksenofobine, por keta s`marrin vesh se deklaratat e tyre te fryra s`kane te bejne aspak me Kryepiskopin Anastas, te sjelle ne Shqiperi nga vete ZOTI.

Tani me duhet te them se sado te diskutoni, qenja e Anastasit ne krye te KOASH-it eshte ceshtje e brendeshme e saj dhe te tjeret rrahin kot uje ne havan.

Me kaq po e mbyll une. Ata qe kane oreks te vazhdojne me sharjet le te mendojne mire se gjykimi eshte afer (nese jane besimtare)
    Ty te kam thene:
    Duhet te ngritesh padi kunder Janullatosit per demtim te intelektit se milioner do behesh.

Ne kete teme nuk ke mundur te japesh asnje mendim per domosdoshmerine Janullatosit, i cili nuk te eshte shkokluar cope e grima me te pakten 10 argumente qe kane deshmuar propaganden dhe te keqen e tij per Shqiperine dhe njerezimin ne teresi. Fale ligjeratave te Janullatosit ke arritur te shohesh budallesine tende si virtyt.

Te jesh "nacionalist" e "antigrek" ne kuptimin qe perdor ti, ehste krenari. Sepse nuk eshte asgje tjeter, vec se nje deshire per nje Shqiperi pa mbeturina e mizantrope greke si Janullatosi e ca kopile tjere te tyre qe s'kane b*the te deklarojne kombesine e tyre, por fshehen prapa identitetit shqiptar ortodoks. Ne askujt nuk i shkuam ne shtepi, por jane popat e zgjebosur greke qe vijne tek ne me misione nacionaliste greke. Kjo eshte arsyeja, perse aty ku beson ti une e ndertoj WC-ne. Nese neve nuk duhet te na pengoje prezenca e klerikeve greke, atehere juve do perjetoni se si 85 % te shqiptareve per keta "sherbetoret e Zotit" flasin si per nje WC publike. Nuk ka femij shqiptar qe merr serizosisht nje Janullatos, te cilit i deshmohen krimet kudo dhe i cili i takon njerezve me te nencmuar ne shoqerine shqiptare. Janullatosi eshte i demshem per Ortodoksine ne Shqiperi.

Faqja 86 prej 102 FillimFillim ... 3676848586878896 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Lajme nga Bota Orthodhokse
    Nga Eni nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-09-2005, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •