Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 61
    United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Pasha lindjen e pasha perėndimin.

Unė jam Zoti. Unė krijova ēdo gjė.

Nė fillim nuk kishte asgjė pos meje. Ditėn e parė bashkova duart, dhe kur i zgjata ato, atėherė mes tyre u krijua hapėsira. Por kjo hapėsirė ishte me vakuum, prandaj i fryva dhe e mbusha me ajėr. Sepse un jam Zoti, perendia juaj.

Pastaj ditėn e dytė, ia futa orės ca bateria, atėherė u krijua koha, qė nga atėherė ec vazhdimisht tik-tak, tik-tak. Sepse un jam Zoti, perendia juaj.

Ditėn e tretė, krijova tokėn e qiellin e ēdo gje qe fluturon ne qiell. Sepse un jam Zoti, perendia juaj.

Ditėn e katėr e ndava token nga qielli. Sepse un jam Zoti, perendia juaj.

Diten e peste, krijova kafshet e bimet e ēdo gje te gjall mbi toke e ne dete e ne ujra. Sepse un jam Zoti, perendia juaj.

Diten e gjashte krijova njeriun. E pashe se ai kishte turp nga lakuriqėsia prandaj e quajta 'njeri'. Sepse un jam Zoti, perendia juaj.

Diten e shtate, pushova. Sepse un jam Zoti, perendia juaj.

Dhe kush prej jush nuk beson se un Zoti, perendia juaj, nuk iu krijova e mallkoj deri ne brezin e katert, te gjithe femijet e tij nuk do gjejn prehje ne jete.

A mos doni te beheni sikur ata kafiret qe thanė: Duam te na shfaqet Zoti, qe ta shohim.

Mos u beni mos-falenderus. Nuk i shfaqem askujt sepse kam fuqi te madhe mund t'iu verboj, e madje mund t'iu vras. Sepse un jam Zoti, perendia juaj.

Me ēfarė tė drejte ju e kontestoni ekzistencėn time, unė Zoti, perendia juaj, qė po iu dėrgoj kėtė shkrim tė shenjtė, keni guximin qė tė thoni se e ka bėrė njeriu???

E pra unė do t'iu d'rgoj nė ferr, ku do tė bėheni lėndė djegėse pėr tė tjerėt qė do tė digjen pas jush, sikurse ata do tė bėhen lėndė djegėse pėr tė tjerėt qė do tė digjen pas tyre.

Dhe kush dėshiron tė jetė i falur le tė heqė dorė nga mohimi, le tė mė besojė mua, sepse un jam Zoti, perendia juaj.

A mos doni tė bėheni sikur ata qė nuk mė besuan por filluan tė kapin motrat e veta??? Ata ishin zullumēarė arabė incestuozė, prandaj unė i shkatėrrova, duke e ngritur fshatin e tyre nė lartėsi tė pafundme, dhe kur ia ktheva tokės gravitacionin ata ranė poshtė, dhe nuk pati asgjė qė t'i shpėtojė.

O Besimtarė dhe besimtare!!! Pėrse bėheni sikur ata qė nė gjendje tė mirė mė mohonin, kurse kur i kaplonte ndonjė hall ose fatkeqėsi e kėrkonin ndihmėn time?

Prandaj, mos pėrtoni tė mė faleni, sepse un jam Zoti, perendia juaj, dhe nga falja nuk keni dėm, por vetėm dobi.

A mos doni tė pėsoni dėnimin e popullit tė Garrlahabit?? Ata ishin tė ēmendur sepse filluan tė bartin mjekrra dhe pantollona tė shkurtėr, kurse unė iu dėrgova mushkonja e miza, derisa ato tė etura, ua pinė tėrė gjakun, dhe kėshtu unė e zhduka kėtė popull mizor.

E mos harroni se ju ishit njė copė kripė, kur unė thashė "Bėhuni", dhe iu bėra juve.

E si mund tė mė mohoni, kur unė juve iu krijova nga uji?

E pra mos u bėni bukė-pėrmbysur sepse unė nuk fali bukėpėrmbysurit, por pėr ata qė pendohen, e mė falen 10 herė nė ditė, agjėrojnė pėr mua, dhe therrin kafshė nė emrin tim, unė jam shumė mėshirues, sepse un jam Zoti, perendia juaj.
    haha loooooool
    O Zot kur behet Shqiperia etnike

Ik ore Pirrdhuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    vertet ju qenkeni te smur psiqik
    nese zoti im e ka sjell dillin nga lindja ather ti sille nga perendimi
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    pa lejen time nuk e hudh kush ne kosh.qashtu

O ZOT meqe nuk besojme ne parajse, a nai jep qitash ato virgjereshat.?

o drague, o haram...

testim, ki meshire per drague...se nuk asht ka e di cka po ban, lol

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Perendia,m'e pase ngue Pa_dorezen s'i kish fale dy lloj te njerezive hiq Vehabizemin dhe Selefin edhe pasi i ka fale mos me i rrit po edhe n'i rritesh,bile mos i shto. Bashke me ate Allahune arabe
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Me ne fund zeri i te vertetes brohoret. Me valet sonore ky ze na le te kuptojm urtesin e mendimeve dhe moralin e vertet te respektit mbi krijuesin.
    Ky me siguri duhet dekoruar sepse te meson formen e vertet te vleres universale asaj reciproke.
    Ky sapo zbriti nga lartesia e krevatit dykac qe fle ne emer te se vertetes do na sheroj nga semundjet psiqike.
    E ka udhezuar Allahu kete prandaj mos provoni ti dilni kundra se do ndeshkoheni.
    E moret vesh silleni diellin nga perendimi thote i bie qe te ndryshojm rrotullimin e tokes. He me e beni do ju? Jo! Ky e bo ja jep forcen zoti
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> Tani ndaje mendjen, ose je Testimi ose Zoti.
    La verita' ti rendera' libero!

i/e regjistruar Maska e Konstantin
    Anėtarėsuar
    11-12-2010
    Postime
    447
    jepi edhe 5 min Volsiv se ska per ta perjetu perseri kete ndjenj me

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Citim Postuar mė parė nga Konstantin Lexo Postimin
    In the name of Testim his son and holy spirit I proclaim u a heretic.
    Burn him now

HAhahahahahahahahahahahahahahaha..............
    https://www.behance.net/robberysk1100

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    Zoti yt jam unė, dhe unė e solla diellin nga lindja. Kjo ėshtė e vėrteta, ēdo gjė tjetėr ėshtė budallallėk.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •