Close
Faqja 3 prej 25 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 244
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Kjo qeveria ja ka qit faqen e zez drenices ,por me kalimin e kohes,njerzit kan fillu ta shohin te verteten,prandaj mos e identifikoni drenicen me regjimin sepse nuk e meriton
    E di qe po te dhemb shume, mirepo kjo eshte e verteta. Dil ne DRENICE ( nese je prej DRENICE) dhe shiko se cka ka bere kjo qeveri per DRENICEN, shiko rruget shiko shkollat, shikoje shkollen ne prekaz, edhe 10 here kaq te behen investime e di qe drenices nuk mund ti dilet hakesh.

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anëtarësuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Eshte kendu edhe kenga neper odat e drenices,mos genje

Frika nga e verteta(te) shkakton halucinacione Mos u bej merak "drenicaku" se kaluese eshte kjo faze .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Foleja_ : 04-01-2011 më 14:20

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Drenicë, ktheja nderin vetes! Dënoji vetë të paudhët!
    ...skeni qka me shkru kso far lloj shkirmesh palidhje ....
    sepse Drenica e ka nderin , e ka burrnin , e ka trimerin.

ata qe mendojn se Drenica ka humb nderin burrnin ....ata perher e kan urryer Drenicen njejt sikur se shkit.

Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Adem nese ke kurajo? Pse nuk ja thua keto fjale kur te takohesh me Jakup Krasniqin

kaloni mir
    Ishte shpërthim casti ky Pa_dorëza. Bile në bisedë me një vendas - drenicak, më tha: "po ku po je ngusht o Adem. Tanë ( të gjithë ) po vjedhin. Pse të ndahemi ne. Ku ta qet le ta qet". E c't'i thosha o Pa_dorëza. Po dashuria për Drenicën më bëri që të shpërtheja.

Sa për Jakup Krasniqin, unë kam respekt të vecantë dhe ky për mua është i vetmi njeri në PDK që ka vlera njerëzore. Sikur të ishin edhe të tjerët sikur Jakupi, jo vetëm nga PDK-ja por edhe të partive tjera, kurrë nuk do të ishte Kosova në këtë gjendje të poshtëruar e të mjeruar me kaq korrupsion, me kaq jo mirëqenie, me kaq krim të organizuar me kaq vrasje, me kaq injorim e poshtërim të krahut të luftës e dëshmorëve, me kaq.... që s'kanë mbarim.
    Për mua mesazhi nga telefonit nga Jakupi ishte signal se edhe ai e kishte kuptuar se dicka nuk po shkonte në rregull.

Ja përmbajtja e mesazhit në cilin e mora nga Guri i Kuq:
    Të nderuar demokratë të PDK-së: Ju njoftoj se PDK nuk ka dhënë asnjë direktivë se kë duhet votuar përveç nr. 49, pra PDK. Çdo direktivë tjetër është jodemokratike, është krim dhe dëmtim i votës së lirë, është vepër e dënueshme. Nuk është krim vetëm me e vra njeriun, krim është edhe dhunimi i votës së lirë. Dhunimi i votës së lirë është vrasje e demokracisë dhe vrasje e ardhmërisë së fëmijëve të bukur të Kosovës shtet. Mos e dhunoni gjakun e dëshmorëve, duke shitur votën për njerëz të ligj. Shpërndaje këtë mesazh për hir të demokracisë se dikush po do ta vrasë atë. Sekretari i përgjithshëm i PDK-së

Mirëpo një shkrim më lart i Ardit ma ndryshoj qëndrimin, tani edhe unë nuk jam i sigurtë se ishte ky mesazh një vërejtje që mos të keqpërdorej vota, apo vërtet shkroi kur e hetoi se po i punohej pas shpine.

Unë edhe më tej jam për atë që Drenica sic ka ditur të jap shembuj të mirë për clirim, tash në paqe duhet të japë shembuj konkretë civilizues, sepse drenica është edhe e dijes edhe e pushkës.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 04-01-2011 më 14:53
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    DRENICA mire i ka punt ,sa te shajn shkiet bashk me poshteni albanici mire eshte puna.
    DRENICA eshte si Shkodra,SHKODRA nuk i voton komunistat e xhaxhit enver,DRENICA nuk i voton komunistat e shokut tito,te dyja i kan arsyet e veta pse votoin keshtu.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Z. Adem,
    nese me lejohet sqarimi(po kerkoj leje sepse ka ketu te atille qe mendojne se grate duhet te lajne pelena):

"Përshëndetje ANita dhe Brari
    Do të përpiqem të jap një sqarim në lidhje me vargjet që i ka sjellë Brari. Unë po e jap variantin tim, por do të kisha dëshirë që edhe dikush që e di më mirë ta plotësojë.

Anita, nëse je kosovare, besoj e di se në regjimin serbë këngët e këtilla kanë qenë të ndaluar dhe shumë këngëtarë për motive të tilla edhe janë burgosur. Dhe kjo ka zgjatur po thuajse një shekull."

Une jam kosovare nga Drenica dhe besome qe e di mire çfare ishte e ndaluar. I kam perjetuar edhe vete te gjitha keto te ndaluarat qe ne moshen 2 vjeçe.Une isha pjese e nje populli te ndaluar njesoj si shumica e shqiptareve.

"Besoj në një situatë të tillë, përpara xhandarmërisë barbare edhe unë, edhe ti edhe Brari, besa edhe goxha do trima të tjerë e kishim kënduar të njëjtën këngë me të njëjtat vargje.."

Une ta thashe edhe njehere qe nuk dija shume per historine e kesaj kenge ose dija pak turbull.Une vetem desha te them qe Azem Bejta ka qene i perkrahur nga drenicaset.

"P.S. Do të kisha dëshirë ta konfirmonte dikush vërtetësinë për këtë që e shkrova - rastin e Dervish Goxhulit."

Une e pyeta babane tim ne lidhje me kete kenge.Sepse une nuk e mbaja mend mire po e di qe diqka prinderit na e kishin thene per te.As ai nuk eshte 100% i sigurte por thote qe sipas variantit qe atij i ka treguar axha i tij kengen e ka bere D.Goxhuli por nje burre nga Abria e ka nderruar tekstin nga "hajri" ne "sherri".

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar anita340 për postimin:

projekti21_dk (03-12-2024)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Drenicake kane diture dhe do te dine gjithe here ,po fatkeqsishte te tjeret nuk ja duan te miren kesaj kosove dhe drenices ,,po drenica ishte edhe me e forte edhe gjat ditev edhe me te veshtira se keto siq po pretendojen do se keto nuk jan kumedite se sa te rendesishem per drenicaket,,se te dilen do e deshmojen at qka e kan treguar edhe me h6eret dh6e te binden tradh6taret se drenica esh6te kjo kur te vjen ne pytej kosova e jo interesat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    [QUOTE=drenicaku;2969745]A as ky shkrim nuk po te pelqen a,e nuk eshte veq qka ta kana,duheni me u mesu edhe qka nuk ta kana oj anite hanmi.
    Po qka din ti per azem galicen,shko more kryj rangt e shpis hiqu politikes e mjer ai qe te kish ty[/QUOTE

Ti sdoje te debatoje me mu se s'jemi te nje kalibri. Tung

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    drenica me te mirat dhe te kqijat e saja nuk dallon shum nga trevat tjera shqiptare.drenica eshte shqiperi.shqiperia eshte drenic.mal pa ujk ska .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    DRENICA mire i ka punt ,sa te shajn shkiet bashk me poshteni albanici mire eshte puna.
    DRENICA eshte si Shkodra,SHKODRA nuk i voton komunistat e xhaxhit enver,DRENICA nuk i voton komunistat e shokut tito,te dyja i kan arsyet e veta pse votoin keshtu.

....qajo osht....bravo...

Faqja 3 prej 25 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •