Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 110
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga THOTI Lexo Postimin
    Jo o pllum gabohesh se nuk kan pas ata qe ti thua librez komuniste edhe nuk kan qel ne komunizem e as bab e babgjysh nuk i kap pas komunista po per dallim prej te pareve tu te mit kan qen ballista po sdi qka po merrna me shpifjet e juve e ti drenicak se paske pik gjaku drenice duhet me i bo ti analizat e ADN-s e me pa se qka po na del garant far Rumuno-Bugari
    Veq njerz si ju kan vend ne VV.
    Po ik e merrni libreza tkuqe tkomunistave e mos um shit pallavra ktu.
    Shko vet pak kush osht albini e kush osht florim krasniqi e masnej e merr vesh.
    Vetevendosja dhe Serbia me gjeth nenen rusi e kan ni gje te perbashket e ajo eshte se urrejn dhe e duan te vdekur SHIMIN .
    e ik ti oj pordhic shko manipulo tjert se te un spin uj manipulimi nga dora e zgjatur e udb-es
    Ti qenke jasht toksor
    Pyetja ime eshte kosva ne cilin sistem ka qen para pluralizmit
    ne kosove a kan jetu shqiptaret
    Apo ti qe ne ate koh qenke kan ballist,ok pa me trego mua qfar pune ke ber ti si ballist dhe aktivitetet e familje sate,shko more leshoi lopet se i morre ne qaf,je habit ne kompjuter e ato duroin uni.
    une e njof hashimin shume me mire se ti,bile e njof krejt drenicen,genjejn te gjith ata qe thon se nuk jemi kan ne komunizem.
    Shkolla si ka funksionu
    ekonomia si
    Po ti qenke balosh qe nuk ja vlen me thy drrasa hajt vazhdo ti se pllumb koke prej menve para partizan

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    PER KEND E KE FJALEN ZOTRI PER HASHIM LEGENIN APO PER PATRIOTIN KONJUFCA
    OOOOOJ KOKE per Ty dhe per kesi klyshesh si ti hasha as qe nin aj se ju ka trembe serbis me gjithe at makineri dhe ushtri jo po ju trembet juve ka lehni sikur qenet endacak..

po me fol me ju sikur me shku dhe me i be hyzmmet bubrrecit bilem me ata ben ner e me ju disa as nere e as njerzi ,se koha juve ju ka shkuar neper mbledhje te partis komuniste,,po keto te kaluarat lej po qka doni te beni me prishtinen se ne vitin 2013 do ta hymbeni edhe kete jam 100 perqinde i sigurte po kqyreni epunoni se vetem hajni jeni ka beni ne prishtin oj koka e breshkes

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Kures me dt 09 Janre 2011 deqani defnitivishte bjen ne duart e PDK-se se aak-ne pasi i humbi zgjedhjet nuk e votojen ma,kures keta te fundosjes jo se keta jane te ri dhe komunista ,,dhe bashkpuntor te,, Braqa Kariqve" edhe deqani parti njehere me te mbare dhe me forte nuk po gjen dhe kete radhe e ka vendosur te ja jape besimin pdk,,se boll u ba ma me njehere me LDK,tani me AAK prite magar deri te del bari dhe kurgjo hiq,,po do te ja besoj voten Thaqit ati te cilit e dha fjalen dhe SHPALLI KOSOVEN SHTET sa endrra shqipatre e ka pasur ta shpall kosoven shtet po jo,,dhe thaqi e beri ralitet dhe per sa te eshte toka dhe njerzimi Thaqi Per jete dhe mote ne HISTORI te Popllit te koosves
    Ndryshuar për herë të fundit nga deqani2009 : 30-12-2010 më 14:07

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga deqani2009 Lexo Postimin
    Kures me dt 09 Janre 2011 deqani defnitivishte bjen ne duart e PDK-se se aak-ne pasi i humbi zgjedhjet nuk e votojen ma,kures keta te fundosjes jo se keta jane te ri dhe komunista ,,dhe bashkpuntor te,, Braqa Kariqve" edhe deqani parti njehere me te mbare dhe me forte nuk po gjen dhe kete radhe e ka vendosur te ja jape besimin pdk,,se boll u ba ma me njehere me LDK,tani me AAK prite magar deri te del bari dhe kurgjo hiq,,po do te ja besoj voten Thaqit ati te cilit e dha fjalen dhe SHPALLI KOSOVEN SHTET sa endrra shqipatre e ka pasur ta shpall kosoven shtet po jo,,dhe thaqi e beri ralitet dhe per sa te eshte toka dhe njerzimi Thaqi Per jete dhe mote ne HISTORI te Popllit te koosves
    ......Like....te fuqishme keti postimi...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga deqani2009 Lexo Postimin
    ne skenderaj e drenas ne janar do te fitoi aak!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    ....ahahahahahahahahahahahaha....

.... G-2 , mos jeni njeri antar prej humoristav t'stupcav....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Per G2.

A more g2 edhe vete kisha pasur deshire po nje qka nuk shkruan as ne qetap as qe mundet te ndodhe kurr ,,jo aak,po te gjithas partit nje krahe me u ba shanca as torike nuk ka te ndodhe kjo kurr,,,

E per deqan edhe kety nuk kisha pasur deshir po raliteti do te deshmohet me 9 janare 2011 se i dimi sjelljet e gjdo qytetarei,,nese ka vezhgus shum atehere fitoprja e pdk,se nuk perjashtohet ne asnje menyre ... dhe kjo do te behet ralitet ,tani ne deqan pdk eshte e treta pas aak,dhe ldk,,kures pas 09 janarit do te ndryshojen shume edhe per deputetet e kesaj trev.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    ty L.VV TA QIFT NANEN NE GOJJJJJJJJJjJJJJJjjJJj

Ti more beni 33 kur ke lindure ke lindure burr me mustaqe a.,,se kogja po i thu veti aaaaaaa,,veq jame shume i sigurte se lindja e juaj eshte me shapken e kralit te serbis dhe jo ti te jeshe shqipatre i shqiptaris etnike,,,
    vertet qenke trdhatri i te gjitha kohrave,,,,se ju jeni vetem nje sherbetore i nje ishe pushteti te kaluar dhe nje varrosje e ti edhe ju jeni i till,per koosven dhe qlirimtaret e kesaj toke .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    DALLIMI ESHT QE HASHIMI FLET SHQIP E MEDNON SHKINISHT KURSE KLAUFI FLET E MENDON SHQIPP
    PRA KTA POPAT E SERRBIS JAN HAVRA TE HASHIM LEGENIT SHKURT
    Kur hashim ka menduar shqipe dhe ka vepruar shqipe ti jame shume i sigurte se afer te dashures se juaj e kishe vujviqin dhe kete ty te ka dhen trimeri dhe tradhti ,,,se gjithe here te ka krijuar qe ti te mendoshe sllavishte dhe te veproshe sllavishte

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-06-2010
    Vendndodhja
    Aty ku nuk me gjen njeri
    Postime
    106
    Edhe 30 here nese mbahen zgjedhjet ne Skenderaj dhe Drenas nuk ka per te fituar AAK.

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •