Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 110
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    PER KEND E KE FJALEN ZOTRI PER HASHIM LEGENIN APO PER PATRIOTIN KONJUFCA
    Une u pergjigja shqip e jo kinezisht
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Pa_doreza

Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Une u pergjigja shqip e jo kinezisht
    DALLIMI ESHT QE HASHIMI FLET SHQIP E MEDNON SHKINISHT KURSE KLAUFI FLET E MENDON SHQIPP
    PRA KTA POPAT E SERRBIS JAN HAVRA TE HASHIM LEGENIT SHKURT

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    PER KEND E KE FJALEN ZOTRI PER HASHIM LEGENIN APO PER PATRIOTIN KONJUFCA
    Hahahaaa s'po ta rrok me kon e ka ? me djalin e lubes

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Hard

Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...per ty tregoj deqani qe je pasardhes serbi , ti je i perzim me gjak serbi edhe pik.

...jo more magar sjam trim une , s tisha une trim mas se pari do Rugovista e do si puna Gllaufit e Krasniqa tvetfunodsjes e si puina jote ju kisha Q! nonen pluma n'lule t'ballit.... e mas anej isha mirr me shkini....se kshtu o zakoni te shqiptart ma se pari me pastru terenin tani me i hi punes ....
    Rahmet shpyrti i paqt Adem Jasharit ....ai ka vepru kshtu , ma se pari i ka likfidu UDB-asht si puna e ketyre konjufcave e tani u mir me millorada e droguljuba.
    HAHA PER ME VRA SHQIPTAR E KEMI VERTETU POR SHKIE EDHE KET E PAM MOS E PERMEND ADEM LEGJENDARIN SE JU MSHIFENI ME EMRIN E TI SE PUNA JUVE SESHT BASH SEN HIQ

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    HAHA PER ME VRA SHQIPTAR E KEMI VERTETU POR SHKIE EDHE KET E PAM MOS E PERMEND ADEM LEGJENDARIN SE JU MSHIFENI ME EMRIN E TI SE PUNA JUVE SESHT BASH SEN HIQ

....leje se ti ski tru me kutpu qka kam than per Adem Jasharin ....., jo veq ti po ju ketj vetfundosja jeni pa tru njerz, rrugaq , qyrrana, m.u.t.a, shpiuna , serbofila, homoseksualsa, hajan...qka ekziston fjal ofenduse ju e meritoni....

Qyyyyyyyypppppppppp..... Qennnttt eThivt........

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

hard

Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....leje se ti ski tru me kutpu qka kam than per Adem Jasharin ....., jo veq ti po ju ketj vetfundosja jeni pa tru njerz, rrugaq , qyrrana, m.u.t.a, shpiuna , serbofila, homoseksualsa, hajan...qka ekziston fjal ofenduse ju e meritoni....

Qyyyyyyyypppppppppp..... Qennnttt eThivt........
    ty L.VV TA QIFT NANEN NE GOJJJJJJJJJjJJJJJjjJJj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    NUk eshte mire te shahemi mese veti, per shkake te politikanave tane! ne funde te fundit te gjithe jemi shqiptare dhe te gjithe ja dojm te miren shqiptaris!apo Jo,

Doren ne zemer, Hashim Thaqi ka dallime te madhe nga lideret e "vetvendosjes" edhe pse nuk jame antare i PDK-se, lideret e pdk-se, jane lider qe me te vertet e meritoj qe ta udheheqin kosoven edhe per disa vite!
    Vetem dy fjale per Hashim Thaqin, Hashim Thaqi ishte udheheqes i UCK-se, ishte udheheqes i grupit negociatore ne Rambuje, e beri NATO-ne per veti dhe sulmuan serbin, ku edhe sollen fitoren e popullit shqiptar! serbia gjithmon ka kerkue koken e Hashimit!
    E ne anen tjeter "Vetvendosja" dhe Glauki, e kane gjet te gatshme lirin dhe Kosoven, udheheqesi te vetvendosjes jane te pa pjekur ne politik, e nga papjekuria e tyre ne politik, ata merren me fjale te rrugve, lirishte munde te themi qe vetvendosja, kurre nuk do ta kalon numrin 12% ne votat nga populli i kosoves, ngase 12% bile bile secilen here do te bie numri i tyre, ngase edhe ata qe sote ja kane dhane voten vetvendosjes dita dites po edukohen dhe po shkollohen, dhe po behen me te vedisuar, dhe normal qe do te kalojn ne partit tjera ku ka intelektual te mirfillte, dhe qe e qojn Kosoven perpara!
    Vetvendosja, deri tani vetem deme i ka ba kosoves dhe integrimeve te Kosoves ne bashkimin evropian!
    Vetvendosja qka ka be deri tani i ka shkue ne dobi serbis dhe Rusis!
    dhe lirishte e perkrahu veterane e luftes kur thojn se vetvendosja ka elemente pro sllave!

i/e regjistruar Maska e THOTI
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    123
    Diqka rreth moralit dhe parimeve te VV dhe pretendimit te tyre kinse per bashkim.
    A ja vlen qe ti besojm projektit famekqe te ideuar nga albini e te udhehequr nga keta njerz i cili fshieht mbas vetevendosjes se vertete??
    Vlersoni vete.

Sa eshte e moralshme me i punu baba ne UNMIK ndersa djali ALBINI me sha unmikun qe ja ushqen baben ?
    Sa eshte e moralshme me dasht adem demaqin ndersa babi i liburnit eshte vet denocuesi i adem demaqit?
    Sa eshe e moralshme me qene komunist me kerku barazi duke qen vet biri i komunistit sherif konjufces.
    Sa eshte e moralshme me sha UNMIK-un dhe Eulexin per derisa gruaja punon e merr rroge pikerisht nga UNMIKU ose EULEX-i, siq eshte gjelal sveqla.
    Sa eshte e moralshme me ju than shqipetareve se jam kunder eulexit dhe unmikut perderisa me vet ndihmen e UNMIK-ut dhe EULEX-it u ngriten ne 12% ne zgjedhje.
    Sa eshte e moralshme me i nxjerr femijet prej gjimnazit e me i fut ne vetevendosje ende pa mesuar historin e keti populli?
    Sa eshte e moralshme me fol per hajni duke pas ne radhet e veta hajna te deshmuar.
    Sa eshte e moralshme me adoptu parullen armiku i armikut tim eshte miku im.
    Sa eshte e moralshme me kerku bashkim e njekohesisht te jesh transnacionalist (proletar-bolshevik).
    Sa Eshte e moralshme me pretendu se e mbron ushtarin nga ushtari ?
    Sa eshte e moralshme me u solidarizu me Dik martinovicin ne armiqesin ndaj uqk-se dhe hashim thaqit?
    Sa eshte e moralshme me fol per uzurpatoret e prones kur ne rradhet e tyre ka uzurpatore (Nese i doni emrat ja u tregojm)?
    Sa eshte e moralshme me fol kunder fshatarsise se vuajtur nga gjiri i veton suroit dhe klubit per politik te jashtme??
    Sa eshe e moralshme me pretendu se bashkoni kombin shqipetar duke adaptuar kulturen e kullerave beogradase?
    Sa eshte e moralshme me u shit i dijeshem e me i shku mrapa nje Pullazgjiu?
    Sa eshte patriotike me pretendu me bashku popullin shqipetar deri sa femijeve te mi nuk ua sigurova nje nene shqipetare?

A DONI ME MORAL ...??

Ju lutem sot beni pushim dhe mos raportoni tek Martinovici kete jave se jan festat e fundvitit e mos i nxirrni pune vetes e as lobit antishqipetar.
    besoj se u tha mjaft per moralin dhe pastertin e vetevendosjes kur e dim se
    VETEVERTETA E VETVENDOSJES ESHTE VETEFUNDOSJA

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga THOTI Lexo Postimin
    Diqka rreth moralit dhe parimeve te VV dhe pretendimit te tyre kinse per bashkim.
    A ja vlen qe ti besojm projektit famekqe te ideuar nga albini e te udhehequr nga keta njerz i cili fshieht mbas vetevendosjes se vertete??
    Vlersoni vete.

Sa eshte e moralshme me i punu baba ne UNMIK ndersa djali ALBINI me sha unmikun qe ja ushqen baben ?
    Sa eshte e moralshme me dasht adem demaqin ndersa babi i liburnit eshte vet denocuesi i adem demaqit?
    Sa eshe e moralshme me qene komunist me kerku barazi duke qen vet biri i komunistit sherif konjufces.
    Sa eshte e moralshme me sha UNMIK-un dhe Eulexin per derisa gruaja punon e merr rroge pikerisht nga UNMIKU ose EULEX-i, siq eshte gjelal sveqla.
    Sa eshte e moralshme me ju than shqipetareve se jam kunder eulexit dhe unmikut perderisa me vet ndihmen e UNMIK-ut dhe EULEX-it u ngriten ne 12% ne zgjedhje.
    Sa eshte e moralshme me i nxjerr femijet prej gjimnazit e me i fut ne vetevendosje ende pa mesuar historin e keti populli?
    Sa eshte e moralshme me fol per hajni duke pas ne radhet e veta hajna te deshmuar.
    Sa eshte e moralshme me adoptu parullen armiku i armikut tim eshte miku im.
    Sa eshte e moralshme me kerku bashkim e njekohesisht te jesh transnacionalist (proletar-bolshevik).
    Sa Eshte e moralshme me pretendu se e mbron ushtarin nga ushtari ?
    Sa eshte e moralshme me u solidarizu me Dik martinovicin ne armiqesin ndaj uqk-se dhe hashim thaqit?
    Sa eshte e moralshme me fol per uzurpatoret e prones kur ne rradhet e tyre ka uzurpatore (Nese i doni emrat ja u tregojm)?
    Sa eshte e moralshme me fol kunder fshatarsise se vuajtur nga gjiri i veton suroit dhe klubit per politik te jashtme??
    Sa eshe e moralshme me pretendu se bashkoni kombin shqipetar duke adaptuar kulturen e kullerave beogradase?
    Sa eshte e moralshme me u shit i dijeshem e me i shku mrapa nje Pullazgjiu?
    Sa eshte patriotike me pretendu me bashku popullin shqipetar deri sa femijeve te mi nuk ua sigurova nje nene shqipetare?

A DONI ME MORAL ...??

Ju lutem sot beni pushim dhe mos raportoni tek Martinovici kete jave se jan festat e fundvitit e mos i nxirrni pune vetes e as lobit antishqipetar.
    besoj se u tha mjaft per moralin dhe pastertin e vetevendosjes kur e dim se
    O ahmak a e din qe ne te gjith baballaret i kemi pas komunista sepse kemi jetu ne nje sistem te till,a e din qe babai i hashimit u kan komunist polar me librez,a e din ti qe babai i kuqit ka punu ne organet shtetrore te atij sistem por ky ka qen fati i jon sepse tjeter sistem nuk ka pas,e ti thu ka punu babai i albinit ne unmik,po a ki naj sen tjeter se ajo eshte budallaki e politikes rrugaqe,shko jarani jem e leshoi lopt e mos i merr ne qaf se nuk ke **** me u marr ti me albinin,jan munu edhe shkiet me gjynjezu por nuk ja kan dal,lej ato budallakina shtine more pak trurin ne funkcion apo don me rujt deri sa te vdekesh te pa perdoru te ri findak

i/e regjistruar Maska e THOTI
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    123
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    O ahmak a e din qe ne te gjith baballaret i kemi pas komunista sepse kemi jetu ne nje sistem te till,a e din qe babai i hashimit u kan komunist polar me librez,a e din ti qe babai i kuqit ka punu ne organet shtetrore te atij sistem por ky ka qen fati i jon sepse tjeter sistem nuk ka pas,e ti thu ka punu babai i albinit ne unmik,po a ki naj sen tjeter se ajo eshte budallaki e politikes rrugaqe,shko jarani jem e leshoi lopt e mos i merr ne qaf se nuk ke **** me u marr ti me albinin,jan munu edhe shkiet me gjynjezu por nuk ja kan dal,lej ato budallakina shtine more pak trurin ne funkcion apo don me rujt deri sa te vdekesh te pa perdoru te ri findak
    Jo o pllum gabohesh se nuk kan pas ata qe ti thua librez komuniste edhe nuk kan qel ne komunizem e as bab e babgjysh nuk i kap pas komunista po per dallim prej te pareve tu te mit kan qen ballista po sdi qka po merrna me shpifjet e juve e ti drenicak se paske pik gjaku drenice duhet me i bo ti analizat e ADN-s e me pa se qka po na del garant far Rumuno-Bugari
    Veq njerz si ju kan vend ne VV.
    Po ik e merrni libreza tkuqe tkomunistave e mos um shit pallavra ktu.
    Shko vet pak kush osht albini e kush osht florim krasniqi e masnej e merr vesh.
    Vetevendosja dhe Serbia me gjeth nenen rusi e kan ni gje te perbashket e ajo eshte se urrejn dhe e duan te vdekur SHIMIN .
    e ik ti oj pordhic shko manipulo tjert se te un spin uj manipulimi nga dora e zgjatur e udb-es
    Ndryshuar për herë të fundit nga THOTI : 30-12-2010 më 06:36
    VETEVERTETA E VETVENDOSJES ESHTE VETEFUNDOSJA

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •