...per ty tregoj deqani qe je pasardhes serbi , ti je i perzim me gjak serbi edhe pik.
...jo more magar sjam trim une , s tisha une trim mas se pari do Rugovista e do si puna Gllaufit e Krasniqa tvetfunodsjes e si puina jote ju kisha Q! nonen pluma n'lule t'ballit.... e mas anej isha mirr me shkini....se kshtu o zakoni te shqiptart ma se pari me pastru terenin tani me i hi punes ....
Rahmet shpyrti i paqt Adem Jasharit ....ai ka vepru kshtu , ma se pari i ka likfidu UDB-asht si puna e ketyre konjufcave e tani u mir me millorada e droguljuba.
Po ku e din ti more lopar a i duhen apo jo kosoves si une,po kush ju ka mesu keshtu more ju past ne qaf,po juve si te ju kritikoin ju ose e quani prosllav ose komunist,ju nga qe u ka hy lepuri ne bark po ju duket qe veq ju jeni patriota,o legen a e din ti qe 70% te kosoves nuk mendon si ju,dhe nese ti mendon qe ky 70% eshte prosllave ateher vaj medet qka e ka gjet kosoven.
Sigurisht qe jemi te fort,prandaj edhe po ua themi hapur se kush jeni,jeni mesu me u meshef pas emrit te uqk,por ju ka dal ngjyra,kete ekeni ju jeni markesista leninista dhe te till kini me cof
Per Dernicakun
drenicak nuk jam ka meshefna se nuk kam qka me u meshef prapa kerkujet se nuk isha pjes e luftes eshet fjala UÇK ,,
Po si ti edhe shuem te tjeret jeni kunder luftetarev ,pse nuk e pranoni ralitetin e krijuar ketu tek ne sot...po mos te ishte lufta ne kry me qlirimtaret e keti poplli sot kosova do ishte aty ku ishte para 11 vitev...po ju jeni mesuar me nje politik pacifiste ..
Une jam shuem i sigurte edhe ne at qka shkruaj dhe e them me plot bindje te plot...
Nje kushe ishte prinderi i albin kudres,,kushe ishte prinderi i glauk kureves,, dhe visar imerit tregom ti pasi vertet jeni shume i meqem siq i thoni ju vetes,,,
Kushe eshet Flroim Krasniqi ,kushe ishte para lufte dhe sot ,,a nuk pati nder 2 milion shqipatre tani vetem serbe ,le kete ok e ka dashur,,po kush eshte kjo dhe e kujet eshte kjo,,ku sot del dhe thot flora se une dua kosoven lidhe me qka ,,se ja ka mbushur serbija 3 milion euro per keto te gjitha ,edhe se eshte i perfeshir ne raportin ediky martit dhe ivica daqiqit aaaa..
e shuem qe mos ti rroki tani me emra ..pse albin kudra banes ne mal te zi dhe si,,,pse albin kudra nuk i beri pushimet ne vlore apo durres po ne mal te zo pasi e don aq shuem shqiperin ebashkuar pra,pyte sa dite ishte ne mal te zi,,pse aj u dashuruar me sfetllana joviqin dhe shuemtjera
Ndryshuar për herë të fundit nga deqani2009 : 27-12-2010 më 15:53
dhe ti nuk do te merresh me mu per shkak te reputacionit te sabit gecit? mu me duket per nje tjeter arsye. mu smunesh me mkallzu ti kush rrinte me police serb diten e ne mramje vinte te ti nUÇk. smunesh me maru rrena te llojit hashim thaqi ose ky ose ai,ska luftu ndrenice,sepse ti e ke kuptu qe une i di kto edhe i them haptas. bile bile une dal edhe me emna. prandaj ti nuk don te merresh me mu.
une do te merrem me ty sahere ti ia fut kot rrenave per hava. jo per tjeter po per mos me thane budallenjte tjere ktu ,qe ky i drenices e din ma mire.
e sa per sabit gecin une nuk kam thane qe ka reputacion tmire ose tkeq. tkam pyet pse eshte "qope" ai.ti ske dashte me u pergjigj. arsyet i di ti.
mire u takofshim
Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 27-12-2010 më 17:33
kush eshte ky klloshar Konjufca qe del si quran e llamat e se din as vet perse llamat hihihihi.
ku konjufca esht nje shqiptar qe hashim legenit ja bon mat sa her QE flet hashimi lejon ministra e popa te serbis te cilet ne zemer te kosoves e akuzojn per kontrabant me organe njerzore ja pra hashimi i PDK-S
Krijoni Kontakt